Online angoltanulás a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel

  • Hosszú évekig tanultál angolul, de mégsem mersz megszólalni?
  • Hiába a sok magolás és nyelvtani magyarázat, éles helyzetekben leblokkolsz? Egy épkézláb mondatot is alig sikerül összeraknod angolul?
  • Szeretnél eljutni a magabiztos angol beszédig, de nincs időd, vagy lehetőséged személyesen bejárni egy nyelvtanfolyamra?

Beszédközpontú online angolóráink segítenek.

Azért nem mersz megszólalni angolul,
mert nem gyakoroltad eleget a beszédet

Szerintem nem veled van gond és még csak nem is nyelvérzékeddel, hanem az elméleti módszerekkel, amikkel eddig tanultál.

Nagy a száma azoknak, akiket tanítottak angolra, és ehhez képest elenyésző a száma azoknak, akik jól és magabiztosan beszélik. Szerinted miért van ez?

Gondolj csak bele, hogyan tanulja egy kisgyermek az anyanyelvét: a beszéddel kezd és a beszédgyakorlás által sajátítja el a szókincset és a nyelvtant. Minden elmélet nélkül is pár év alatt eljut odáig, hogy már folyékonyan és helyesen beszéli a nyelvet. Te is így tanultál meg magyarul, szóval hidd el nem a nyelvérzékeddel van gond – hiszen jól meg tudtál tanulni egy nyelvet. 🙂

Ezzel ellentétben egy hagyományos, 45 perces angolórán jó ha 5 perc jut a beszédre. Általában 40 perc csak száraz elmélettel telik. Így aztán nem csoda, hogy a legtöbb magyarnak a beszéd az, ami gondot okoz.

Ezért döntöttük úgy, hogy mi megfordítjuk ezt az arányt. Nálunk egy angolóra 100% beszédből áll és 0% könyvből. Nyilvános szereplés nélkül gyakorolhatod be a nyelvhasználatot, így élmény lesz a tanulás.

A Dunay-féle 100% beszéd, 0% könyv módszer

Dunay Péter vagyok, és a nevemet adtam ahhoz a módszerhez, amellyel hitem szerint a leggyorsabban és leghatékonyabban lehet megtanulni angolul. Ez a módszer egy végtelenül egyszerű alapelvre épül: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni.

A túl sok elmélet megöli a gyakorlatot és csomót köt a nyelvedre.

A sok beszéd viszont feloldja benned a megszólalástól való félelmet, hiszen biztonságos, védett és támogató környezetben segít megtenni az “első lépéseket” és a tanulási folyamat során végig fogja a kezed.

A Speak! Nyelviskolát a Dunay-féle beszédközpontú módszerre építettük fel, és 2014 óta több mint 4000 embert tanítottunk meg angolul ezzel a módszerrel.

Miért fogod imádni online angolóráinkat?

  • Beszédközpontúan tanulhatsz, így élmény lesz az angolozás.
  • Indítunk magánórákat is, ahol a tanár csak veled foglalkozik. Illetve  csoportos 5-10 fős óráink is vannak, ahol átélheted a jó társaságban tanulás élményét.
  • Rengeteg időt megtakaríthatsz, hiszen az online órához nem kell utaznod, otthonod kényelméből élvezheted.
  • Könnyebben fog menni a tanulás, mintha egyedül tanulnál otthon. Hiszen a tanárod segíteni fog és motivál. 
  • Óriásit fejlődhet az angolod, amivel nagy előnybe kerülsz a mostani változó munkaerőpiacon.

Akik már kipróbálták online óráinkat ilyen sikerekről számoltak be

“Ebben a krízishelyzetben nagyon jól jön az online tanulás. Nem sok különbséget látok a hagyományos és az online oktatás között. Ugyan úgy egymással beszélgetünk, mint a normál órákon, szerintem még  jobban is haladunk. Segít frissen tartani az eddig tanultakat és hasznos időtöltés. Nem utolsó sorban depresszió ellen is jó.”

“Nem hittem volna, de ugyanolyan hatékonyak az órák online, mint a teremben. Így nem kell ingázni, 5-kor kikapcsolom a céges gépem és egyből angolozunk. Segít kibírni a mostani helyzetet, illetve újra van rendszer az életemben”

“Nagyon tetszenek. Maximálisan el tudom képzelni ezt a jövőre nézve. Kevesebb az utazás, rugalmasabban lehet szervezni.

Két módon vághatsz bele az online angolozásba.
Melyiket választod?

Készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat?

Akkor első lépésként töltsd ki ingyenes online szintfelmérőnket, hogy a tudásodnak megfelelő szinten kezdhesd az angoltanulást! Miután kiértékeltük az eredményeidet, telefonon megkeresünk, hogy egy ingyenes tanulási tanácsadás során mindent átbeszéljünk. Az élő online bemutatóórán pedig azt is kipróbálhatod, hogyan működik a a 100% beszéd, 0% könyv módszer a gyakorlatban.

Kérdésed van vagy még hezitálsz?

Nincs most elég időd kitölteni az ingyenes online szintfelmérőnket? Ha még nem jutottál döntésre, esetleg további kérdéseid vannak hozzánk, akkor arra kérünk, szánj néhány percet a következő űrlap kitöltésére, hogy felvehessük veled a kapcsolatot! Minden kérdésedre választ adunk, átbeszéljük azt, hogyan tudnál a legjobban haladni az angollal!

Share This