Gratulálunk!

Sikeresen jelentkeztél az Angol-Áttörés előadásra. Még talán nem is tudod, hogy mekkora lépést tettél az aktív, magabiztos és kommunikációképes nyelvtudás felé.

Mire számíthatsz a tréningen?

Péter 5 lépésben fog segíteni, hogy el tudj indulni a magabiztos angoltudás felé vezető úton:

  1. Megérted miért nem ment eddig az angoltanulás: A tréning elején elmondja, hogy mi a probléma a hagyományos nyelvoktatással módszertanilag. Megnézitek, hogy miért nem mer angolul megszólalni a legtöbb magyar. Majd kitértek az elméleti és a gyakorlati oktatás közötti elképesztő különbségekre.
  2. Megmutatjuk a megoldást: Péter egy konkrét példán keresztül felvázolja neked, hogy hogyan lehet orvosolni a hagyományos nyelvtanítás problémáit.
  3. Kapsz egy edzéstervet: Segítünk abban, hogy a helyes módszerrel pontosan hogyan juthatsz el a célodig. Megnézzük, hogy mennyi időbe és pénzbe kerül, ha elindulsz ezen az úton. Így képes leszel hosszútávon tervezni és azt is látni fogod mivel indulj el.
  4. Felhívjuk a figyelmed még egy rejtett tanulási problémára: Mielőtt elindulsz az úton fontos, hogy ezzel a gyakori hibával tisztában legyél. Mivel nagyon sok nyelvtanuló emiatt bukik bele az angolba. Ezért alaposan átbeszéljük majd, hogy el tudd kerülni.
  5. Válaszolunk minden kérdésedre: a tréning legvégén lehetőséged lesz arra, hogy leülj velem, vagy valamelyik kolléganőmmel. Így egyénileg tudunk válaszolni minden felmerülő kérdésre. Illetve segíteni tudunk neked elindulni a magabiztos angoltudás felé.

Ha bármilyen kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, küldj egy e-mailt Andinak a speakman5@speaknyelviskola.hu címre, vagy hívj minket a +361 255 2222-as telefonszámon.

Addig is, töltsd le és kezdd el áttanulmányozni az ajándékaidat (klikkelj a képekre). Bízom benne, hogy tetszeni fognak, és akár már holnap fel tudsz belőlük használni egy-két ütős szót, vagy kifejezést 🙂

Jó olvasást, jó tanulást, jó angolozást!

Bern Andrea

Ügyfélszolgálati vezető

 

Share This