Tapasztalatból tudjuk, hogy egy tankönyv nem tud megtanítani angolul beszélni. Mi ezért döntöttünk a 100% beszéd, 0% könyv módszer mellett. Mert beszélni csak beszéd közben tudsz megtanulni, nem könyvekből.

De ez még nem jelenti azt, hogy a könyveid nem értékesek. Rengeteget jelentenek például a hátrányos helyzetű gyerekeknek, akik segítségükkel bővíthetik a szókincsüket és gyakorolhatják az angol nyelv elméleti részét.

Ezért idén is útjára indítjuk Nagy Tankönyvgyűjtési Akciónkat. Amíg más nyelviskolák fölösleges tankönyveket vetetnek veled drága pénzért, mi inkább fizetünk a könyveidért. Így a polcon porosodó tudást folyamatos beszédre, és használható angoltudásra cserélheted.

Hozd be te is régi tankönyvedet! Kapsz érte egy 2.990 Ft-os belépőt nyelvtanulási előadásunkra és egy 5.000 Ft értékű kupont, amit beválthatsz angoltanfolyamra!

7.990 Ft értékű ajándékot kapsz, ha megszabadulsz egy régi nyelvkönyvedtől (+ segítesz vele a rászorulóknak)

Hozd be régi, megunt, és talán soha ki sem nyitott tankönyvedet, és két értékes ajándékot kapsz cserébe:

1. ajándék: 2.990 Ft értékű belépőjegy a Kick start nyelvtanulási előadásra

2. ajándék: 5.000 Ft értékű kupon, amit a Speak! Nyelviskola bármelyik beszédközpontú angol tanfolyamára vagy szemináriumára beválthatsz.

Ezekkel az ajándékokkal fölösleges elmélet helyett gyakorlatias tudást szerezhetsz. Segítenek a magabiztos angol beszédben, amivel megszerezhetsz egy új, vagy jobban fizető állást. Sőt, külföldön is megállhatod vele a helyed, ha nyaralni mész, vagy kint szeretnél tanulni, dolgozni.

Határidő: 2019. augusztus 19. (hétfő)

Az adományod jó helyre kerül: a begyűjtött könyveket 2019. augusztus 30-án adjuk át a Baptista Szeretetszolgálatnak, akik gondoskodnak róla, hogy a lehető legjobb kezekbe kerüljenek a könyvek.

Így vehetsz részt a tankönyvgyűjtésben

1. lépés: Hozd be régi nyelvkönyve(i)det hozzánk a Speak! Nyelviskolába. A címünk: 1134 Budapest, Klapka u. 11.

A legegyszerűbb, ha regisztrálsz a Kick start nyelvtanulási előadásra, amin a könyvedért cserébe ingyen részt vehetsz. Így amikor jössz az előadásra egyből leadhatod az adományt is recepciónkon.

2. lépés: Vedd át az ajándékaidat! Könyvedért cserébe ingyen részt vehetsz a Kick start nyelvtanulási tréningen. És még egy 5.000 Ft értékű kupont is kapsz tőlünk, amit beválthatsz bármelyik angol tanfolyamunkra, vagy szemináriumunkra.

3. lépés: Örülj velünk, amikor augusztus 30-án kiszállítjuk az adományt. Ezen a napon felpakolunk minden összegyűlt tankönyvet és elvisszük őket a Baptista Szeretetszolgálatnak. Sok fotót is készítünk majd, hogy te is velünk örülhess.

A Nagy Tankönyvgyűjtési Akcióból hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezekért az ajándékokért megéri beáldoznod a nyelvkönyvedet

  2.990 Ft értékű belépőjegy a Kick start Nyelvtanulási előadásra

Összeraktunk neked egy 2 órás tanulásmódszertani előadást, amivel örökre elfelejtheted a gyomorgörcsös angoltanulást, felrobbanthatod a tanulásod útjában álló akadályokat, és elindulhatsz a magabiztos nyelvtudás felé vezető úton.

Meg fogod érteni, hogy eddig miért nem ment az angol. Azt is bebizonyítjuk, hogy semmi baj nincs a nyelvérzékeddel.

