Vannak igazi sikeremberek, akikkel ha összefutsz mindig azt látod, hogy haladnak előre és valósítják meg céljaikat.

Büszkék, de mégsem dicsekvők. Egyszerűen csak teszik a dolgukat és hozzák az eredményeket.

Aztán ott vannak a kudarcemberek. Velük bármikor összefutsz mindig csak panaszkodnak. Nekik valahogy soha semmi nem sikerül. És ezért valahogy mindig másokat hibáztatnak.

Tudod mi az egyetlen igazi különbség eközött a két embertípus között?

Merthogy valójában egy dolog különbözteti meg őket.

A sikerember feltápászkodik

Az igazság az, hogy a sikerembernek is vannak kudarcai. Talán még több is, mint a kudarcembernek. Miért van az, hogy ő felül tud rajtuk emelkedni?

Azért mert képes feltápászkodni.

Ha a sikerember kap egy pofont az élettől, ami földre küldi, akkor lehet vérző sebekkel, de újra talpra fog állni és megy tovább.

Amikor a kudarcember kerül a földre egy ugyanilyen pofontól, akkor ő ott marad. Csak ül ott a földön, törölgeti a sebeit és panaszkodik a mellette elhaladóknak arról, hogy ő mekkora pofont kapott, és hogy emiatt nem fog tud tovább menni.

Bocs a durvaságért

Utólag is elnézést, ha durván és nyersen fogalmaztam. De ugye érzed, hogy amit leírtam igaz? Sajnos ez egy létező jelenség.

Egy ember sikere pedig azon múlik, hogy egy kudarc után képes-e folytatni. Ez különbözteti meg az eredményes embereket azoktól, akik semmi fontosat nem tudtak elérni.

Te melyik kategóriába tartozol?

Csak rajtad áll, hogy a sikeremberek vagy a kudarcosok táborát erősíted-e! Minden azon múlik, hogy hajlandó vagy-e tovább menni, ha kapsz egy „ütést” az élettől.

  • Azon múlik, hogy feladod-e az angoltanulást azért, mert úgy gondolod, hogy neked nincs nyelvérzéked.
  • Azon múlik, hogy hajlandó vagy más metódust keresni, ha a hagyományos nyelvtanítási módszerrel nem megy könnyen a tanulás.
  • Azon múlik, hogy elhiszed-e, hogy te „hülye vagy az angolhoz”.
  • Azon múlik, hogy befejezed-e egyetlen tanfolyam után a tanulást, mert neked nincs időd. Vagy beleraksz annyi időt, hogy el tudd érni a kitűzött tudásszintet.
  • Azon múlik, hogy megoldod-e, hogy ott tudj lenni az órákon, vagy folyamatosan kimaradsz.
  • Azon múlik, hogy motivált maradsz-e akkor is, amikor rájössz, hogy az angoltanulás időigényes, és nem fogsz 1 hónapon belül folyékonyan beszélni.

Szóval nálad a döntés. Tovább mész, vagy feladod, amikor szembejönnek az akadályok?

Mi fogjuk a kezed

Ha eldöntötted, hogy sikerember leszel és megtanulsz angolul, akkor mi veled együtt fogunk küzdeni. Megfogjuk a kezed és segítünk felállni, amikor a földre kerülsz. Motiválunk és mindent biztosítunk, hogy elérd a célodat és magabiztosan tudj beszélni angolul.

Mert a mi célunk megtanítani angolul beszélni Magyarországot.

Vágj bele most! Beszédközpontú online tanfolyamainkon megtapasztalhatod milyen az, amikor a tanulás egyben élmény is. Ha javítani szeretnéd az angolod, akkor első lépésként töltsd ki ingyenes online szintfelmérőnket! Utána felhívunk, közösen átnézzük és ellátunk tanulási tanácsokkal az angolod fejlesztése érdekében.

banner_button

Share This