Bemutatom neked a csapatomat

A Speak! nem egy hagyományos angol nyelviskola. 100% beszéd, 0% könyv, odaadó tanárok és egy csapat ami nem ismeri a lehetetlent. Ismerj meg minket!
Mutasd a csapatot

20 éve kezdődött

Ekkor találkozott Dunay Péter, a Speak! angol nyelviskola későbbi alapítója és szakmai vezetője, először azzal a módszerrel, amelyet azóta is használunk. Egy olyan eljárással, amely itthoni – vagyis nem anyanyelvű – körülmények közt is nagyon rövid idő alatt képes eljuttatni az embereket az aktív, magabiztos és kommunikációképes nyelvtudás szintjére. 2 évvel ezelőtt Hrncsár Józseffel közösen megalapították a Speak! Nyelviskolát, amely mára Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő angol nyelviskolájává vált.

Hogyan csináljuk?

100% beszéd, 0% könyv: ez a módszerünk lényege. Olyan oktatási programot dolgoztunk ki, amely ötvözi a folyamatos beszédben, a csoportos tanulás közösségi élményében és a kitartó gyakorlásban rejlő előnyöket. A beszédközpontú nyelvoktatás nálunk nem csak duma: az órák 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. Nem csak mondjuk, de meg is mutatjuk mit tudunk: az ingyenes szintfelmérő kitöltése után egy bemutatóórán a saját szemeddel győződhetsz meg arról, hogy a Speak! tényleg más.

Miben hiszünk?

A Speak! Nyelviskolában a tudást tiszteljük, a teljesítményt megbecsüljük, a munkát értékeljük. Hiszünk abban, hogy a szorgalmas embereké a jövő és a lehetőség azokat illeti, akik hajlandók megdolgozni érte. A hatékony nyelvtanulás és a kommunikációképes nyelvtudás alapfeltétele a folyamatos kommunikáció. A kommunikációhoz viszont mindig legalább két ember kell, mert azt valljuk, hogy a nyelvtanulás akkor lehet sikeres, ha az ember emberrel, nem pedig számítógéppel, telefonos alkalmazással, tesztlappal, nyelvkönyvvel kommunikál. Minél többel, annál jobb.

Hrncsár József

Hrncsár József

alapító, ügyvezető

Hrncsár József vagyok, a Speak! angol nyelviskola alapítója és ügyvezetője. Főiskolás korom óta érdekel a tanítás, az oktatás. Korábbi munkahelyeimen sokat foglalkoztam a munkatársaim képzésével, fejlesztésével. Láttam, hogy a képzés hatására változnak, fejlődnek és a növekvő tudásuk révén képesek változtatni az életük minőségén. Én nagyon szeretném, ha a szűkebb és tágabb környezetemben minél több ember egyre jobb minőségű életet élhetne. Ehhez nagymértékben hozzá tudok járulni azzal, hogy egy olyan nyelviskolát vezetek, ami megtanítja a diákjait angolul beszélni, és ezáltal a világ kinyílik számukra.

Dunay Péter

Dunay Péter

alapító, szakmai vezető

Dunay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola alapítója és szakmai vezetője. Hiszem, hogy meg lehet tanulni angolul. Hiszem, hogy az embereknek megvannak a képességeik arra, hogy tudjanak angolul beszélni. Hiszem, hogy az akadályokat le lehet küzdeni. Hiszem, hogy megfelelő hozzáállással, profizmussal, elegendő törődéssel és kitartó munkával nincs más esélye az embereknek, minthogy a céljaikat elérjék. Hiszem, hogy az iskolánk a legjobb úton halad afelé, hogy kitűnő szolgáltatást nyújtson mindenkinek, akik minket választanak. A legjobb dolog az egészben, hogy ezzel a hittel itt az iskolában nem vagyok egyedül. Van egy elkötelezett csapatunk. Máshogy nincs értelme.

Margitay Petra

Margitay Petra

szolgáltatási vezető

Margitay Petra vagyok, a Speak! angol nyelviskola szolgáltatási vezetője. Az angol nyelv mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, legkorábbi hozzá fűződő emlékemben óvódásként a finger szó kiejtésén viccelődöm az édesanyámmal. Ez a furcsa nyelv hamar második anyanyelvemmé vált, ugyanis öt éven keresztül egy görögországi brit általános iskolában volt szerencsém tanulni, ahol a világ különböző pontjairól származó diáktársaimmal együtt angol, skót, ír, és amerikai tanítók kezei alatt nevelődtünk. Az itt kialakult mély szeretete a nyelvnek és az angolszász országok kultúrája iránti érdeklődésem irányított az ELTE Bölcsészkarára, ahol amerikanisztika-angol szakos bölcsész és tanárnak tanultam. Azóta, hogy gimnazistaként elkezdtem korrepetálni, a tanításban mindig egy cél lebegett a szemeim előtt; a nyelvismereten túl az angol iránti szeretetet is tovább kell adnom a tanítványaimnak.

