Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

“Regisztráltam. Hogyan tovább?” Minden, amit tudnod kell a szintfelmérőtől a tanfolyam végéig

1. Mi az első lépés? Minden, amit tudnod kell a regisztrációról!

Ha a weboldal különböző pontjain a regisztrálok, vagy jelentkezem gomba kattintasz, akkor a feliratkozási oldalra jutsz. Ezen az oldalon az ingyenes szintfelmérőnkre és személyre szabott oktatási tanácsadásunkra tudsz jelentkezni, amely révén kötelezettségek nélkül megtudhatod, hogy milyen szinten beszélsz, értesz, kommunikálsz angolul. Az oldalon csak a nevedet és az elérhetőségeidet (e-mail, telefon) kell megadnod, a munkatársaink pedig ez alapján 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot. Kollégáinkkal ezt követően tudsz időpontot egyeztetni a szintfelmérőre és oktatási tanácsadásra.

További kérdéseid vannak a regisztrációval kapcsolatban?

Hívd a Speak! Nyelviskola ügyfélszolgálatát a +36 1 255 2222 -es telefonszámon, írj e-mailt [email protected], vagy a [email protected] címre, vagy keress fel minket személyesen a Klapka utca 11. szám alatt. map

2. A második lépés: minden, amit tudnod kell a szintfelmérőről és az oktatási tanácsadásról

A regisztrációt követően térítésmentesen részt vehetsz szintfelmérőnkön, ahol nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen szinten van a nyelvtudásod, de személyre szabott oktatási tanácsokat is kapsz, hogy milyen lépéseket kell még tenned. A szintfelmérők kiértékelését a Speak! tanárai végzik, akik a javítást követően négyszemközt, személyesen átbeszélik veled a felmérő eredményét és ellátnak a jövőbeni nyelvtanulással kapcsolatos jó tanácsokkal, tippekkel. A szintfelmérőnkön és oktatási tanácsadásunkon való részvétel az egyik legfontosabb lépés a nyelvtudáshoz vezető úton. A feladatsor kitöltésével és a személyes beszélgetéssel lehetőséged nyílik, hogy megtudd hol tartasz a nyelvtanulásban és testközelből is megismerheted a Speak! Nyelviskola közösségének tagjait.

Mire számíthatsz, ha kitöltöd a szintfelmérőnket és részt veszel az oktatási tanácsadáson?

“Ahhoz, hogy valakit jó csoportba tudjunk besorolni, egy olyan angol szintfelmérőre van szükség, amelyben teljesen ki van zárva a tippelési lehetőség. Nem bízhatjuk a véletlenre a dolgot, ezért nem be kell karikázni a szerintünk helyes megoldást, hanem le kell írni. Nincsenek választási lehetőségek, hanem a valódi tudásunk – annak minden hiányosságával együtt – kerül a papírra. Fontos az is, hogy a javításnál jelen van a diák is. Értékes információ, hogy egy-egy elrontott példa azért nem ment, mert még sosem találkozott ezzel a diák, vagy mert régen használta, és elfejeltette. Nem találkoztam még olyan nyelviskolával, ahol ezt megadják a leendő diákoknak.” (Pető Zsanett, a Speak! Nyelviskola tanára)

3. Mi a harmadik lépés? A zsákbamacska-gyilkos bemutatóóra

Ha regisztráltál, kitöltötted ingyenes szintfelmérőnket és a kiértékelés után személyre szabott oktatási tanácsokkal láttunk el, akkor lehetőséged van részt venni a Speak! Nyelviskola bemutatóóráinak egyikén. Miért tartjuk fontosnak a bemutatóórákat? Egyrészt, mert nem akarunk zsákbamacskát árulni, másrészt, mert ezzel téged is védünk. A saját szemeddel láthatod, méghozzá “élesben”, hogy működik nálunk egy angol tanfolyam, milyen módszerekkel tanítunk az órákon, ráadásul ugyanazoktól a tanároktól, akik a tanfolyamon is oktatnak. A bemutatóóra egyszeri díja 1 500 Ft.

Mire számítsak a bemutatóórán?

“Kicsit szorongtam az óra elején, mert már régen nem foglalkoztam angollal és meg voltam győződve arról, hogy nem tudok túl sokat. Viszont az óra előrehaladtával engedett a szorongásom és nagyon élveztem a gyakorlást. Jó volt a hangulat, sokat gyakoroltunk. Köszönöm szépen a mai lehetőséget!” (Ágota) “Tetszett a lendületes kezdés, és az hogy igazából rögtön elkezdtük a beszélgetést gyakorolni, hiszen ezért jöttem. Nekem úgy tűnik, hogy egészen jó ez az oktatási módszer. Szerintem érdemes így tanulni, nekem tényleg szimpatikus volt.” (Ervin)

4. A tanfolyam: miért válassz minket?

A bemutatóórát követően kell meghoznod a döntést, hogy csatlakozol-e a Speak! valamelyik tanfolyamához. Miért válaszd a Speak! angol nyelviskola tanfolyamait? Beszéljünk őszintén, lássunk világosan:

  • Nálunk korrekt árakon (1100-1450 Ft/óra) minőségi szolgáltatást kapsz;
  • Nincs jegyzetköltség vagy rejtett kiadások;
  • A beszédközpontú nyelvoktatás nálunk nem csak duma: az órák 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni;
  • 20 éves oktatási tapasztalattal a hátunk mögött olyan oktatási programot dolgoztunk ki, amely ötvözi a csoportos tanulás közösségi élményében, a kitartó gyakorlásban és a folyamatos beszédben rejlő előnyöket;
  • Mert a tanáraink profik, törődőek és imádni valóak.

Miért a Speak! és miért nem valami más? Beszéljetek helyettünk Ti!

„Nagyon örülök, hogy le tudtam győzni a kényelmességemet és rávettem magam, hogy újra tanuljak. Nem tudom miért, de egy nyári napon jött az az érzés, hogy „tanulj angolt, legyen biztos tudásod”. Innentől kezdve nem volt megállás. Örültem, hogy rátaláltam erre az iskolára, mert mindenféleképpen a beszéd volt fontos a számomra. A csoport és Évi is szuper és nagyon jó hangulatban telnek az órák. Azt érzem, hogy fejlődtem, sok új dolgot tanultam sok és a hiányosságok a helyére kerültek. A sok gyakorlástól szinte az óra végére tudjuk a nyelvtant és a szavakat. Fantasztikusan jól működik ez az új fajta tanítás, tanulás. Az extra házik, ami tényleg extra, mire a végére értem, ha akartam, ha nem, megtanultam. Először nem értettem, hogy mire jó ez a sok írás egy „speak” iskolában, de most már „I get it”. Köszönöm Évi munkáját: nagyon jó itt és így tanulni.” (Gabi)

Share This