Otthoni angol nyelvtanulás, HomeEZ

Szeretnéd fejleszteni az angolod, de arra nincs lehetőséged, hogy nyelvórákra járj?

 • Érzed, hogy magabiztos angoltudással sokkal jobb lehetőségeid lennének az életben, de mindig akadályokba ütközöl?
 • Nem tudod hogyan kezdj neki egyedül a tanulásnak? Vagy már belevágtál, de segítség nélkül nem ment jól?
 • Azt érzed, hogy szenvedés az angolozás és nehezen érted meg a nyelvtant?
 • Hiába ölöd bele az időt, nem érzed, hogy valóban fejlődne a tudásod?

Ha a fentiekben magadra ismertél, akkor van egy jó hírem: csapatommal összeállítottunk egy anyagot, ami segíteni fog, hogy könnyedén és hatékonyan fejleszd angoltudásodat OTTHONRÓL. Ez a HomeEZ munkafüzet.

Miben tud segíteni neked a HomeEZ?

 • Fejleszti a mondatalkotási és szövegértési készségeidet. Segít, abban, ami a magyaroknak a legnehezebben szokott menni: a gondolataid angolra fordításának képességet erősíti.
 • A gyakorlatok és feladatok segítségével úgy fog „berögzülni” a nyelvtani szerkezetek helyes használata, hogy észre sem veszed.
 • A mondatokat és a szavakat hétköznapi szituációkkal tudod begyakorolni általa. Sok példa is a segítségedre lesz. Mindennek köszönhetően könnyedén megérted, hogy mit mikor kell használnod, és jobban meg tudod jegyezni őket.
 • Egyszerű és gyors gyakorlási lehetőséget biztosít. Akkor is tudsz vele angolozni, ha csak 15 perced jut a tanulásra.
 • Ha van gyermeked, akkor neki is könnyen segíthetsz az angolozásban a munkafüzetekkel.

Szia, Dunay Péter vagyok. Több mint 25 éve tanítok angolt és 6 éve megalapítottam a Speak! Nyelviskolát is, ahol az általam megalkotott módszerrel dolgozunk. Módszerem egyik alapköve, hogy mindig egy pontos szintfelméréssel kezdünk, és nálunk mindenki a tudásszintjének megfelelően tanulhat – ami könnyebbé és élvezetesebbé teszi az angolt.

Kitűztem küldetésnek, hogy megtanítsuk angolul beszélni egész Magyarországot. Mára közel 5000 embernek tudtunk személyesen segíteni abban, hogy elinduljon a magabiztos angol beszéd felé vezető úton.

Rá kellett azonban döbbennem, hogy sokan vannak, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak személyesen eljönni hozzánk. Nekik eddig nem tudtunk segíteni az angolban és ez nagyon bántott. Ezért a csapatommal hosszas munkával összeállítottuk egy online szintfelmérést. Majd különböző tudásszintekhez elkészítettünk egy-egy HomeEZ munkafüzetet, ami az otthoni angolozásban segít. Neve a „home” azaz otthon és az „easy” azaz könnyű szó szlenges rövidítéséből jön.

Továbbra is azt vallom, hogy az angoltanulás leghatékonyabb módja a beszédközpontú angol tanfolyamon való tanulás. De ha időhiány, anyagi okok, vagy egyebek miatt nincs erre lehetőséged, akkor a tanfolyamaink legjobb alternatívája a HomeEZ munkafüzet.

Hiszen ahhoz, hogy jól tudj angolul 4 készséget kell kipipálnod:

1) Speak, azaz beszéd: erre tanfolyamaink adnak megoldást
2) Listen, azaz hallgatás – szövegértés: erre hanganyagaink adnak megoldást
3) Write, azaz írás: erre a HomeEZ munkafüzetek adnak megoldást
4) Read, azaz olvasás: erre szintén a HomeEZ munkafüzetek adnak megoldást.

Tehát a HomeEZ füzetekkel két pontot kipipálhatsz, és fejlesztheted mondatalkotási képességeid is, amik még a beszédhez is jó alapot adnak.

Miért különleges a HomeEZ munkafüzet és hogyan segít a hatékonyabb tanulásban?