Bognár Gergely

Bognár Gergely

minőségbiztosítási vezető

Bognár Gergely vagyok, a Speak! angol nyelviskola minőségbiztosítási vezetője. A Károli Gáspár Református Egyetemen folytattam a tanulmányaimat. Négy éve foglalkozom angoltanítással, amit korábbi leginkább magántanárként gyakoroltam. A Speak! angol nyelviskola számomra egy nagyon jó szakmai felkészülés és tapasztalatszerzés az egyetem utáni időkre. Az itt eltöltött idő és az átélt élmények ráébresztettek arra, hogy már nem is tudnék és nem is szeretnék „hagyományos” módszerekkel egy „hagyományos” angol nyelviskolában tanítani. Ráadásul a Speak! nem csak szakmailag, hanem emberileg is sokat változtatott az életemen: a jó hangulat, az összetartó, fiatalos, dinamikus csapat miatt öröm itt dolgozni és hálás vagyok, hogy itt lehetek.

Blaskovits Eszter

Blaskovits Eszter

tanár

Blaskovits Eszter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Mindig is az angol volt a kedvenc tantárgyam az iskolában, és a szeretem valahol ott pecsételődött meg, amikor 12 évesen kijuthattam két hétre Angliába. Beleszerettem a nyelvbe, a kultúrába. Végül érettségi után elhatároztam, hogy angol tanítással szeretnék foglalkozni, ezért jelentkeztem a győri tanítóképzőre, ahova fel is vettek, és 2011-ben le is diplomáztam. Ezután kis kitérőként egy kétéves színháztudomány MA képzés következett, de miután befejeztem úgy éreztem, vissza szeretnék térni eredeti hivatásomhoz, a tanításhoz. Szeretek emberekkel foglalkozni, és tanítani őket, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről.

Sallam Samír

Sallam Samír

tanár

Sallam Samir vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az ELTE-n végeztem, illetve Cambridge nemzetközi angol tanári képesítéssel (CELTA) is rendelkezem. Hiszem, hogy a használható nyelvtudás a szóbeli gyakorláson keresztül érhető el a leghatékonyabban — kortól és képességektől függetlenül. Ezért is jelentkeztem tanárnak a Speak! Nyelviskolába, hiszen a hagyományos, könyvek fölött görnyedő módszerekkel szemben a diákok közti kommunikációra helyezi a hangsúlyt. Nagyon örülök, hogy egy ilyen fiatalos és professzionális csapat tagja lehetek, és minden tudásommal azon vagyok, hogy a jó hangulatú, diákcentrikus órák során magabiztosan megtanuljatok angolul.

Simon Szandra

Simon Szandra

tanár

Simon Szandra vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Mindig is érdekelt a tanári pálya, gyermekkoromban, még a nyári szünetben is iskolásat játszottunk a testvéremmel. Így talán nem is csoda, hogy gimnazistaként már biztosan tudtam, nyelvtanár szeretnék lenni. Viszont azt, amit láttam, nem szerettem volna „eltanulni”. Hittem és a mai napig hiszem, hogy ezt lehet máshogy is: így kerültem a Speak! angol nyelviskolához. Itt egy olyan módszerrel találkoztam, amivel a tanulni vágyók tényleg megszólalnak angolul és egyre magabiztosabb tudás birtokába kerülnek. Jó látni, hogy a kezdetben még bátortalan jelentkezők végül mennyivel biztosabban és bátrabban használják a nyelvet, hogy a befektetett kemény munka meghozza gyümölcsét.

Rusz Tímea

Rusz Tímea

tanár

Rusz Tímea vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az idegen nyelvek tanulása mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Imádtam új kultúrákat, új szokásokat, új nyelveket elsajátítani. Az angol nyelv iránti szerelmem már óvodás korom óta kifejlődött és azóta is tart. A Speak! Nyelviskolában azért szeretek tanítani, mert úgy gondolom, hogy az itt követett módszer az egyetlen, amely által bárki meg tud tanulni hatékonyan és folyékonyan kommunikálni angol nyelven. Erdélyből származom, és ott amerikai anyanyelvű tanároktól tanultam angolul ugyanezzel a módszerrel, csak akkor még nem egy kidolgozott módszerként ismertem, hanem néhány amerikai fiatal ügyes próbálkozásának véltem. Egészen addig a napig, amíg el nem jöttem a Speak!-be egy interjúra, majd később egy bemutatóórára, nem tudtam, hogy ez egy olyan módszer, amely egy nyelviskolákban is megtalálható. Nagyon örülök, hogy egy olyan helyen kezdhetem meg a szakmai pályafutásomat, ahol élvezet dolgozni, és láthatom, hogy a diákjaim egy-egy óra után mennyivel magabiztosabban tudnak megszólalni angolul.

