Félelmetesen hasznos

Ezen a szemináriumon félelmetesen hasznos kifejezéseket, szavakat és szófordulatokat fogsz megtanulni, amik borotvaéles nyelvi eszközökkel vérteznek fel Téged a sorsdöntő interjú előtt. A 2×5 órás tréning célja, hogy olyan állásinterjú-specialistává képezzünk, aki a legváratlanabb kérdésekre is magabiztosan, rutinosan, könnyedén tud válaszolni.

Ijesztően hatékony

Mindannyian testközelből ismeritek a 100% beszéd, 0% könyv módszert: a saját bőrötökön tapasztaltátok, hogy mekkora magabiztosságot és milyen sok tudást tud adni 60 óra folyamatos beszéd és a kitartó gyakorlás. Akkor most képzeljétek el, hogy egy témára fókuszálva milyen eredményt érhetünk el 10 óra alatt? Ez a szeminárium ijesztően hatékony lesz.

Vérprofi

Halloweeni állásinterjú szemináriumunkat a Speak! tanárai tartják egy professzionálisan összerakott, egyedi képzési program alapján. A tréning anyagában lemodellezzük egy hétköznapi, angol nyelvű állásinterjú részeit, sorra vesszük a lehetséges kérdésekre adott legütősebb válaszokat és úgy begyakoroljuk, hogy vérprofi legyél a következő interjúdon.

Mikor hátborzongatóan jó választás a Speak! állásinterjú szemináriuma?

speakman_creepy

 Ha szeretnél munkahelyet váltani.

 Ha a következő interjúdon az angolodat is tesztelni fogják.

 Ha szereted a munkádat, de szeretnél előrelépni.

Ha épp egy angol nyelvű interjú előtt állsz és jó benyomást szeretnél tenni.

Ha úgy érzed, hogy a későbbiekben is hasznos lehet, ha állásinterjú-specialista vagy.

 Ha szívesen megpályáznál egy jobb lehetőséget, de az angol nyelvű interjútól való félelem visszatart.

Ha blokkoltál már le hasonló helyzetben és szeretnéd, ha soha többé nem fordulna elő.

Az állásinterjú szemináriumról mondtátok

„Köszönöm a lehetőséget, nagyon jól átgondolt, megszervezett kérdések és gondolatok szerepeltek az anyagban. Sok hasznos, életszerű szituációban remekül alkalmazható példamondatokat sajátíthattunk el. Jó volt, hogy folyamatosan újra és újra átvettük a kérdéseket és válaszokat – a végére remekül begyakoroltuk őket.” (Szabó Beatrix)

„Az állásinterjú szeminárium nem csak idegen nyelvi szempontból volt hasznos. Abszolút tartalmazza egy állásinterjún felmerülő kérdéseket, helyzeteket. Szerencsére most nem aktuális számomra a történet, de bármikor hasznos lehet! Köszönöm szépen!” (Szigetvári Eszter)

„Rendkívül hasznosnak találtam a szemináriumot. Olyan modell-válaszokat gyakorolhattunk angolul, melyeket talán még magyarul sem mondanék ilyen választékosan. Az állandó drillezésnek köszönhetően bízom benne, hogy az ismeretek nagy része oly módon rögzült, hogy az egy valódi szituációban automatikusan előjön és ténylegesen segítség lesz a továbblépésben.” (Szerdi Kornél)

„Hasznosnak tartottam a szemináriumot, nagyon sok értékes tapasztalatra tettem szert. Azokat a jól használható, személyre szabott kifejezéseket tanultunk meg, amelyek nagy segítséget nyújtanak majd, ha angol nyelvű állásinterjún kell részt vennem.” (Hegedűs-Gyurcsics Éva)

„A kurzus nagyon hasznos volt számomra és felejthetetlen tapasztalatokra tettem szert. A tanárok szuperek voltak, mint mindig! Köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget az iskolának! Minden jót kívánok!” (Pintér Zsuzsa)

A szeminárium időpontja: 2015. 10. 30. és 11. 06. (péntek) A szeminárium 2×5 órás, 16:00-kor kezdődik és 20:15-ig tart.

A szemináriumok létszámkorlátosak: 16-16, tehát összesen max. 32 fő jelentkezését tudjuk elfogadni (jelentkezési sorrendben).

A szemináriumokat a Speak! Nyelviskolában (Klapka utca 1.) tartjuk. Regisztrálni az oldal alján lévő űrlap kitöltésével, telefonon a +36 1 255 2222 -es számon, vagy emailben a speakman2@speaknyelviskola.hu címen tudsz.

A szemináriumokra kizárólag volt és jelenlegi diákjaink jelentkezését várjuk. Mert ez a lehetőség csak Nektek jár.

speakman_halloween
A szeminárium listaára 19.990 Ft.

Ha viszont október 22-ig (23:59) jelentkezel és kifizeted a részvételi díjat, akkor igénybe veheted rémisztően pénztárcabarát, „Résen vagyok” kedvezményedet, amellyel a tréning mindössze 14.990 Ft-ba fog kerülni.

Aki korán kel, aranyat és egy véresen komoly ajánlatot is nyer. Ne habozz, kapcsolj időben, vedd igénybe a kedvezményedet még ma. (Nézd csak a szöveg alatti visszaszámlálót: tik-tak, tik-tak) A jelentkezés végső határideje: 2015. október 28.

Eddig él még a kedvezményed

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Regisztrálok a Speak! Nyelviskola
halloweeni állásinterjú szemináriumára

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
A jelenlegi, vagy az utolsó elvégzett tanfolyam szintje.

Ugye Te nem szeretnél így járni a következő állásinterjúdon?

Share This