Gratulálunk!

Sikeresen jelentkeztél a Kick start („Kezdőrúgás”) tréningre. Még talán nem is tudod, hogy mekkora lépést tettél az aktív, magabiztos és kommunikációképes nyelvtudás felé.

A munkatársam hamarosan keresni fog téged a számlád kiállításával, és a rendezvény részleteivel kapcsolatban. Ha a fizetés során nem adtad meg az e-mail címedet és a telefonszámodat, akkor kérlek küldj egy e-mailt a [email protected] címre, hogy még a tréning előtt kapcsolatba tudjunk veled lépni.

Addig is, töltsd le és kezdd el áttanulmányozni az ajándékaidat (klikkelj a képekre). Bízom benne, hogy tetszeni fognak, és akár már holnap fel tudsz belőlük használni egy-két ütős szót, vagy kifejezést 🙂

Jó olvasást, jó tanulást, jó angolozást!

SpeakMan

 

SpeakMan blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell a nyelvtanulásról

Az online angol nyelvtanulás előnyei

Az online angol nyelvtanulás előnyei

A világ globalizálódásával az angol nyelvtanulás iránti igény rohamosan növekszik. A technológia megjelenésével az angol nyelvtanulás könnyebbé és elérhetőbbé vált, mint valaha. Cikkünkben az online angol nyelvtanulás előnyeit gyűjtöttük össze.

Angol kiejtés sorozat – a magic e

Angol kiejtés sorozat – a magic e

Az angol nyelv egyik legnehezebb aspektusa az angol kiejtés és az angol helyesírás. Ennek sok szabálya van, de meglehetősen sok a kivétel is. Ha ismerjük a szabályokat, ezek is könnyebben megragadnak az emlékezetünkben. Az egyik leghasznosabb ilyen szabály az úgynevezett magic e (mágikus vagy varázs-e). Erről írtunk a cikkünkben.

Share This