Lezárult a Speak! angol nyelviskola jótékonysági adománygyűjtése. A beérkezett könyv, plüss, társas- és egyéb játékokat 12/01-én átadtuk a Baptista Szeretetszolgálatnak, akik szegénységben élő családokhoz juttatják el őket karácsonyra. Köszönjük!

Számunkra különös nap volt december 1-e, mivel ezen a napon költöztünk el abból az irodából, ahol közel 8 évig dolgoztunk. Az adományok átadása nagyon különlegessé tette ezt a búcsúzást, jobb forgatókönyvet nehezen adhatott volna a sors.

A statisztikák és a Baptisták elmondásai alapján sok olyan család él Magyarországon, akiknél a karácsony nem a csillogó ajándékokról és a finom ünnepi ételekről szól, hanem a nélkülözésről. Az általános életszínvonal emelkedése ellenére is több mint 100 ezren élnek mélyszegénységben az országunkban. Nekik gyűjtünk a Ti segítségetekkel évek óta. Köszönjük!

A Szeretetszolgálat munkatársai szerint a jótékonykodás az elmúlt egy évben megtorpant országunkban. Sajnos túl sok volt a rossz hír. Kicsit elfáradt a társadalomban ebben. Ezen folyamatok miatt is különleges volt az ez évi összefogás, melynek hatására 1.416 db könyv, 98 db plüssállat és 273 db társas- és egyéb játék gyűlt össze. Tehát ismételten sokszínű adománycsomaggal tudtunk segíteni a nagyoknak és a kicsiknek egyaránt.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk jótékonykodott!

Share This