Tudtad, hogy a fogmosási szokásaidon múlik az angoltudásod minősége és egy angol nyelvtanfolyam sikeressége?

A fogmosás fontos. És nem csak egészségügyi kérdés. Ha hiszed, ha nem, egy angol nyelvtanfolyam sikeressége és a rendszeres fogmosás között egyenes arányú összefüggés van. Ha nem hiszed, járj görgess utána.

Mennyit gondolkodsz azon reggelente, hogy kell fogat mosni?

angol-nyelvtanfolyam-fogmosas

Mennyit agyalsz séta közben azon, hogy melyik lábaddal tedd meg a következő lépést?

walking-angol-nyelvtanfolyam

Hány percet készülsz arra, hogy leolvass egy árcédulát a boltban?

lidl-angol-nyelvtanfolyam

Zéró.

0.

Nincs szükséged rá.

Minden rutinfeladat, amit ösztönösen, gondolkodás nélkül végzel el egy nap, azért megy automatikusan, mert már ezerszer megcsináltad.

Több ezerszer megmostad a fogad mióta megtanítottak rá a szüleid gyerekkorodban. Több százezer kilométert megtettél már az első bizonytalan lépéseid után. És több millió betűt és számot értelmeztél már, amióta 6-7 éves korodban megtanultál írni és olvasni.

Tehát hogyan fogsz rutinosan angolul kommunikálni?

Ha folyamatosan beszélsz, sokat ismételsz, rengeteget gyakorolsz, és legalább ezerszer legyártasz egy mondatot egy angol nyelvtanfolyam során, hogy amikor eléd ugrik az éles helyzet, csípőből tüzelhess.

Erről szól a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam.

„Az iskola és a módszertan még mindig nagyon tetszik. Sokat beszéltünk, sokat ismételtünk. Egyre magabiztosabban használom a nyelvet a munkám során, aminek nagyon örülök, mert érzem, hogy haladok a célom felé. Természetesen folytatom a B1-2-vel.” (Fülöp Krisztina)

„Úgy érzem, sokkal nagyobb tempóval haladok céljaim megvalósítása felé, mint gondoltam. Annak ellenére, hogy az órák a gyakorlásról szólnak, mégsem unalmasak. A megtanult szavak, kifejezések hasznosak a mindennapokban. A második kurzusom végére már megmerek szólalni angolul, és ennek nagyon örülök! Köszi Speak!” (Nagy Adrienn)

És ebből tudhatod, hogy jó nyomon jársz, ha a Speak!-el szeretnél megtanulni angolul kommunikálni.

Szeretnél vérbeli kommunikátor lenni? Akkor próbáld ki milyen hatékony a a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam: első lépésben jelentkezz ingyenes és lézerpontos szintfelmérőnkre, és indulj el a beszédközpontú nyelvtanulás útján:

banner_button

Share This