Próbáld ki mennyire más élmény az angoltanulás beszédközpontúan, online!

Szeretnénk bebizonyítani neked, hogy képes vagy megtanulni angolul beszélni. Mert az angoltanulás lehet könnyű és élvezetes, hogyha a jó módszerrel tanulsz. Vegyél részt online bemutatóóránkon és próbáld ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert.

Szenvedsz az angoltanulással és úgy érzed, hogy neked ez egyszerűen nem megy? Talán azok közé tartozol, akik már sokszor belevágtak és rengeteg időt és pénzt öltek bele, de mégsem értél el sikert? Kezded úgy érezni, hogy a te nyelvérzékeddel lehet a gond?

Szerintem nem benned van a hiba, hanem abban, ahogy tanulni próbáltál!

Mielőtt végleg feladnád az angolt kérlek gondolj bele, hogyan tanultad meg az anyanyelvedet. Nem azzal kezded, hogy megpróbáltad megérteni a nyelvtant. Nem munkafüzetek feladatait töltögetted. És nem hallgattál órákat arról, hogy miképp lehet megkülönböztetni a múlt időt a jelen időtől.

Ehelyett a rengeteg felesleges elmélet helyett a gyakorlás, azaz a beszéd által tanultad meg a nyelvet!

(És azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy pusztán ez a tény – hogy megtanultad az anyanyelved – megcáfolja azt, hogy neked semmi nyelvérzéked ne lenne.)

Próbáld ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert

Az angoltanulás is akkor fog könnyedén menni, ha a gyakorlásra és a beszédre kerül a hangsúly, nem pedig a száraz elméletre. Ez a 100% beszéd, 0% könyv módszer lényege.

Lehet, hogy most meg sem mersz szólalni angolul és esélytelennek érzed, hogy egy ennyire beszédközpontú módszerrel sikereket érj el. De arra kérlek adj magadnak egy esélyt!

60 perces bemutatóóránkon bebizonyítom neked, hogy a megfelelő módszerrel képes vagy megtanulni angolul. És még élvezni is fogod a tanulást.

Mikor és hogyan vehetsz részt az online bemutatóórán?

A vírushelyzetre való tekintettel megoldottuk, hogy online részt vehess egy kiscsoportos (max. 8 fős) órán. Itt megtapasztalhatod mekkora élmény úgy tanulni, hogy sokat beszélsz és jó társaságban vagy. Ehhez mindössze internetre, illetve egy kamerával és mikrofonnal ellátott számítógépre vagy telefonra lesz szükséged.

Az online bemutatóórák időpontjai:

  • minden hétfőn 17,00-18,00 között
  • minden kedden 15:00 – 16:00 között
  • minden szerdán 11:00 – 12:00 között és 17:00 – 18:00 között

Vegyél részt a bemutatóórán, foglald le a helyed most!

Az online bemutatóóra díja 2.990 Ft. Ha rááldozol ennyit, akkor rengeteg időt és pénzt megspórolhatsz magadnak, hiszen többet nem kell majd nem működő – vagy nem hatékony – módszerekkel vesződnöd.

Arról nem is beszélve, hogy a bemutatóóra végére látni fogod, hogy képes vagy megtanulni angolul és visszanyered motivációd is. Már önmagában emiatt megéri, nem?

Online vásárlás

Ha ide kattintasz most rögtön megveheted belépődet. Amikor befizetésed megérkezett keresni fogunk, hogy mikor veszel részt az órán.

Banki átutalás

Ha az átutalást választod, akkor amint megkaptuk a 2.990 Ft-os utalásodat keresni fogunk, hogy milyen időpontban veszel részt a bemutatóórán.

Bankszámlánk:
JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
CIB bank: 10700392-25429703-51100005

Mit mondanak azok, akik már voltak a bemutatóórán?

„Kíváncsi voltam az „új módszerre”, de gondolom mindannyian. Kicsit izgatott is voltam, hogy csak ne kelljen nyilvánosan szerepelnem. Illetve azon tűnődtem, hogy hogyan fognak majd belőlem értelmes angol mondatokat előcsalogatni. Az óra után: azt gondolom, hogy ezzel a módszerrel könnyen és gyorsan fogok tudni haladni, és végre meg merek majd szólalni. az óra végére már egyedül is komplett angol mondatokat mondtam. Nagyon tetszik ez a módszer.” (S. Heléna)

„Zseniális! Boldog vagyok! Szeretnék még ilyen órákat! Az első olyan nyelviskola, ahol szívesen maradnék.” (B. Brigitta)

„Évekkel korábban tanultam angolul, ott kevesebbet beszéltünk és féltem megszólalni. Most ebben az 1.5 órában olyan sokat beszéltünk, hogy ez eszembe sem jutott, csak mondtam a mondatokat egymás után.” (Cz. Józsefné)

„Érdekes, célratörő és ügyesen sallangmentes volt. Minden a mi érdekünkbe történt, hogy-hogy lehessen könnyebben megérteni a leadott anyagot. Elgondolkodtató.” (Z. István)

Share This