Scheuring Erika

Scheuring Erika

tanár

Scheuring Erika vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Már a gimnáziumban beleszerettem az angol nyelvbe és az angolszász kultúrába. Nagyon szeretem magát a nyelvet és mindent, ami angol. Éppen ezért szeretem lelkesen továbbadni a tudásomat. A 14 éves tanári tapasztalatom alatt már sok helyen és formában tanítottam, de csak itt, ebben az iskolában találkoztam egy olyan módszerrel, ami rövid időn belül megadja annak a megtapasztalását, hogy „TÉNYLEG tudok beszélni angolul”. Hihetetlenül jó érzés látni és megtapasztalni, amikor a hozzánk járó diákok lépésről lépésre egyre folyékonyabban beszélnek és kommunikálnak angolul. Az emberi hozzáállás sem mellékes, amit itt tapasztalok: a profizmus, segítőkészség, vidám, oldott légkör, egy fiatalos, nagyon jó csapat. Öröm itt dolgozni és nagyon élvezem, hogy idetartozhatok.

Járási Nikoletta

Járási Nikoletta

tanár

Járási Nikoletta vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Már az általános iskola óta rajongok az angol nyelvért. Az első perctől fogva érdekelt, és tudtam, hogy az életem során rengeteget fogom majd használni, ezért lelkesen tanultam a gimnáziumban is. A nyelvek iránt való érdeklődésem miatt választottam az angol – holland szakpárt az egyetemen, ahol egyre inkább azt éreztem, én ezzel szeretnék foglalkozni. Majd közel másfél éves külföldi kaland után kötöttem ki a Speak! csapatában, ahol egyből magaménak éreztem a beszédcentrikus nyelvoktatást. A befogadó, fiatal csapat és a jó légkör csak megerősített abban, hogy itt a helyem! A módszer hatékonysága a szemem láttára válik látható és hallható bizonyítékká: a diákjaim bátran mernek angolul beszélni, már rövid időn belül használják a tanultakat és az ő sikerélményük az enyém is!

Marosi Gyöngyi

Marosi Gyöngyi

tanár

Marosi Gyöngyi vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. A brit kultúra és az angol nyelv a Doctor Who című sorozat felfedezése óta érdekel és azóta ez az érdeklődés már-már szerelemmé alakult. Az évek során rájöttem, hogy mennyi mindent tanulhatok, és mennyi emberrel ismerkedhetek meg, ha tudom használni az angol nyelvet. Szeretném az angol nyelven való kommunikáció élményét mindenkinek átadni, és megmutatni, hogy a nyelvtanulás öröm, és a megszerzett tudás hasznosítható. Mivel a Speak! Nyelviskola is ezek mellett az értékek mellett kötelezte el magát, így nem is kérdéses, hogy miért kezdtem el itt tanítani, és pályakezdőként ennél többről nem is álmodhatnék.

Székely Ádám

Székely Ádám

tanár

Székely Ádám vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Én az angol nyelvet csak gimnáziumban kezdtem el tanulni, de a lemaradásomat igyekeztem minél gyorsabban behozni – a végére én lettem az egyetlen, aki az osztályomból angolt tanult az egyetemen. A diploma megszerzése után is napi szinten használtam a nyelvet különféle munkák során. Az angol mára már az életem egyik központi része lett, és nagyon szeretek mindent, ami ezzel kapcsolatos. Tanárként ezt a lelkesedést szeretném a diákjaimnak átadni. Ha nekem ment, nektek is fog 🙂

Lévay Péter

Lévay Péter

tanár

Lévay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelv egyszerre szenvedély és hivatás az életemben: a gimnázium nyelvi osztályától kezdve az egyetemi, amerikanisztika szakos tanulmányaimon át, egészen a külföldi nyelvoktatásig, minden évem az angolról szólt. Hamar megtanultam, hogy diákjaimnak mindig megszólalni a legnehezebb, így elszántam magam, hogy megtaláljam azt a módszert, amivel a legsikeresebben lehet megtanítani embereket beszélni a nyelvet. A Speak!-ben végül nem csak a módszert, hanem egy nagyon jó csapatot és lelkes diákokat is találtam.

Nagy Alexa

Nagy Alexa

tanár

Nagy Alexa vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelvvel való első találkozásom általános iskolában volt, amikor édesanyám beíratott egy magántanárhoz. Akkor még nem különösebben szívleltem ezt a nyelvet, de ahogy cseperedtem, egyre jobban megbékéltem vele, olyannyira, hogy gimnáziumba már angol nyelvi előkészítő szakra jelentkeztem. Itt fantasztikus tanáraimnak köszönhetően megismerkedhettem az angolszász országok kultúrájával, és elmélyíthettem az angoltudásomat is. Mindezt olyan szinten, hogy ma már az angol nyelv rajongója vagyok. Elképzelni sem tudom nélküle az életem és hálás vagyok anyukámnak, amiért elindított engem ezen az úton. A mai virtuális és gyorsan fejlődő világban elengedhetetlennek tartom az angol nyelv ismeretét, viszont sajnos azt veszem észre, hogy az emberek nem mernek megszólalni, még akkor sem, ha a tudásuk egyébként rendben van. Éppen ezért jelentkeztem a Speak! segítőkész és dinamikus csapatába, ugyanis szeretném a tanulókat támogatni abban, hogy bátran meg merjenek szólalni és ez előrevigye őket az életben, új embereket ismerhessenek meg, és boldogulhassanak a gyakorlati nyelvhasználatban.

