Gratulálunk és küldjük az ajándékaidat!

Sikeresen jelentkeztél ingyenes szintfelmérőnkre és oktatási tanácsadásunkra. Munkatársunk hamarosan hívni fog, hogy egyeztessetek egy időpontot a szintfelmérőre.

Mivel az elmúlt időszakban, veled együtt, nagyon sokan tettek újévi fogadalmat, ezért ez a szokásosnál egy picit tovább (akár 3-5 munkanap) tarthat. Előre is köszönjük a megértésedet és a türelmedet.

Ebben a pillanatban kaptál tőlünk egy levelet a megadott e-mail címre, ahol szintén le tudod tölteni az ajándékaidat. (Ha valamilyen technikai hiba miatt nem kaptad meg az ajándékaidat, akkor írj a [email protected] címre, és segítünk.)

Addig is, töltsd le és kezdd el olvasni az Azonnal használható mondatok c. nyelvi túlélőkészletet. Bízom benne, hogy tetszeni fog, és akár már holnap fel tudsz belőle használni egy-két ütős szót, vagy kifejezést.

Egy tipp: ha részt szeretnél venni a 30 napos kihívásban, tökéletes első poszt / kép lehet, ahogy az anyagot olvasod. Csak mondom 🙂

Jó olvasást, jó tanulást, jó angolozást!

SpeakMan

      Letöltöm                                                                 Letöltöm  

SpeakMan blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell a nyelvtanulásról

Az online angol nyelvtanulás előnyei

Az online angol nyelvtanulás előnyei

A világ globalizálódásával az angol nyelvtanulás iránti igény rohamosan növekszik. A technológia megjelenésével az angol nyelvtanulás könnyebbé és elérhetőbbé vált, mint valaha. Cikkünkben az online angol nyelvtanulás előnyeit gyűjtöttük össze.

Angol kiejtés sorozat – a magic e

Angol kiejtés sorozat – a magic e

Az angol nyelv egyik legnehezebb aspektusa az angol kiejtés és az angol helyesírás. Ennek sok szabálya van, de meglehetősen sok a kivétel is. Ha ismerjük a szabályokat, ezek is könnyebben megragadnak az emlékezetünkben. Az egyik leghasznosabb ilyen szabály az úgynevezett magic e (mágikus vagy varázs-e). Erről írtunk a cikkünkben.

Share This