Online angol nyelvtanfolyamok a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel

  • Hosszú évekig tanultál angolul, de mégsem mersz megszólalni?
  • Hiába a sok magolás és nyelvtani magyarázat, éles helyzetekben leblokkolsz? Egy épkézláb mondatot is alig sikerül összeraknod angolul?
  • Szeretnél eljutni a magabiztos angol beszédig, de nincs időd, vagy lehetőséged személyesen bejárni egy nyelvtanfolyamra?

Beszédközpontú online angolóráink segítenek.

Azért nem mersz megszólalni angolul,
mert nem gyakoroltad eleget a beszédet

Szerintem nem veled van gond és még csak nem is nyelvérzékeddel, hanem az elméleti módszerekkel, amikkel eddig tanultál.

Nagy a száma azoknak, akiket tanítottak angolra, és ehhez képest elenyésző a száma azoknak, akik jól és magabiztosan beszélik. Szerinted miért van ez?

Gondolj csak bele, hogyan tanulja egy kisgyermek az anyanyelvét: a beszéddel kezd és a beszédgyakorlás által sajátítja el a szókincset és a nyelvtant. Minden elmélet nélkül is pár év alatt eljut odáig, hogy már folyékonyan és helyesen beszéli a nyelvet. Te is így tanultál meg magyarul, szóval hidd el nem a nyelvérzékeddel van gond – hiszen jól meg tudtál tanulni egy nyelvet. 🙂

Ezzel ellentétben egy hagyományos, 45 perces angolórán jó ha 5 perc jut a beszédre. Általában 40 perc csak száraz elmélettel telik. Így aztán nem csoda, hogy a legtöbb magyarnak a beszéd az, ami gondot okoz.

Ezért döntöttük úgy, hogy mi megfordítjuk ezt az arányt. Nálunk egy angolóra 100% beszédből áll és 0% könyvből. Nyilvános szereplés nélkül gyakorolhatod be a nyelvhasználatot, így élmény lesz a tanulás.

A Dunay-féle 100% beszéd, 0% könyv módszer

Dunay Péter vagyok, és a nevemet adtam ahhoz a módszerhez, amellyel hitem szerint a leggyorsabban és leghatékonyabban lehet megtanulni angolul. Ez a módszer egy végtelenül egyszerű alapelvre épül: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni.

A túl sok elmélet megöli a gyakorlatot és csomót köt a nyelvedre.

A sok beszéd viszont feloldja benned a megszólalástól való félelmet, hiszen biztonságos, védett és támogató környezetben segít megtenni az “első lépéseket” és a tanulási folyamat során végig fogja a kezed.

A Speak! Nyelviskolát a Dunay-féle beszédközpontú módszerre építettük fel, és 2014 óta több mint 4000 embert tanítottunk meg angolul ezzel a módszerrel.

Miért fogod imádni online angolóráinkat?

  • Beszédközpontúan tanulhatsz, így élmény lesz az angolozás.
  • Az ONLINE angolozásba Nálunk jelenleg magánórákon tudsz belevágni, ahol a tanár csak veled foglalkozik.
  • Rengeteg időt megtakaríthatsz, hiszen az online órához nem kell utaznod, otthonod kényelméből élvezheted.
  • Könnyebben fog menni a tanulás, mintha egyedül tanulnál otthon. Hiszen a tanárod segíteni fog és motivál.
  • Óriásit fejlődhet az angolod, amivel nagy előnybe kerülsz a mostani változó munkaerőpiacon.

Akik már kipróbálták online óráinkat ilyen sikerekről számoltak be

„Ebben a krízishelyzetben nagyon jól jön az online tanulás. Nem sok különbséget látok a hagyományos és az online oktatás között. Ugyan úgy egymással beszélgetünk, mint a normál órákon, szerintem még  jobban is haladunk. Segít frissen tartani az eddig tanultakat és hasznos időtöltés. Nem utolsó sorban depresszió ellen is jó.”

„Nem hittem volna, de ugyanolyan hatékonyak az órák online, mint a teremben. Így nem kell ingázni, 5-kor kikapcsolom a céges gépem és egyből angolozunk. Segít kibírni a mostani helyzetet, illetve újra van rendszer az életemben”

„Nagyon tetszenek. Maximálisan el tudom képzelni ezt a jövőre nézve. Kevesebb az utazás, rugalmasabban lehet szervezni.

Hogyan tudok Nálatok tanulni?

Az ONLINE angolozásba Nálunk jelenleg magánórákon tudsz belevágni, ahol:

SZEMÉLYRE SZABOTT IDŐBEOSZTÁS: Heti minimum 1×2 órás tanulástól, akár heti 3x vagy többször is tanulhatsz. Az órarendedet az oktatásszervezőnkkel közösen fogod kialakítani, hogy az optimális legyen számodra.

CSAK TE: Az órákon csak te veszel részt, így a tanár minden figyelmét neked szenteli, ezért gyorsabb és hatékonyabb lehetsz, mint egy  csoportban, mert a tanulás tempója csak hozzád igazodik.

IGÉNYRE SZABOTT: A magánórák lehetővé teszik, hogy a tanárod a szinted lecketervét kiegészítse, megszinesítse a számodra fontos témákkal, pl.: felkészülés munkahelyi prezentációra vagy állásinterjúra vagy nyelvvizsgára

INTENZÍV: A magánórák lehetővé teszik az intenzívebb tanulást, mivel az igényeid szerint heti többször tanulhatsz

KÉNYELMES: Otthonod kényelméből élvezheted a videóchaten keresztüli tanulást. Mindössze internetre és egy kamerával + mikrofonnal ellátott számítógépre vagy mobiltelefonra lesz szükséged.

ÓRADÍJ: Az óradíj 7.490 Ft/45 perc.

Egy tudásszint elvégzése ezzel a módszerrel általában 30 óra.

Mit kell tennem, ha Nálatok szeretnék tanulni?

Két út áll előtted:

Ha van most nyugodt fél órád

Ha előbb szeretnéd tudni, hogy most milyen az angolod

Ha a lassúbb ismerkedés közelebb áll hozzád

 

Ha már tanultál korábban angolul

Akkor első lépésként töltsd ki ingyenes online szintfelmérőnket! Miután kijavítottuk, utána egyeztetünk egy időpontot az online angol bemutatóórára. Az online angol bemutatóóra alkalmával pedig át fogjuk beszélni veled a szintfelmérőd eredményét.

Ha nincs most nyugodt fél órád

Ha jobban érdekel a módszer, mint a saját tudásszinted

Ha azonnal kipróbálnád

Ha teljesen kezdő vagy

Ha nem félsz az ismeretlentől

Akkor első lépésként jelentkezz be a lenti gombra kattintva valamelyik ingyenes online angol bemutatóóránkra. Amennyiben a bemutatóóra után úgy döntesz, hogy Nálunk szeretnél tanulni, akkor tanulás megkezdése előtt még szükséges lesz a szintedet felmérni, hogy a számodra megfelelő tudásszinten tanulhass.

Share This