A Kick start hozza meg számodra azt az áttörést a nyelvtanulásban, amire egész életedben vártál: hogy végre valaki megmondja mit kell tenned azért, hogy meg tudj szólalni angolul. Át fog segíteni a holtponton, amin eddig egyetlen módszer, tanár, nyelviskola, tankönyv, vagy online alkalmazás sem tudott átvinni.

5.000 Ft értékű kupon, ami beváltható bármelyik angol tanfolyamunkra vagy szemináriumunkra

A 100% beszéd, 0% könyv módszerrel tanítunk. Ez egy végtelenül egyszerű alapelvre épül: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. 2014 óta több mint 4000 embert tanítottunk meg angolul így.

Amíg egy hagyományos angolórán egy diák alig pár percet vagy annyit se beszél, nálunk 20-25 percnyi folyamatos, megszakítás nélküli beszédben lesz részed egyetlen 45 perces alkalom alatt.

Miért van erre szükség? Mert minél többet beszélsz (és minél többet beszélnek hozzád a társaid), annál gyorsabban válsz magabiztos kommunikátorrá. Ahogy gyerekként a saját anyanyelvedet, úgy az angolt is párbeszédeken és nem nyelvtankönyveken vagy helyesírási szabályzaton keresztül fogod megtanulni

Miért rendezzük meg 2019-ben újra az akciót?

A Nagy Tankönyvgyűjtést már két alkalommal, 2016-ban és 2017-ben is sikeresen megrendeztük. Első évben 567 db tankönyvet gyűjtöttünk össze veletek, ami azt jelenti, hogy piaci áron kb. 1 millió Ft értékű adományt tudtunk küldeni a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül a rászorulóknak.

Következő évben pedig már 713 db tankönyv gyűlt össze. Ennek az adománynak a piaci értéke közel 1,5 millió Ft volt, tehát óriásit tudtunk segíteni a hátrányos helyzetű gyerekeknek.

Az akciót azért rendezzük meg idén is, mert szeretünk segíteni. És mivel már 5 éve küzdünk a nyelvoktatás “tankönyvmentesítéséért”. Hiszen tapasztalatból tudjuk, hogy könyvekből nem lehet megtanulni magabiztosan beszélni.

Az akció feltételei

  • Ahány könyvet hozol annyi ajándékot kapsz! Tehát minden egyes behozott nyelvkönyv után kapsz ajándékba 1 db Kick start nyelvtanulási tréning belépőt és 1 db 5.000 Ft-os kupont, amit tanfolyamainkra és szemináriumainkra tudsz beváltani.
  • Az ajándék belépőt beválthatod bármelyik 2019. október 15-e előtte megtartott Kick start nyelvtanulási tréningre. Általában havi 3 előadást tartunk, mindig délutáni időpontokban. Így biztosan találsz olyan dátumot, amikor el tudsz majd jönni.
  • Az 5.000 Ft-os ajándék kupon bármelyik 2019. július 1-je és 2019. augusztus 19-e között induló angol tanfolyamunkra és szemináriumunkra beváltható. A tanfolyamod lehet délelőtti, délutáni, hétvégi, nyelvvizsga felkészítő, vagy akár 5×4 órás, intenzív kurzus is.
  • Egyszerre csak 1 db 5.000 Ft-os kupon váltható be. Tehát egy tanfolyamra csak 1 db kupont használhatsz fel. Ugyanígy egy szemináriumra is egyszerre csak 1 db kupon felhasználható.

A Nagy Tankönyvgyűjtési Akcióból hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jelentkezz be a Kick start nyelvtanulási előadásra,
és hozz magaddal egy régi tankönyvet!

Így a könyvedért cserébe ingyen vehetsz részt rajta (2.990 Ft helyett),
és megkapod az 5.000 Ft-os ajándék kupont is!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy jelentkezz a Nagy Tankönyvgyűjtési Akcióra. Pár napon belül keresni fogunk, hogy megbeszéljük mikor tudod behozni az adományodat, és tudsz részt venni az ajándék Kick start előadáson.

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Share This