Kép forrása: Freepik

Mi az oka annak, hogy a csoportos angol tanfolyamokban olyan sokan csalódnak? És mit tehetünk, ha nem akarunk csalódni, de szeretnénk egy jó csoport motiváló erejét érezni? Segítünk.

Ezen a héten is sok embernek segítettünk ingyenes telefonos angoltanulási tanácsadással. Meglepő volt, hogy milyen sokan mesélték el csalódottan, hogy régebben megpróbálkoztak angol tanfolyamokkal, de a csoportos tanulással semmi sikert nem értek el.

Úgy érezték, hogy a csoportban mindenki teljesen más szinten van. Vagy túl gyors volt a tempó és érthetetlen a tananyag, vagy túl lassú és unalmas volt a tanítás. De valahogy soha nem érezték azt, hogy az ő tudásszintjükhöz igazodna az anyag és kényelmesen tudnának tanulni.

A helyzetet csak rontotta, hogy a más és más tudásszinten lévő tanulótársaik is hátráltatták őket a hatékony tanulásban. Így aztán elkönyvelték magukban, hogy a csoportos angoltanulás rossz. Sőt, sajnos többen arra a konklúzióra jutottak, hogy maga az angoltanulás is egy lehetetlen küldetés.

Szintfelméréssel lehet könnyű is a tanulás

A valódi probléma nem a csoportos tanulással van, hanem azzal, hogyha különböző tudásszintű tanulók kerülnek egy csoportba. És azzal, hogyha az anyag nem illeszkedik pontosan a tanulók tudásszintjéhez. Ezért olyan rossz a hatékonysága például az általános iskolai angolóráknak is.

Mi pont emiatt 17 tudásszintet különböztetünk meg, és mind a 17 szinten indítunk online tanfolyamokat. Így tudjuk garantálni, hogy egy csoportba csak azonos szinten lévő emberek kerüljenek, és az anyag tökéletesen illeszkedjen a szintjükhöz. Ettől lesz a tanulás könnyű és hatékony. A beszédközpontú módszerünk pedig garantálja, hogy még élvezetes is legyen minden óra.

De ahogy írtam mindennek az alapja az, hogy a megfelelő tudásszinten tanulj. Ehhez pedig nélkülözhetetlen egy pontos szintfelmérés. Szeretnénk segíteni neked, így a vírushelyzet alatt felajánlunk egy ingyenes online szintfelmérést, ami kiértékelünk, majd azt követően egy ingyen telefonos nyelvtanulási tanácsadást is adunk.

Indulj el a hatékony tanulás útján, első lépésként kattints ide és töltsd ki az ingyen online szintfelmérőt:

Kattints ide a szintfelmérőért!

Share This