Kép forrása: freepik – www.freepik.com

Szögezzük le, hogy nem létezik olyan csoda módszer, amivel 1 hónap alatt megtanulhatsz angolul. De ha jól kezdesz bele, akkor nem fog hosszú évekbe sem telni, hogy eljuss a magabiztos angol beszédig.

Elképesztően szomorú, hogyha valaki 5-10 éve (vagy akár ennél is hosszabb ideje) tanulja a nyelvet, de még mindig nem mer megszólalni angolul. Pedig van pár dolog, amit betartva a tanulás sokkal gyorsabb és könnyebb lehet. Csak sajnos ezeket nem szokták tanítani…

Talán Te is azok közé tartozol, akik ezt az otthon töltött karanténos időszakot szeretnék hasznosan tölteni. Így eldöntötted, hogy elkezdesz komolyabban foglalkozni az angolozással. De nyilván az időd így is véges, ezért a Speak! angol nyelviskola nevében szeretnék segíteni 2 tippel, hogy a tanulás időtakarékos és hatékony lehessen:

1) Nem mindegy honnan kezded

Akkor fogsz tudni gyorsan és könnyedén haladni, ha a megfelelő tudásszinten tanulsz. Mi azt tapasztaltuk, hogy akár évekkel is tovább tarthat, mire valaki eljut a magabiztos angol beszédig, ha nem a jó szintről indul.

Pont ezért mi a Speak! angol nyelviskolánál eddig ragaszkodunk ahhoz, hogy minden tanulónk egy személyes és pontos szintfelméréssel kezdjen, mielőtt még bármit ajánlanánk neki. Így sokkal hatékonyabb és élvezetesebb lesz a tanulás.

Ugyan a személyes szintfelméréseket szüneteltetnünk kell a koronavírus miatt (mint ahogy tanfolyamainkat is). De így is szeretnénk nektek segítséget nyújtani, ezért készítettünk egy ingyenes online szintfelmérőt. Mindössze 30 perc, de rengeteg időt meg tud spórolni neked a jövőben.

2) Segít vagy hátráltat a módszer?

Ha elkezdted a tanulást a megfelelő tudásszinten, akkor utána azon fog múlni sikered, hogy milyen módszerrel tanulsz.

Ugyanis érthetetlen nyelvtani magyarázatok magolásával, és száraz elmélettel soha nem leszel gyors. Szerencsére ma már léteznek modern és gyakorlatias módszerek is, amikkel te is sikeresen tanulhatsz, és hatékony lehetsz.

Ebben is szeretnénk segíteni! Így ha kitöltötted a fent említett online szintfelmérőt, akkor felhívunk telefonon, hogy átbeszéljük eredményed és személyre szabott tanulási és módszertani tanácsokkal lássunk el.

Azt javaslom, hogy indulj el a hatékony otthoni tanulás útján, és spórolj időt magadnak! Első lépésként töltsd ki az szintfelmérőt:

Kattints ide!

Share This