„Majdnem minden a nyelvvizsgáról” e-book

Már tudod, hogy mindenhol kell az angol. Szembesülsz vele az egyetemen, a munkahelyeden, amikor külföldön nyaralsz, állásinterjúra mész, vagy leszólít egy turista a Deák téren.

Azt is tudod, hogy egyre több helyen kérik a nyelvvizsgát. Szükséged lesz rá a felvételhez, a diplomához, külföldi tanuláshoz, vagy ha érdekes és jól fizető állást szeretnél.

De mi a következő lépés? Hogyan vágj bele a nyelvvizsga-projektbe? Mit kell tenned a sikerbiztos felkészüléshez?

Ebben az e-könyvben ott a válasz az összes kérdésedre

Írtunk neked egy könyvet, amiben szinte minden fontos információt megtalálsz a nyelvvizsgáról, a vizsgatípus kiválasztásától a felkészülésig.

A könyv alapján összeállíthatod magadnak azt a személyre szabott tanulási tervet, amivel szórakoztatóan, mégis hatékonyan készülhetsz fel a nyelvvizsgára, függetlenül attól, hogy milyen vizsgára készülsz.

A könyv nyomokban sem tartalmaz bullshitet, vagy fölösleges infókat. 

Viszont rengeteg konkrét példát, azonnal megvalósítható tippet fogsz kapni a nyelvvizsgához. Csak olyan technikákról fogsz olvasni, amiket kipróbáltunk, és amit a diákjaink rendszeresen használnak az órákon, vagy otthon.

 

Minden tudni akarsz a nyelvvizsgákról? Szeretnél atombiztos tippeket kapni a felkészüléshez? Pontosan ezekről fogsz olvasni a könyvben:

 Mennyi idő alatt szerezhetsz középfokú nyelvvizsgát?
 Mi a különbség az egynyelvű és a kétnyelvű nyelvvizsgák között? Melyiket válaszd?
 Milyen határidőkre figyelj a jelentkezésnél?
 A négy alapkészség, amire gyúrnod kell
 Így fogsz átrepülni a szóbeli nyelvvizsgán
 Hogyan fejleszd a hallás utáni szövegértésedet?
 Ezekre figyelnek a vizsgáztatók az írásbelin
 Így gyakorolhatsz az írásbelire úgy, hogy nem unod magad halálra
 és még sok más életmentő tipp és infó, ami a sikeres nyelvvizsgához kell

2 990 Ft-tal százezreket spórolhatsz

Egy ilyen e-könyvért ölni tudtam volna, amikor én készültem a nyelvvizsgára. Megkíméltem volna magam egy csomó fölösleges könyvvásárlástól, nem kellett volna órákig bújnom a netet a technikai információkért, célirányosan készülhettem volna egy bizonyos nyelvvizsga típusra, és fölösleges tanfolyamokra se dobtam volna ki az ablakon súlyos tízezreket.

Tényleg jelképes ár

Nem az e-book árából (2 990 Ft) fogunk meggazdagodni, nem is ez a cél. Konkrétan legalább háromszor ennyiért kellene adnunk és még akkor is nevetségesen olcsó lenne, de azért lőttük be ilyen alacsonyra az árát, hogy senkitől ne vegyük el a stresszmentes felkészülés és a sikeres vizsga esélyét.

Mert akkor leszünk elégedettek, ha a kézikönyv segítségével sikeres nyelvvizsgát teszel, és magabiztos angoltudással a zsebedben, valóra váltod a terveidet.

Az e-book mellé pedig kapsz még három bónuszajándékot, amivel kimaxolhatod a felkészülést. Nézd csak!

Ezeket az ajándékokat töltheted le 1 percen belül (és ingyen).

Ha megveszed az e-könyvet, akkor nem csak haladó szintű tudást és rengeteg tippet kapsz tőlünk, hanem ezzel a három ajándékkal is meglepünk, amit a fizetés után azonnal le is tölthetsz:

Két perc alatt a tiéd lehet az e-book

Fizesd ki bankkártyával, és azonnal letöltheted az e-bookot és az ajándékaidat.

Ha a „kérem a könyvet és a bónuszaimat” gombra kattintasz, akkor a Borgun oldalán, 2 perc alatt, biztonságosan kifizetheted a kártyáddal. Megspórolsz egy utat az ügyfélszolgálatunkra, vagy egy körülményes netbankolást, és azonnal elkezdheted olvasni a könyvet.

Ha szereted személyesen intézni a pénzügyeket, és belefér az idődbe, akkor ugorj be a Speak! Nyelviskola ügyfélszolgálatára (Klapka utca 11.), és fizesd ki készpénzben, vagy bankkártyával az e-könyvet. Ebben az esetben e-mail-ben küldjük át a „Majdnem minden a nyelvvizsgáról” c. e-book-ot.

A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a vállalkozás, a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom szolgáltatásának a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítését.

Share This