December 27 - 28-án 30.000 Ft-ot takaríthatsz meg!

Karácsonyi ajándék a Speak! Nyelviskolától:

Csak másfél napig! Egy 60 órás angol tanfolyam 99.990 Ft helyett mindössze 69.990 Ft.

Az óriási sikerre való tekintettel 36 órára megismételjük Mikulás akciónkat. Ez a kedvezmény a mi ajándékunk neked!

Mikulás alkalmából az iskola történtének legnagyobb kedvezményével kedveskedtünk nektek. Ezzel az volt a célunk, hogy segítsünk azoknak akik nem engedhetik meg maguknak, hogy teljes áron vegyenek angol tanfolyamot. (Tudjuk, hogy az ünnepek miatt különösen sokan vannak így ezzel.)

Most karácsonyi ajándékként megismételjük ezt az óriási akciót másfél napra! 🙂

Hogy miért? Mert azt gondoljuk, hogy az angol tudás a legszebb karácsonyi ajándék. Hiszen segít egy jobb életminőség megteremtésében: jobb állás, biztosabb jövő, megnövekedett önbizalom és korlátlan lehetőségek külföldön.


Így ha most befizeted bármelyik 2019-ben induló, 60 órás angol tanfolyamunkat, akkor 30.000 Ft kedvezménnyel kapod meg.

Az akció végéig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az akció feltételei:

  • A kedvezmény más promócióval nem vonható össze.
  • A kedvezmény az összes 2019-ben induló, 60 órás angol tanfolyamunkra vonatkozik. Ez az akció keretein belül 69.990 Ft-ért megvásárolható (ez az ár tartalmazza a jegyzeteket és minden egyéb költséget).
  • Bármennyi tanfolyamot vehetsz. Meglepheted vele akár családtagjaidat, barátaidat, vagy kollégáidat is. Illetve magadnak is vehetsz többet.
  • Ha már jártál nálunk fontos tudnod, hogy ha van befizetett tanfolyam előleged, akkor azt levonjuk az akciós tanfolyam árából.
  • A megvásárolt tanfolyamot legkésőbb 2019.03.31-ig el kell kezdened.
  • Ha még nem jártál nálunk fontos tudnod, hogy a tanulás megkezdésének feltétele, hogy elsőként részt vegyél ingyenes szintfelmérőnkön és gyere el a bemutatóóránkra. A bemutató óra ára 2.990 Ft lenne, de az akció keretein belül ajándékba megkapod a tanfolyam mellé. (Ha már voltál nálunk szintfelmérőn és bemutató órán,
    akkor természetesen azonnal kezdheted a tanfolyamot.)
  • A megvásárolt tanfolyam nem visszatéríthető. 
  • Az akció 2018. december 28-án 12:00-ig tart.

Az óra ketyeg, már csak ennyi időd van kihasználni a kedvezményt:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Így tudod megszerezni a tanfolyamot 30.000 Ft kedvezménnyel

Online vásárlás

Ha ide kattintasz most rögtön megveheted az akciós tanfolyamot. 

Banki átutalás

A tanfolyam árát átutalhatod bankszámlánkra:
JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
CIB bank
10700392-25429703-51100005

Ha megérkezett az utalásod keresni fogunk, hogy megbeszéljük mikor kezded a tanulást. 

Mit mondanak azok, akik már elvégezték angol tanfolyamunkat?

„Újra lendületet kaptam az angol tanuláshoz és újra meg merek szólalni társaságban angolul és merem használni a nyelvet. Bálint pedig türelmes és lelkes tanár volt végig.” (Sándor)

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az iskolára. Eddig bárhol jártam, mindenütt nagyon unalmasnak találtam az órákat, mert szemből-szembe tanításhoz szoktam hozzá korábbról. Itt végre minden percben figyelnem kell. :)” (Márta) 

„Nagyon élveztem az órákat, a csoport is egyre jobb, nagyon motiváló együtt fejlődni. Mindenképpen folytatom, minium 3 szintet még. Timi nagyon jó tanár, vele szeretném folytatni. Ezalatt a tanfolyam alatt voltam 3 napot külföldön és közvetlenül elbeszélgettem mindenkivel. A vita nagyon jó volt és hasznos, remélem ebből egyre több lesz.” (Anita)

„A 6. tanfolyamot fejeztem be itt a Speak!-ben, és még mindig úgy gondolom, hogy ez volt a legjobb választás. Ezen a szinten is nagyon sok hasznos kifejezést tanultunk és a nyelvtani szerkezeteket már most igyekszem beépíteni a mindennapi használatba. Külön örültem a mozis témakörnek, végre tudok mesélni a kedvenc filmjeimről. Az időjárásos témakör úgy érzem, hogy pont jókor jött ebben az időszakban. Timi minden órára segítőkészen és jókedvűen érkezett. Úgy gondolom, hogy a mi fejlődésünk tényleg a legfontosabb számára. Jó érzés úgy érkezni angol órára, hogy tudom, hogy együtt haladunk a célom elérése felé. Természetesen folytatom tovább!” (Cintia) 

Hallgasd meg Bogit, aki nálunk tanul angolul
a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel

Share This