Szentgyörgyi Ádám

Szentgyörgyi Ádám

tanár

Szentgyörgyi Ádám vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Amióta az eszemet tudom, nagyon közel áll hozzám az angol nyelv, egészen kiskoromtól kezdve nagy érdeklődéssel figyeltem az angol nyelvű műsorokat, zenéket. A Debreceni Egyetemen végeztem tanulmányaimat, ebben az időben sikerült 2 évre kijutnom Kanadába, ahol igazán sok gyakorlati tudással gazdagodtam. Nem sokkal az államvizsgám után jelentkeztem a Speak! Nyelviskolához, ahol már az elején örömmel tapasztaltam, hogy az itt alkalmazott tanítási módszerek közös nevezőn vannak az én angol tanítással kapcsolatos elképzeléseimmel. Meggyőződésem, hogy a beszédközpontú tanítással érhető el a legnagyobb siker az angolt tanulni vágyókban. Célom, hogy a diákokat hozzásegíthessem a céljaik eléréséhez.

Csiszár Krisztina

Csiszár Krisztina

tanár

Csiszár Krisztina vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. A középiskolában találkoztam először az angollal, ami azonnali szerelem volt számomra, és rengeteg örömet leltem az elsajátításában. Éppen ezért a középiskola után felköltöztem Budapestre, és az ELTÉ-n anglisztika szakon folytattam a tanulmányaimat. Az egyetem mellett elkezdtem magánórákat adni, s rájöttem, hogy mekkora örömet okoz nekem az, ha valakinek segíteni tudok abban, hogy ő is használni tudja ezt a szép nyelvet. Így a tanári mesterszakon tanultam tovább az anglisztika befejezése után. Úgy érzem nagyon sokat kaptam a képzéstől, és szerencsésnek érzem magam, hogy olyan dologgal foglalkozhatok, ami nem csak a megélhetésemet biztosítja, de örömmel és szenvedéllyel tudom végezni. Éppen ezért nagyon jól érzem magam itt a Speak!-nél, hiszen egy energikus és lelkes csapat tagja lehetek, s egy olyan módszer segítségével dolgozunk a diákokkal és a diákokért, ami lehetővé teszi, hogy az angolnak a diákok gyakorlott és magabiztos használói legyenek, miközben mindannyian jól szórakozunk. 🙂

Gyuris Kata

Gyuris Kata

tanár

Gyuris Kata vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Nagyon régóta szenvedélyem már az angol: a két tanítási nyelvű gimnázium után egyértelmű volt, hogy angol (és francia) szakon folytatom tovább az ELTE-n. Az egyetem alatt sokat tanítottam és mindig nagy örömmel követtem végig a diákjaim fejlődését. Hiszem, hogy az angol ablakot nyit a világra, és hogy az angoltudás bárki számára elérhető lehet. Ezért is örülök neki, hogy egy ilyen dinamikus, lelkes és elkötelezett csapat tagja lehetek, akikkel együtt adhatom tovább az angol nyelv szeretetét.

Sulyok Ádám

Sulyok Ádám

tanár

Sulyok Ádám vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Én az angollal egészen fiatal koromban találkoztam először, mikor is nővérem eltökélten angolul szerette nézni a House című sorozatot, bennem pedig megszületett az a fajta belső motiváció, hogy nekem bizony muszáj lesz ezt a nyelvet elsajátítanom. Mivel két tannyelvű általános iskolába jártam, így elég közel kerülhettem ehhez a célomhoz. Már akkor eldöntöttem, hogy tanítani szeretnék, mert motiválni és tanítani szeretném az embereket, át- és továbbadni mindazt amim csak van. Amikor először ültem be egy Speak!-es bemutatóórára, akkor zenészfejjel pont ugyanazokat a gyakorlási technikákat figyeltem meg, amikhez bármilyen hangszerjátékosnak szüksége lehet, és hiszem, hogy csak ezzel a módszerrel lehet nyelvet olyan magabiztosan megtanulni, hogy egy életen át alkalmazni tudjuk utána. Éppen ez az oka annak, hogy jó itt tanítani, mert már egy-egy óra után érezni egy diákon a sikerélményt, és hogy látja, miért is dolgozunk együtt.

