Sikeresen megtetted a magabiztos angoltudáshoz vezető első lépést!

Köszönjük, hogy kitöltötted a szintfelmérőt.
A következő lépésed az ingyenes online angol bemutatóóránk, ami nagyjából 45-60 perc. Az online angol  bemutatóórán fogunk a szintfelmérőddel kapcsolatban visszajelzést adni.

1-2 MUNKANAPON BELÜL JELENTKEZÜNK, HOGY EGYEZTESSÜNK BEMUTATÓÓRA IDŐPONTOT, DE ELŐTTE JÓL ÁTNÉZZÜK A SZINTFELMÉRŐDET :))

Hogy addig se maradj angol nélkül, ajánljuk figyelmedbe a youtube csatornánkat, ahol rengeteg tartalmat találsz az angol nyelvről.
https://www.youtube.com/@speaknyelviskola

Vagy olvass bele blogunkba egy kis motivációért

Magyarország 1. számú nyelvtanulási blogja, minden amit valaha tudni akartál, vagy tudni kell az angoltanulásról.

Ingyenes online eszközök angol nyelvtanuláshoz

Ingyenes online eszközök angol nyelvtanuláshoz

Kép forrása: canva – canva.com Az internetnek köszönhetően ma már lubickolunk a jobbnál jobb, ingyenesen elérhető angol tartalmakban. Rengeteg angol tananyag és applikáció lapul csupán pár kattintásnyira. Napokat lehetne eltölteni a különböző...

Így teheti boldogabbá az életedet az angol nyelvtanulás

Így teheti boldogabbá az életedet az angol nyelvtanulás

Sok diák érkezik hozzánk negatív tapasztalatokkal ami a korábbi angoltanulási tapasztalaikat illeti. Rossz élményeket szereztek a hagyományos oktatásban, vagy egyszerűen nem tudtak úgy haladni, ahogyan azt elképzelték. Legtöbbjuk úgy érzi, hogy nincs mit tenni, azért vallottak kudarcot, mert egyszerűen nincs nyelvérzékük. Pedig ez egy hatalmas tévhit az angol nyelvtanulással kapcsolatban. Nem kell, hogy a tanulás szenvedés legyen, éppen ellenkezőleg. Az angolozás boldogít, és el is áruljuk, hogyan!

Így állíthatsz össze egy hatékony (angol) nyelvtanulási rutint

Így állíthatsz össze egy hatékony (angol) nyelvtanulási rutint

A hatékony angol nyelvtanulási szokások kialakítása segíthet abban, hogy koncentrált és motivált maradj, és a lehető legtöbbet hozd ki az idődből. Hogyan tudsz minden angol nyelvi készséget beépíteni a napodba? Összegyűjtöttem neked néhány tippet a tanulási rutinod kialakításához.

Gyakran összetévesztett szavak az angol nyelvben, és ezeknek a hibáknak az elkerülése 2.

Gyakran összetévesztett szavak az angol nyelvben, és ezeknek a hibáknak az elkerülése 2.

Az angol nyelv összetett és sokszínű, számos olyan szóval, amelyek hasonlónak tűnnek vagy hangzanak, de eltérő jelentéssel rendelkeznek. Még az anyanyelvi szintű beszélők számára is könnyű összezavarodni néhány esetben. A gyakran összetévesztett szavak közötti különbségek ismerete azonban elengedhetetlen a tiszta kommunikációhoz és a kínos hibák elkerüléséhez. Ebben a bejegyzésben folytatjuk az angol nyelv néhány leggyakrabban összetévesztett szavainak a vizsgálatát.

Share This