Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a magabiztos angoltudás képes megváltoztatni és jobbá tenni egész életed. Ezt bizonyítja a Péterrel készült interjúnk is.

Mi minden nap azon dolgozunk, hogy megtanítsuk angolul beszélni egész Magyarországot. Ez a küldetésünk, ezért lett létrehozva nyelviskolánk. Hiszen nap mint nap látjuk, hogy mekkorát javíthat az emberek életminőségén az angoltudás. És látjuk, hogy ezekért a tudással járó előnyökért megéri angolul tanulni az időhiány és a nehézségek ellenére is.

Most készítettünk egy interjút Dunay Péterrel, a 100% beszéd, 0% könyv módszer megalkotójával, és a Speak! angol nyelviskola alapítójával. Ő 15 éves korában tanult meg angolul és ez óriási hatással volt rá – olyannyira, hogy azóta is a nyelv körül forog az élete.

Péter elmeséli neked, hogy miképp jutott el a nulláról a felsőfokú angoltudásig rövid idő alatt. És azt is meg fogod érteni, hogy miért döntött úgy ezek után, hogy az angoltanításnak szenteli magát. Több mint 25 éve tanítja a nyelvet és már közel 5000 embernek segített a módszerével abban, hogy jobban tudjanak beszélni angolul.

Nézd meg a 7 perces videóinterjút, nagyon motiváló lesz! 🙂

Ha szívesen tanulnál még Pétertől

Tetszett a videó és szívesen tanulnál még Pétertől? Erre két lehetőséged is van:

1) Iratkozz fel a Speak! Nyelviskola Youtube csatornája

Minden héten feltöltünk egy új, ingyenes angoltanulós videót Péterrel a Youtube csatornánkra. Van amikor nyelvtani szerkezeteket magyaráz el nektek, máskor hasznos kifejezéseket tanít, és sokszor ad tanácsokat és tippeket a hatékony nyelvtanuláshoz. Sőt még abban is szokott segíteni, hogy szórakozva gyakorolhass otthonról filmekkel, sorozatokkal, és zenehallgatással.

Kattints ide és iratkozz fel, hogy ne maradj le Péter videóiról!

2) Próbáld ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert

Ha eleged van abból, hogy nem megy az angol beszéd és kipróbálnád Péter módszerét, akkor itt a tökéletes lehetőség. „Gyere el hozzánk” egy ingyenes online szintfelmérésre és ismerd meg a módszert, amivel már közel 5.000 embernek segítettünk abban, hogy magabiztosabban beszéljenek angolul – mindezt úgy, hogy még élvezték is a tanulást. 😉

Jelentkezem

Share This