Albert Eszter

Albert Eszter

tanár

Albert Eszter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelvnek köszönhetően volt rá lehetőségem, hogy a világ különböző pontjain éljek és dolgozzam. Rengeteg lélegzetelállító helyen fordultam meg, és még annál is több érdekes embert ismerhettem meg, ami angoltudás nélkül elképzelhetetlen lett volna. Ezért szeretnék most tenni valamit azért, hogy mások számára is kinyíljon a világ – akár csak annyira, hogy meg tudjon nézni egy olyan filmet, amihez nincs magyar szinkron. Külön szerencse, hogy ezt egy abszolút jófej és pozitív légkörben tehetem.

Németh Bálint

Németh Bálint

tanár

Németh Bálint vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. Bár hétévesen kezdtem el angolul tanulni, a nagy áttörés csak tizenkét éves koromban jött el, amikor az anyukám beíratott egy részben általa létrehozott nyelviskolába angoul tanulni. Egy nyári angol tábort követően elkezdtem heti kétszer járni és szép lassan megszerettem az angolt. Azóta sikerült alap, közép és felsőfokú vizsgát tennem.  Azt gondolom, hogy egy életen át hálás lehetek megannyi angolos lehetőség,szituáció miatt a szüleimnek, hogy ezt „erőltették”. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem anglisztika szakon. A szakdolgozatom témája „az angol kiejtés tanítása nem anyanyelvűek számára” volt. Az egyetem után lehetőségem volt Amerikában három hónapot tölteni, és napi szinten 9-10 órát dolgozni Amerikai séfekkel, cukrászokkal, konyhai dolgozókkal. Ez és két hétig tartó utazásom Amerikában annak is volt köszönhető, hogy hosszú éveken át foglalkoztam az angol nyelvvel, alkalmasnak találtak amerikai munkára. Egyaránt eszköz és cél is számomra az angol. Tanítani, emberekkel foglalkozni pedig mindig is szerettem volna, itt pedig megtaláltam a helyemet 🙂
Bácskai Csaba

Bácskai Csaba

tanár

Bácskai Csabi vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára és imádom az angolt. Valamikor 14 éves koromban jöttem rá, hogy tudok folyékonyan beszélni és azóta csacsogok is. Mindig is tetszett, de a legjobban az, hogy így kinyilt a világ. Azóta éltem több kontinensen, elvégeztem Finnországban egy gazdasági bachelor képzést, és most Magyarországon szeretnék maradni. Többet szeretnék tudni az angol nyelvről magáról és még biztosabban használni – ezért és a tanítás szeretete miatt csatlakoztam a Speak!-hez. The horizon leans forward, offering you space to place new steps of change.

Pelle Krisztina

Pelle Krisztina

ügyfélszolgálati vezető

Pelle Krisztina vagyok, a Speak! angol nyelviskola ügyfélszolgálati vezetője. Gimnáziumi érettségimet egy kéttannyelvű gimnáziumban szereztem meg, ahol emelt óraszámban tanultunk angolt is. Tanáraim által nagyon megszerettem az angol nyelvet, és úgy gondolom, hogy nyelveket tanulni, tudásunkat bővíteni egész életünkben szükséges. Az egyetemi tanulmányaim mellett is fontosnak tartottam azt, hogy foglalkozzak az angollal. Mikor először beléptem a Speak! Nyelviskola kapuin, azonnal éreztem azt, hogy itt mennyire jó a légkör, milyen kedves mindenki. Nem volt kérdés részemről, hogy itt az én helyem. Most, hogy már itt dolgozok fontos számomra az, hogy a diákjainknak is átadhassam ugyanezt a jó érzést, amit itt nap mint nap tapasztalok, illetve az, hogy segítsek megvalósítani a céljaikat.

Váli Ágnes

Váli Ágnes

továbbiratkozási iroda vezető

Váli Ágnes vagyok, a Speak! angol nyelviskola továbbiratkozási irodájának vezetője. A közgazdasági érettségi megszerzése után tanulmányaimat szintén közgazdasági területen folytattam tovább, mert imádom a számokat és imádok számolni. Viszont nagyon szeretek emberekkel is foglalkozni, segíteni a hallgatóknak az angol nyelvvel kapcsolatos céljaik elérésében és megvalósításában, közben beszélgetni velük és minél jobban megismerni őket. Amikor első alkalommal beléptem a nyelviskola ajtaján, hihetetlenül boldog voltam, mert itt mindenki vidám, jókedvű és éreztem, hogy ugyanazokért a célokért dolgoznak nap mint nap. Már én is itt vagyok a csapatban, ugyanazért a célért dolgozom és ugyanolyan boldog vagyok, mint körülöttem mindenki. Köszönöm, hogy itt lehetek!
Benesovits Nóra

