Gratulálunk!

Sikeresen jelentkeztél a Kick start („Kezdőrúgás”) tréningre. Még talán nem is tudod, hogy mekkora lépést tettél az aktív, magabiztos és kommunikációképes nyelvtudás felé.

A munkatársam hamarosan keresni fog téged a számlád kiállításával, és a rendezvény részleteivel kapcsolatban. Ha a fizetés során nem adtad meg az e-mail címedet és a telefonszámodat, akkor kérlek küldj egy e-mailt a speakman@speaknyelviskola.hu címre, hogy még a tréning előtt kapcsolatba tudjunk veled lépni.

Addig is, töltsd le és kezdd el áttanulmányozni az ajándékaidat (klikkelj a képekre). Bízom benne, hogy tetszeni fognak, és akár már holnap fel tudsz belőlük használni egy-két ütős szót, vagy kifejezést 🙂

Jó olvasást, jó tanulást, jó angolozást!

SpeakMan

 

SpeakMan blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell a nyelvtanulásról

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

A mai fiatalok számos ok miatt beszélnek jobban, mint a szüleik. Az oktatási rendszerek változása, a technológia fejlődése, a digitális tartalmak elterjedése és a nemzetközi lehetőségek megsokszorozódása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kialakuljon a fiatalabbak körül egy olyan környezet, ahol hatékonyabban és magabiztosabban használják az angol nyelvet.

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Kép forrása: canva – canva.com Az angol nyelv tele van olyan idiómákkal, amelyek különböző szavak köré épülnek, és az egyik ilyen szó vagy tematika a "summer" (nyár). Ezek az idiómák nemcsak színesítik a beszédet, hanem betekintést is nyújtanak az angolszász kultúrába...

Share This