Kép forrása: www.freepik.com

Természetes, hogy mindennapjaink megkönnyítésére egyre több dolgot vásárolunk online és rendelünk házhoz. Miért ne tehetnéd meg ezt az angoltudással is?

Rendelsz egy finom pizzát, elintézed a hétvégi nagy bevásárlást, megveszed álmaid cipőjét, vagy épp elintézed a karácsonyi ajándék vásárlást – mindezt gyorsan és hatékonyan online. Még a kanapéról sem kell felállnod hozzá.

A házhoz szállításnál kényelmesebb és hasznosabb funkció talán nincs is így a vírushelyzet alatt. Na de ha ilyen kényelmes, akkor miért ne szereznéd be így az angoltudásodat is?

Az angolóra is házhoz megy, csak netre van szükséged

Az online angoltanulásról a többségnek az jut eszébe, hogy az ember görnyed a számítógépe vagy telefonja fölött és egyedül magolja az anyagot. Pedig lehet máshogy is!

Ma már virtuálisan is részt vehetsz élő angolórákon, így a tanár (és akár a tanulótársaid) házhoz megy, anélkül, hogy egy vagyont kéne kifizetned erre a kényelmi funkcióra.

Az online tanulás két titka

Talán elsőre nem hiszel majd nekem, de én ki merem jelenteni, hogy az angoltanulás online lehet egyszerű, eredményes és még élvezetes is. És ehhez nem nyelvérzékre van szükséged, hanem két teljesen más dologra:

1) Helyes szintfelmérés

A tanulás akkor lehet csak könnyű, ha olyan anyagokból tudsz tanulni, amik pontosan illeszkednek a tudásszintedhez. Ha nem a szintednek megfelelően tanulsz, akkor azt érezheted, hogy képtelen vagy megérteni az anyagot és neked egyszerűen nem megy.

2) Jó módszer

A siker másik titka az, hogy olyan módszerrel tanulj, amivel hatékonyan és élvezetesen tudod fejleszteni a beszédkészséged. Hiszen enélkül könnyen elveszítheted motivációdat és feladhatod, mielőtt célba érnél.

Itt az idő!

Szerintem eljött az idő, hogy (újra) belevágj az online angoltanulásba és ezúttal sikereket érj el! Szeretnénk segíteni neked a fenti két pontban egy ingyenes online szintfelméréssel és egy telefonos nyelvtanulási tanácsadás felajánlásával.

Töltsd ki az online szintfelmérőt, hogy eredményed alapján el tudjunk látni tippekkel a telefonos tanácsadás során. Mindössze fél órádba telik és teljesen ingyenes:

Jelentkezem
Share This