Nőnapi ajándék

A Speak! angol nyelviskola csapata nevében szeretnénk Nőnap alkalmából egy nagy kedvezménnyel kedveskedni nektek:

Március 6-án 33.000 Ft-ot takaríthatsz meg! Egy 60 órás angol tanfolyam 109.990 Ft helyett ezen a napon mindössze 76.990 Ft.

A hölgyeknek így szeretnénk megköszönni, hogy vannak nekünk. Az urakat pedig arra biztatjuk, hogy költsék egy számukra kedves hölgyre, amit az akciónak köszönhetően megspórolnak. 🙂

 

Szia, itt Péter és Józsi!

Sokan ismertek minket, hiszen mi vagyunk a Speak! Nyelviskola alapítói. De azt kevesen tudják rólunk, hogy milyen óriási szerepe van az életünkben a hölgyeknek. Mindkettőnknek van három csodás lánya, és egy kedves felesége. 🙂 Ők motiváltak minket abban is, hogy nyelviskolát nyissunk. Hiszen tudjuk, hogy mennyit segíthet saját és gyermekeink jövőjében, ha magabiztosan beszélünk angolul.

Aztán úgy alakult, hogy a csapatunkban is többségben vannak a lányok. Sőt! Még az iskola tanulóinak is ők teszik ki nagyobb részét.Szóval rengeteg sikeres, kedves és inspiráló hölggyel találkozunk nap mint nap. Így nem bírtuk ki, hogy ne találjunk ki egy kis nőnapi ajándékot nektek:

Mindössze egy napig 33.000 Ft kedvezményt biztosítunk minden 60 órás angol tanfolyamunkra.

Kis tanakodás után arra jutottunk, hogy azért az urakat sem zárjuk ki az akcióból. Csak annyit kérünk tőletek, hogy ne feledkezzetek meg ti sem a Nőnapról. És abból, amit az akcióval megspóroltok, lepjetek meg egy számotokra kedves hölgyet.

Az akció végéig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ekkora árkedvezményt ritkán adunk.
Ez most tényleg egy különleges lehetőség, ami csak egyetlen napig tart.

Az akció március 6-án éjfélkor lejár.

Szóval ha szeretnél 33.000 Ft-ot spórolni és venni egy 60 órás tanfolyamot
mindössze 76.990 Ft-ért, akkor érdemes sietned!

Az akció feltételei:

  • A kedvezmény más promócióval nem vonható össze.
  • A kedvezmény a Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam kivételével minden 60 órás angol tanfolyamunkra vonatkozik. Az akciós 76.990 Ft-os ár minden költséget tartalmaz.
  • Bármennyi tanfolyamot vehetsz. Gondolj a hölgyekre! 😉 Meglepheted vele akár párodat, családtagjaidat, barátaidat, vagy kollégáidat is. Illetve magadnak is vehetsz többet.
  • Ha már jártál nálunk fontos tudnod, hogy ha van befizetett tanfolyam előleged, akkor azt beszámítjuk az akciós tanfolyam árába.
  • A megvásárolt tanfolyamok közül az elsőt legkésőbb 2020.06.30-ig el kell kezdened.
  • Ha még nem jártál nálunk fontos tudnod, a tanulás megkezdésének feltétele, hogy részt vegyél ingyenes szintfelmérőnkön és gyere el a bemutatóóránkra. A bemutató óra ára 2.990 Ft lenne, de az akció keretein belül ajándékba megkapod a tanfolyam mellé. (Ha már voltál nálunk szintfelmérőn és bemutató órán, akkor természetesen azonnal kezdheted a tanfolyamot.)
  • Ezen akció keretein belül megvásárolt tanfolyamok díja nem visszatéríthető.

Az óra ketyeg, már csak ennyi időd van kihasználni a kedvezményt:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Így tudod megszerezni a tanfolyamot 33.000 Ft kedvezménnyel

Online vásárlás

Ha ide kattintasz most rögtön megveheted az akciós tanfolyamot. 

Személyes fizetés

Bejöhetsz iskolánkba (1134 Budapest, Klapka utca 11.) személyesen megvenni a tanfolyamot, amit készpénzzel és bankkártyával is ki tudsz fizetni. Március 6-án 10 és 18 óra között vagyunk nyitva.

Banki átutalás

A tanfolyam árát átutalhatod bankszámlánkra:
JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
CIB bank
10700392-25429703-51100005

Amint megérkezett az utalásod keresni fogunk, hogy megbeszéljük mikor kezded a tanulást. 

Mit mondanak azok, akik már elvégezték angol tanfolyamunkat?

„Hamarosan a második tanfolyamom kezdem. A szintfelmerő nagyon pontos, remekül belőtték a tudásszintem. Az elmúlt 10 hét során bátran mondhatom, hogy többet tanultam, mint a középiskolai tanulmányaim alatt. A magabiztosságom rengeteget fejlődött, nem okoz gondot, ha meg kell szólalnom angolul. A tanárok nagyon felkészültek és kedvesek. Köszönöm, csak ajánlani tudom.” (D. Ádám)

„A harmadik kurzusomat kezdem itt, ez az első módszer, amit hasznosnak és eredményesnek érzek. Nagyon jó tanárom van és abszolút nem félek már angolul beszelni.” (P. Petra)

„Hamarosan a hatodik tanfolyamot kezdem. Nem véletlen 😉 Beleszerettem a módszerbe, a tanítók lelkesedésébe és nagyon értékelem a munkát, amit a tananyag összeállításába tettek az alkotók. Számomra lenyűgöző, hogy nem tankönyvszagú szókincset akarnak belénk tölteni, hanem használható, mindennapi szószedet kerül – szinte észrevétlen a fejünkbe, amely elemeivel nap nap után találkozom a neten vagy a filmekben.” (B. Krisztina)

„Szerencsésnek érzem magam, amiért ide járhatok. Az eddigi iskolai idegeskedés és minimális eredmény helyett, itt végre ténylegesen fejlődik az angolom és még a társaság is nagyszerű. Különösen hálás vagyok tanáromnak, Németh Anikónak, amiért minden tapasztalatát, tudását úgy osztja meg velünk, hogy azt ne kínzásnak éljük meg, így az órák jó hangulatban telnek. Remek érzés tudni, hogy nem csak egyszerűen leakarják tudni az órákat, hanem ténylegesen használható angol nyelv tudást akarnak nekünk átadni. Ennél többet nem is kérhetnék. Köszönet az egész csapatnak mindezért!” (V. Klaudia)

Hallgasd meg Bogit, aki nálunk tanul angolul
a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel

Share This