Gratulálunk és küldjük az ajándékaidat!

Sikeresen jelentkeztél ingyenes szintfelmérőnkre és oktatási tanácsadásunkra. Munkatársunk hamarosan hívni fog, hogy egyeztessetek egy időpontot a szintfelmérőre.

Mivel az elmúlt időszakban, veled együtt, nagyon sokan tettek újévi fogadalmat, ezért ez a szokásosnál egy picit tovább (akár 3-5 munkanap) tarthat. Előre is köszönjük a megértésedet és a türelmedet.

Ebben a pillanatban kaptál tőlünk egy levelet a megadott e-mail címre, ahol szintén le tudod tölteni az ajándékaidat. (Ha valamilyen technikai hiba miatt nem kaptad meg az ajándékaidat, akkor írj a speakman@speaknyelviskola.hu címre, és segítünk.)

Addig is, töltsd le és kezdd el olvasni az Azonnal használható mondatok c. nyelvi túlélőkészletet. Bízom benne, hogy tetszeni fog, és akár már holnap fel tudsz belőle használni egy-két ütős szót, vagy kifejezést.

Egy tipp: ha részt szeretnél venni a 30 napos kihívásban, tökéletes első poszt / kép lehet, ahogy az anyagot olvasod. Csak mondom 🙂

Jó olvasást, jó tanulást, jó angolozást!

SpeakMan

      Letöltöm                                                                 Letöltöm  

SpeakMan blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell a nyelvtanulásról

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

A mai fiatalok számos ok miatt beszélnek jobban, mint a szüleik. Az oktatási rendszerek változása, a technológia fejlődése, a digitális tartalmak elterjedése és a nemzetközi lehetőségek megsokszorozódása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kialakuljon a fiatalabbak körül egy olyan környezet, ahol hatékonyabban és magabiztosabban használják az angol nyelvet.

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Kép forrása: canva – canva.com Az angol nyelv tele van olyan idiómákkal, amelyek különböző szavak köré épülnek, és az egyik ilyen szó vagy tematika a "summer" (nyár). Ezek az idiómák nemcsak színesítik a beszédet, hanem betekintést is nyújtanak az angolszász kultúrába...

Share This