Két hónap alatt megtanítunk angolul

Jómagam is rengeteget találkozom ezzel a hirdetéssel. Megmondom őszintén, hogy módfelett bátor kijelentésnek tartom, azon kívül, hogy végtelenül félrevezető.

Egy dolgot biztosan el tudok mondani azokról az emberekről, akik ezt így kimerik rakni a világhálóra: pontosan értik és látják, hogy az egyik legfontosabb igénye a tanulni vágyóknak a gyorsaság.

angol-nyelviskola-tanar

Most arra vállalkozom, hogy ezt a hirdetést kibontom, és megtanítalak Téged arra, hogy mire kérdezz rá egy ilyen szolgáltatónál, hogy biztosra menj. Természetesen majd Te eldöntöd a válaszok alapján, hogy vajon a fenti kijelentés megállja-e a helyét.

Íme a kérdések listája:

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítanak nekem alkalmazni írásban és szóban közel 3000 szót?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni ennek a közel 3000 szónak a brit és amerikai kiejtését?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban az egyszerű jelen idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban az egyszerű múlt idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban az egyszerű jövő idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a folyamatos jelen idő összes definícióját?

angol-nyelviskola-button

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a folyamatos múlt idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a folyamatos jövő idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a befejezett jelen idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a befejezett múlt idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a befejezett folyamatos jelen idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’can’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’could’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’would’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’should’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’may’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’might’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’must’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’ought to’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’used to’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’shall’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’would have’ segédige kombináció összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’could have’ segédige kombináció összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’should have’ segédige kombináció összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’must have’ segédige kombináció összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’might have’ segédige kombináció összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’going to’ szerkezet összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’there is’ szerkezet összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a műveltető szerkezet összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a szenvedő szerkezet összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a feltételes mód összes verzióját és összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a ’used to’ segédige összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a határozói mellékmondatok összes létező formáját?

angol-nyelviskola-x

Nagyon optimális lenne, ha végre elkezdene diktálni a józan ész, és rájönnénk, hogy mennyire felelőtlen a kijelentés. Annyira, hogy a teljes listát még külföldön sem lehet két hónap alatt maradéktalanul elsajátítani.

Nyomtasd ki a listát, vidd magaddal, és válaszoltasd meg ezeket a kérdéseket a szolgáltatóval, aki azt állítja, hogy két hónap alatt megtanít Téged angolul.

Többet nem is fűznék hozzá.

Share This