Október 14-én lett 6 éves a Speak! angol nyelviskola. Szülinapi akcióval, ingyenes partival, és persze tortával ünnepeltünk, hogy ezekkel is bizonyíthassuk: az angoltanulás lehet szórakoztató.

Az október egy nagyon nosztalgikus időszak számunkra. Hiszen 2013. október 14-én indultak el az első beszédközpontú angol tanfolyamaink. Ezért aztán minden októberben nagy ünneplést rendezünk diákjainkkal, hiszen nélkülük mi sem léteznénk.

És hogy mit ünnepeltünk pontosan idén? Nem szeretnék dicsekedni, de tartalmas évek állnak mögöttünk, így bőven volt mit ünnepelni. Szóval megünnepeltük ezeket az eredményeket:

A Speak! angol nyelviskola elmúlt 6 éve számokban

  • 4722 Angolul beszélő diák
  • 7405 Kitöltött szintfelmérő
  • 25157 Követő a Facebookon

Talán ezekre vagyunk a legbüszkébbek. De az se semmi, ha megnézzük honnan indultunk, és hol tartunk most:

  • 2013-ban 4 tudásszinten indítottunk tanfolyamokat. Ma 17 tudásszinten indítunk.
  • Az induláskor 2 tantermünk volt. Ma 20 teremben megy az angolozás.
  • 6 évvel ezelőtt 5 munkatárssal kezdtünk neki. Ma több mint 30 fős a csapatunk.

Köszönjük, hogy velünk vagytok és velünk ünnepeltetek

Október 14-én tartottuk az egy napos szülinapi villámakciót, amit rengetegen kihasználtatok. Október 18-án és 19-én pedig fergeteges hangulatú és ingyenes szülinapi bulit rendeztünk diákjainknak, ahol együtt tortáztunk és angoloztunk. Beszélgetős klubot tartottunk, ahol mindenki a tudásszintének megfelelően, tanári segítséggel gyakorolhatta az angol nyelvű társalgást. Hálásak vagyunk, hogy ennyien eljöttetek! Felejthetetlenné tettétek a szülinapunkat. 🙂

Szóval köszönjük, hogy velünk vagytok! A támogatásotokkal dolgozunk tovább azon, hogy megtanítsuk angolul beszélni egész Magyarországot.

Nézd meg milyen volt a hangulat a szülinapozáson:

Készítettünk egy videót a nagy tortázásról. Jól szemlélteti milyen hangulatban zajlik az angolozás nálunk. 🙂

 

És lefotóztuk a szülinapi beszélgetős klubok lelkes résztvevőit is. Láthatod, hogy mennyire élvezik a tanulást:

 

Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen az angoltanulás egy szórakoztató, beszédközpontú módszerrel, jó társaságban és szuper tanárokkal? Akkor próbáld ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert a Speak! angol nyelviskolában! Jelentkezz hozzánk egy ingyenes szintfelmérésre, és ismerd meg a sulit:

Jelentkezem

Share This