Benesovits Nóra

oktatásszervező

Benesovits Nóra vagyok a Speak! angol nyelviskola oktatásszervezője. A Speak! Nyelviskolával először 2017 februárjában találkoztam, amikor félve jöttem el a szintfelmérőre, majd az azt követő bemutatóórára. Több éve tanultam már akkor angolt (kisebb-nagyobb kihagyásokkal). A szintfelmérőn kiszámoltuk, hogy pontosan hány órát foglalkoztam már a nyelv elsajátításával és valami elképesztő nagy számot kaptunk. Nagyon ledöbbentett az eredmény. Ez volt az első sokk, ami felnyitotta a szememet. A második a bemutatóóra, amikor eldöntöttem, hogy ebbe az iskolába fogok járni és meg fogok tanulni angolul beszélni. A profizmus mellett a kedvesség és a segítőkészség fogott meg, ennek a szuper csapatnak a részesévé szerettem volna válni. Ez azóta sikerült diákként és a nyelviskola munkatársaként is. A tanulásban a célom, hogy magabiztosan tudjak angolul beszélni, valamint angol nyelvvizsgát szeretnék tenni. A nyelviskola munkatársaként pedig szeretnék segíteni a hasonló helyzetben lévő diáktársaimnak, hogy meg tudják valósítani kitűzött céljaikat.

Drégelyvári Alexandra

Drégelyvári Alexandra

oktatásszervező

Drégelyvári Alexandra vagyok a Speak! angol nyelviskola oktatásszervezője. Amikor először beléptem ide mindenki nagyon segítőkész volt és közvetlen, nagyon jó érzés olyan helyen dolgozni, ahol megbecsülik azt, amit csinálsz és jó a hangulat ez motivál a legjobban. Örülök, hogy a csapat tagja lehetek és láthatom ahogy a diákjaink elérik a kitűzött céljaikat és boldogok, hogy ebbe az iskolába járhatnak.

Kiss Alexandra

Kiss Alexandra

oktatásszervező

Kiss Alexandra vagyok a Speak! Nyelviskola oktatásszervezője. Már óvodás korom óta érdekelt az angol, ezért mentem angol évfolyamos gimnáziumba, és szereztem nyelvvizsgát. Ezután a főiskolán andragógia szakon végeztem, és már akkor tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Itt a Speak!-ben tökéletesen össze tudom ezt hangolni az angol iránti szeretetemmel, ezért is nagyon örülök, hogy ennek a szuper csapatnak lehetek a tagja, akikkel együtt sok-sok embert tudunk megtanítani angolul beszélni.

Komondy Bálint

Komondy Bálint

oktatásszervező (régi diákok)

Komondy Bálint vagyok a Speak! Nyelviskola oktatásszervezője. Tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanárképző főiskolai Karán folytattam. Azért szeretek a Speak! Nyelviskolában dolgozni, mert itt találtam meg azt a módszert, amivel leghatékonyabban tudunk a diákoknak segíteni és hozzájárulni a gyors fejlődésükhöz és nagyon jó látni, hogy akár 20-30 óra után milyen magabiztosan tudják már használni a megtanultakat. Örülök, hogy itt dolgozhatok.

Erdélyi Alexandra

Erdélyi Alexandra

tanulási tanácsadó

Erdélyi Alexandra vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanulási tanácsadója. Az angol nyelv tanulása és az angolszász kultúra egészen kicsi koromtól kezdve az érdeklődésem középpontjában állt. Kéttannyelvű középiskolában tanultam, ahol az angol nyelv is folyamatosan végigkísérte a tanulmányaimat. Közgazdasági végzettségem mellett a nyelvtanulás iránti szeretetem továbbra is az életem egyik fontos része maradt. Nagyon fontosnak tartom, hogy a nyelvtanulásban a diákjaink olyan módszerrel tanulhassanak, amelyben a tudás megszerzése mellett sikerélményekkel is gazdagodhatnak és magabiztos nyelvhasználókká válhatnak, ezért is örülök, hogy a Speak! Nyelviskola csapatának tagja lehetek.

Berze Márton

Berze Márton

marketinges

Berze Márton vagyok, a Speak! Nyelviskola marketingese. 2015 tavaszán csatlakoztam külsős szövegíróként a csapathoz, az azóta eltelt időben marketingvezetőként és ügyfélszerzési vezetőként is erősítettem a Speak!-et. Középiskolás koromban ölni tudtam volna egy olyan nyelviskoláért, amilyen a miénk, hiszen a Klapka 11-ben sokat beszélve, gyomorgörcs és unalmas tankönyvek nélkül tanítjuk meg az embereket angolul. Itt tényleg minden nap „megtörténik a csoda” – ezért szeretem a munkámat.