A HomeEz nem egy hagyományos munkafüzet, annál ugyanis sokkal hatékonyabb.

Azért olyan különlegesek, mert pontosan igazodik a jelenlegi tudásszintedhez. Csak akkor tudod megvásárolni, hogyha már felmértük hol tartasz az angollal. Így azt a füzetet választhatod, ami illik a szintedhez. Ezáltal pedig könnyebben és hatékonyabban fogsz tudni fejlődni belőle.

De az igazi ereje abban rejlik, hogy a mondatalkotási képességeidet fogja fejleszteni! Ugyanis ez az a terület, amivel a legtöbb tanuló gondban van. A nyelvtant mondatmintákkal és mondatalkotási gyakorlatokkal fogod megtanulni a segítségével. Semmi érthetetlen magyarázattal, vagy száraz elmélettel nem fogunk untatni. Mégis érthetőbbé válik a nyelvtan a mondatok által, és még a szókincsed is észrevétlenül bővül majd.

Egy munkafüzettel nagyjából 40 órát gyakorolhatsz. Tömve vannak olyan feladatokkal, amik a mondatalkotási képességeid erősítik. Így rengeteget angolozhatsz és fejlődhetsz vele. Sokkal mélyebben be fogja veled gyakoroltatni a tanultakat, mint egy átlagos munkafüzet.

Melyik munkafüzetet válaszd és mennyibe fog kerülni?


17 különböző tudásszinthez készült munkafüzet
, ezek nevében szerepel a pontos tudásszint amihez tartozik. Mindenképp a tudásszintedhez illő munkafüzetet érdemes választanod. Ha már kitöltöttél nálunk szintfelmérőt, akkor az ott kapott szintedhez válassz füzetet. Ha még nem töltötted ki a szintfelmérőnket, akkor kezdésként csináld meg ide kattintva, ingyen.

Emellett készült 4 különleges, nyelvtani HomeEZ munkafüzet is:
1) In – on – at elöljárószavak
2) Műveltető szerkezet
3) Passzív szerkezet avagy szenvedő szerkezet
4)Present perfect azaz befejezett jelen

A füzeteket megveheted egyenkét, vagy csomagban kettesével is.

 • 1 db munkafüzet ára 9.990 Ft – közel 40 órát tudsz gyakorolni vele, így bőven megtérül az ára.
 • 2 db-os munkafüzet csomag ára csak 16.990 Ft ( ̶1̶9̶.̶9̶8̶0̶ ̶F̶t̶  helyett) – a csomaggal már közel 80 órát gyakorolhatsz, így az ára igazán kedvezőre jön ki. Bármelyik két munkafüzetet választhatod, a 17 tudásszinthez illő és a 4 nyelvtani füzet közül.

Hogyan kapod meg munkafüzeteket?

Vásárlásod után felhívunk, hogy egyeztessünk melyik tudásszintű munkafüzetet, vagy füzeteket kéred. Majd emailben, pdf formátumú ekönyvként elküldjük neked.

Vedd meg most a kedvező áru HomeEZ munkafüzeted, hogy megkönnyítse az otthoni angoltanulást:

1 db HomeEZ munkafüzetet veszek

Vásárolj online fizetéssel egy füzetet 9.990 Ft-ért:

2 db HomeEZ munkafüzetet veszek (kedvezményes csomagban)

Vásárolj online fizetéssel két munkafüzetet, csomagban 16.990 Ft-ért ( ̶1̶9̶.̶9̶8̶0̶ ̶F̶t̶ helyett):

Giga csomagot veszek

Különleges ajánlat a legelszántabb tanulóknak, óriási kedvezménnyel!

Ha mind a 17 különböző tudásszintű munkafüzetet és a 4 nyelvtani munkafüzetet megvásárolod egy giga csomagban, akkor több mint 50% kedvezményt kapsz. Így a 21 munkafüzet 209.790 Ft helyett mindössze 99.990 Ft.

Fizethetsz banki utalással is, bankszámlaszámunk:

JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
10700392-25429703-51100005 CIB bank

          

Ezt írták azok akik már kipróbálták
módszerünkkel az angoltanulást:

Share This