Egy munkafüzet csomag, ami segít legyőzni az angol nyelvtan legnagyobb mumusait. Közel 40 órát tanulhatsz és gyakorolhatsz vele otthonról, hogy angoltudásod magabiztosabbá tedd:

Ez az Extra HomeEZ csomag, ami 60.000 Ft  helyett most akciósan mindössze 20.000 Ft-ért lehet a tiéd június 18-ig. Így 40.000 Ft-ot takaríthatsz meg!

Elöljárószavak, műveltető szerkezet, passzív szerkezet, és a present perfect azaz a befejezett jelen. Ez az a 4 nyelvtani mumus, amivel szinten minden magyarnak meggyűlik a baja, amikor angolul tanul. A kezdőknek és a haladóknak is rengeteg fejfájást okoznak, és kevesen használják őket helyesen.

Ezért elkészítettük az Extra HomeEZ munkafüzet csomagot, hogy segítsen megbirkózni velük.

A csomag 4 munkafüzetből áll, melyekkel összesen közel 40 órát tudsz otthonról, írásban angolozni. A füzetek feladatai által megérted és betonbiztosan be is gyakorolhatod a fent említett mumusokat. Ezáltal mondatalkotási képességed óriásit fog fejlődni és angoltudásod is sokkal magabiztosabbá válik.

A csomagot június 18-ig még akciós bevezető áron szerezheted meg, ezzel pedig 40.000 Ft-ot spórolhatsz. Hiszen az Extra HomeEZ csomag 60.000 Ft helyett most mindössze 20.000 Ft.

Az akció végéig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miben segít az Extra HomeEZ csomag 4 munkafüzete?

1. Elöljárószavak HomeEZ munkafüzet

Ez a füzet abban fog segíteni, hogy megtanuld az at, in és on használatát. Hiszen ezek az úgynevezett elöljárószavak rengeteg mondatban előfordulnak és fontos szerepük van. Mégis nagyon könnyű összekeverni, hogy mikor melyikre van szükségünk, emiatt sajnos a legtöbb magyar keveri őket.

Ez a munkafüzet segíteni fog, hogy a feladatokon keresztül megértsd és begyakorold mikor melyikre elöljáróra van szükséged. Ettől pedig sokkal profibbnak és magabiztosabbnak fogsz tűnni, amikor angol mondatokat fogalmazol meg.

2. Műveltető szerkezet HomeEZ füzet

„Végre lemosattam a kocsim.” „Te levágattad a hajad?” Egyszerű hétköznapi mondatok, mégis a legtöbben gondban vannak, ha ugyanezt angolul kell kifejezniük. Ugyanis ilyenkor a műveltető szerkezetre van szükség, ez a szerkezet pedig a legelszántabb nyelvtanulóknak is komoly fejtörést okozhat. Nem is csoda, hiszen az angol nyelv máshogy oldja meg az ezzel kapcsolatos gondolatokat, mint a magyar.

Ez a munkafüzet segíteni fog, hogy a feladatokon keresztül megértsd és begyakorold a műveltető szerkezetet. Így helyesen és könnyedén tudod majd használni.

3. Passzív szerkezet HomeEZ füzet

Nem véletlen, hogy a passzív szerkezetet a legtöbben csak szenvedő szerkezet néven ismerik. Hiszen az angol nyelvtanban ez az egyik legnagyobb mumus.

Ez azért problémás, mert ez a szerkezet sokszor felbukkan hétköznapi beszélgetésekben, szóval tudnod kell használni, hogy lefordíthass ilyen mondatokat: „A telefonom meg lett javítva.” „Valaki ellopta a biciklim tegnap.”

Ez a munkafüzet segíteni fog, hogy a feladatokon keresztül megértsd és begyakorold a passzív szerkezetet. Így neked soha többet nem fog szenvedést okozni.

4. Present perfect HomeEZ füzet

A present perfect azaz a befejezett jelen arról híres, hogy a legnehezebben megérthető igeidőnek tartják. Pedig ha az a célod, hogy magabiztosan beszélhess angolul, akkor muszáj lesz megértened és begyakorolnod! Hiszen a mindennapi beszélgetések során nagyon sokszor találkozhatsz vele az angolban.

Ez a munkafüzet segíteni fog, hogy a feladatokon keresztül megértsd és begyakorold a present perfect-et. Ezek után könnyedén használod meg a legnehezebb igeidőt is.

Az óra ketyeg, már csak ennyi időd van kihasználni a kedvezményt:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Így tudod megszerezni a csomagot 40.000 Ft kedvezménnyel

Az Extra HomeEZ csomag 4 munkafüzetét ekönyvként, pdf formátumban küldjük el neked vásárlásod után. Így azonnal nekikezdhetsz az otthoni angolozásnak. Használd ki az óriási akciót és vásárold meg június 18-ig:

Online vásárlás

Ha ide kattintasz most rögtön megveheted az akciós tanfolyamot. 

Banki átutalás

A csomag árát (20.000 Ft) átutalhatod bankszámlánkra:
JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
CIB bank
10700392-25429703-51100005

Ha megérkezett az utalásod elküldjük neked a megvásárolt csomagodat emailben.

Share This