Takács Petra

Takács Petra

marketinges

Takács Petra vagyok, a Speak! angol nyelviskola marketingese. Az angol nyelv mindig fontos szerepet játszott az életemben, ennek köszönhetően, a gimnázium elvégzése után Dániában folytattam tanulmányaimat az International Business Academy-n, Multimédia Design és Kommunikáció szakon. A kint töltött évek alatt jöttem rá igazán, hogy a nyelvtudás új kapukat nyithat meg. Dánia után, Hollandiában próbáltam szerencsét a Hágai Egyetemen, Internet Marketing és Fotográfia szakon. Majd külföldről hazatérve csatlakoztam a Speak! Nyelviskola csapatához. Mikor először beléptem a nyelviskola ajtaján, fiatalos, pozitív légkör fogadott, így rögtön tudtam, itt a helyem. Örülök, hogy részese lehetek a csapatnak, és együtt dolgozhatok velük a közös cél eléréséért, hogy megtanítsuk angolul beszélni Magyarországot!

Berze-Balog Csilla

Berze-Balog Csilla

HR-es

Berze-Balog Csilla vagyok, a Speak! angol nyelviskola HR-ese. A családommal 14 évvel ezelőtt költöztünk Magyarországra Kárpátaljáról. Gimnázium után a főiskolai tanulmányaimat politológia szakon végeztem el. Ezután csatlakoztam a Speak! angol nyelviskola csapatához. Minden reggel jó kedvvel jövök be dolgozni és az a pozitív hangulat, ami a Speak!-ben uralkodik, egész nap ad okot arra, hogy mosolyogjak. Egy jó közösségben, egy jó csapattal és egy jó főnökkel könnyű együtt dolgozni- ezért is szeretem a munkámat.

Turóczy Eszter

Turóczy Eszter

tanfolyami adminisztrátor

Turóczy Eszter vagyok a Speak! angol nyelviskola tanfolyami adminisztrátora. Nem régóta vagyok a Speak!-nél, de már a bemutatóóra, és az azóta eltelt idő is magával ragadó volt. Hihetetlenül jó érzés egy olyan légkörben dolgozni, ahol ennyi segítőkész, és pozitív ember vesz körül. Örülök, hogy én is tagja lehetek ennek a vidám csapatnak, akik folyamatosan motiválnak a fejlődésre!

Rólunk és a tanfolyamról mondtátok

„A tanfolyam messze felülmúlta a várakozásaimat a beszédkészség fejlesztése terén. Nagyon jónak tartom a pármunkát, mivel ez biztosítja, hogy mindenki „szóhoz jusson”, és ne kelljen a sorára várni a tanárnál. Remek csapatba kerültem, akik annak ellenére, hogy régóta együtt vannak, hamar befogadtak és segítettek megszokni az órák felépítését, tematikáját. Eszter gyakorlata és lelkesedése töretlen volt, remekül tanít és lelkesíti a csapatot. Remélem, hogy fogok még ide járni :)” (Biener Hajnalka)
„Évek óta van egy hely külföldön, amit minden évben felkeresünk. A helyiek már régi ismerősként köszöntenek. Eddig a férjem beszélt, én csak kedvesen mosolyogva hallgattam. Idén viszont mindenki nagy örömére megszólaltam és beszélgettem a helyiekkel!” (Turczay-Kiss Ilona)
„Úgy érzem, nagyon jót tett nekem ez a tanfolyam (is). Egyre jobban kedvelem az angolt és az angoltanulást. Ami régen nyűg volt, az most jó szórakozás. „Utálomból” „imádom” lett. Ez az én success story-m.” (Tamaskó Tibor)
„Már a harmadik tanfolyamomon vagyok túl itt a Speak! Nyelviskolában, és megyek tovább: most kezdem majd a negyediket. Az iskola módszertana, ahogy az angolt oktatják, nekem nagyon bejön 🙂 Folyamatosan bővül a szókincsem, és egyre bátrabban merek beszélni, ami jó! A napokban az interneten az USA Külügyminisztériumának honlapjára tévedtem, ahol legnagyobb örömömre szinte mindent el tudtam olvasni és megértettem, amit az adott témában írtak. Ez annyira felvillanyozó volt, hogy el is döntöttem, hogy mindenképpen folytatom a tanfolyamot. Köszönöm Zsaninak, mert nélküle, Erika és a Speak! nélkül, ez nem jöhetett volna össze :)” (Szabó Beatrix)
„Az eddigi legjobb nyelviskola, amit ismerek a beszédkészség elsajátítása szempontjából. A kérdezz-felelek- szerű nyelvtani megközelítés segít abban, hogy a kérdések és a válaszok ösztönösen jöjjenek elő éles helyzetben. Szóval a módszer nagyon jó, a tanárok, s az ügyfélszolgálaton dolgozó kollegák is jól felkészültek. Az kellemes és megnyugtató, hogy a módszert szigorúan betartják, így a helyettesítés vagy a tanárváltás nem eredményez akkora váltást a tanulmányokban. A való életben határozottabban, jobban boldogulok az angol nyelvvel, mint azelőtt, sokkal könnyebben jönnek a mondatok a különböző igeidőkben.” (Pálinkásné Németh Katalin)
„Az egyetlen hely, ahol el tudták hitetni velem, hogy meg tudom tanulni az angol nyelvet. Ehhez minden segítséget megkapok, mind a tanáromtól, mint a társaimtól. Amint belép ide az ember, egy másik világba csöppen. Közvetlen, baráti lesz a légkör, ami sajnos egyre ritkább jelenség. Szeretek ide járni, nem sajnálom a szombatjaimat rááldozni erre, mert ez nem áldozat és csak profitálni tudok belőle! Minden héten van sikerélményem és ez már valami! :)” (Arany Katalin)
„Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)
„Több, mint 20 év sikertelen megszólalás és bátorság híján a kezdő tanfolyam elvégzése után már leszólítottam és szóba elegyedtem a walesi sógorommal! Kicsit bátortalanul –még- de elmondtam, amit szeretem volna: a walesi kastélylátogatásom élményét (pár mondatban), a kisbabájuk gyönyörűségéről (kicsit bővebben), és saját nyelvén „indítottam útnak” minden nap a munkába menet. Magamhoz képest ez hatalmas fejlődés! A férjem is megjegyezte, hogy „szépen haladok”! És most már türelmetlen se vagyok az angollal kapcsolatban: nem akarom egyből folyékonyan és tökéletesen, mert rájöttem, hogy „az út a lényeg” 🙂 Köszönöm a lehetőséget, a módszert, és külön köszönet Évinek az odaadó, kitartó lelkesedéséért! Folyt. köv. szeptemberben!” (Zsombák Ildikó)

