A legutóbbi PéldáulPéterrel részben a félelem volt a téma. Hosszú évekig tanulod az angolt és nem megy? Nincs eredménye a befektetett időnek, energiának és pénznek? Rettegsz attól, ha leszólít egy turista?

Egész egyszerűen félsz. Péter elmondja, hogy nem benned van a hiba. Vélhetően a módszerrel volt probléma, amivel eddig tanultál.

Ezért Péter most megmutatja mi a megoldás. A megoldás, ami segít feltárni, hogy a hagyományos módszerekkel miért nem sikerült eddig elérni eredményeket, hol volt a hiba a múltban és hol csúsztál el, és hogy a jelenben miért nem mersz megszólalni angolul.


„És a legfontosabb, hogy meg fogom mutatni neked, hogy mi az a működőképes módszer, ami a lehető legtöbb embernek a lehető leggyorsabb haladást nyújtja, ami az angol kommunikációt illeti.”

Íme a videó:

 

Szeretnéd tudni miért szenvednek a magyarok a szenvedő szerkezettől? Vagy, hogyan kell helyesen (és könnyen) használni a befejezett jelent vagy a függőbeszédet? Vagy, hogy miért nem oké a tippelgetős szintfelmérő? Iratkozz fel YouTube csatornánkra és kövesd a PéldáulPéterrel sorozatot, hogy elsőként értesülj, ha új videóbloggal jelentkezünk:

Kattints ide a feliratkozáshoz!

Share This