Kérdésed van? Tedd fel személyesen, vagy írj és lépj kapcsolatba velünk!

Speak! Nyelviskola

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha szeretnél kapcsolatban lépni Speakmannel és csapatával keress minket személyesen, telefonon, vagy e-mailben!

Ügyfélszolgálat

Hétfő-csütörtök 10-19 óráig
Péntek 10-18 óráig

Speak! Nyelviskola
(JOBE Kft.)
Klapka utca 11.
Budapest, Hungary
1134

Adószáma:
2314 7795-2-13

Email:
speakman@speaknyelviskola.hu
speakman2@speaknyelviskola.hu
speakman3@speaknyelviskola.hu

Marketing és médiamegkeresések:

marketing@speaknyelviskola.hu

Telefon:
+36 1 255 2222

Web:
www.speaknyelviskola.hu

Tárhelyszolgáltató:
Prémium WordPress honlapszolgáltatás
Álomvilág Kft.
7400 Kaposvár, Kinizsi ltp. 38. 1/4
ugyfelszolgalat@premiumwp.hu
13195869-2-14

Olvastad már a legújabb bejegyzéseinket? Kövesd Speakman blogját és tudj meg mindent a nyelvtanulásról

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

A mai fiatalok számos ok miatt beszélnek jobban, mint a szüleik. Az oktatási rendszerek változása, a technológia fejlődése, a digitális tartalmak elterjedése és a nemzetközi lehetőségek megsokszorozódása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kialakuljon a fiatalabbak körül egy olyan környezet, ahol hatékonyabban és magabiztosabban használják az angol nyelvet.

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Kép forrása: canva – canva.com Az angol nyelv tele van olyan idiómákkal, amelyek különböző szavak köré épülnek, és az egyik ilyen szó vagy tematika a "summer" (nyár). Ezek az idiómák nemcsak színesítik a beszédet, hanem betekintést is nyújtanak az angolszász kultúrába...

Érdekességek az angolszász világból: Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb természeti csodái

Érdekességek az angolszász világból: Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb természeti csodái

Az Amerikai Egyesült Államokban lenyűgöző természeti csodák sokasága található. Ennek a főként angol nyelven beszélő ország hatalmas területe gazdag és változatos tájakat rejt magában, amelyek között találhatók lenyűgöző hegységek, csodálatos vízesések, különleges kőformációk és egyedülálló nemzeti parkok. Amiket sok millió angol és nem angol nyelvű turista keres fel évente.

Érdekességek az angolszász világból : Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb építményei

Érdekességek az angolszász világból : Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb építményei

Az Amerikai Egyesült Államok egy lenyűgöző palettát kínál az építészeti csodák és látványosságok terén. Ez a blogbejegyzés arra vállalkozik, hogy bemutassa ennek az angol nyelvű országnak a leglenyűgözőbb építményeit, amelyek nemcsak építészeti mesterművekként tűnnek ki, hanem mély kulturális és történelmi jelentőséggel is bírnak.

Érdekességek az angolszász világból: Az amerikai filmgyártás aranykora és a legendás színészek hatása a világra

Érdekességek az angolszász világból: Az amerikai filmgyártás aranykora és a legendás színészek hatása a világra

A filmgyártás kötődik az angolszász, különösen az amerikai élethez. Az amerikai filmgyártás aranykora a 20. század közepétől az 1960-as évekig tartott, és meghatározó időszak volt a filmipar történetében. Erről az időszakról, angol nyelvű filmekről és angol anyanyelvű legendás színészekről szól az írásunk.

Share This