Nőnapi ajándék

A Speak! angol nyelviskola csapata nevében szeretnénk Nőnap alkalmából egy nagy kedvezménnyel kedveskedni nektek:

Március 8-án 33.000 Ft-ot takaríthatsz meg! Egy 60 órás angol tanfolyam 109.990 Ft helyett ezen a napon mindössze 76.990 Ft.

A hölgyeknek így szeretnénk megköszönni, hogy vannak nekünk. Az urakat pedig arra biztatjuk, hogy költsék egy számukra kedves hölgyre, amit az akciónak köszönhetően megspórolnak. 🙂

 

Szia, itt Péter és Józsi!

Sokan ismertek minket, hiszen mi vagyunk a Speak! Nyelviskola alapítói. De azt kevesen tudják rólunk, hogy milyen óriási szerepe van az életünkben a hölgyeknek. Mindkettőnknek van három csodás lánya, és egy kedves felesége. 🙂 Ők motiváltak minket abban is, hogy nyelviskolát nyissunk. Hiszen tudjuk, hogy mennyit segíthet saját és gyermekeink jövőjében, ha magabiztosan beszélünk angolul.

Aztán úgy alakult, hogy a csapatunkban is többségben vannak a lányok. Sőt! Még az iskola tanulóinak is ők teszik ki nagyobb részét.Szóval rengeteg sikeres, kedves és inspiráló hölggyel találkozunk nap mint nap. Így nem bírtuk ki, hogy ne találjunk ki egy kis nőnapi ajándékot nektek:

Mindössze egy napig 33.000 Ft kedvezményt biztosítunk minden 60 órás angol tanfolyamunkra.

Kis tanakodás után arra jutottunk, hogy azért az urakat sem zárjuk ki az akcióból. Csak annyit kérünk tőletek, hogy ne feledkezzetek meg ti sem a Nőnapról. És abból, amit az akcióval megspóroltok, lepjetek meg egy számotokra kedves hölgyet.

Az akció végéig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ekkora árkedvezményt ritkán adunk.
Ez most tényleg egy különleges lehetőség, ami csak egyetlen napig tart.

Az akció március 8-án éjfélkor lejár.

Szóval ha szeretnél 33.000 Ft-ot spórolni és venni egy 60 órás tanfolyamot
mindössze 76.990 Ft-ért, akkor érdemes sietned!

Az akció feltételei:

  • A kedvezmény más promócióval nem vonható össze.
  • A kedvezmény minden 60 órás ONLINE angol tanfolyamunkra vonatkozik. Az akciós 76.990 Ft-os ár minden költséget tartalmaz.
  • Bármennyi tanfolyamot vehetsz. Gondolj a hölgyekre! 😉 Meglepheted vele akár párodat, családtagjaidat, barátaidat, vagy kollégáidat is. Illetve magadnak is vehetsz többet.
  • Ha már jártál nálunk fontos tudnod, hogy ha van befizetett tanfolyam előleged, akkor azt beszámítjuk az akciós tanfolyam árába.
  • A megvásárolt tanfolyamok közül az elsőt legkésőbb 2021.06.30-ig el kell kezdened.
  • Ha még nem jártál nálunk fontos tudnod, a tanulás megkezdésének feltétele, hogy töltsd ki az ingyenes online szintfelmérőnket és vegyél részt az online bemutatóóránkon. Az online bemutató óra ára 2.990 Ft lenne, de az akció keretein belül ajándékba megkapod a tanfolyam mellé. (Ha már voltál nálunk szintfelmérőn és bemutató órán, akkor természetesen azonnal kezdheted a tanfolyamot.)
  • Ezen akció keretein belül megvásárolt tanfolyamok díja nem visszatéríthető.

Az óra ketyeg, már csak ennyi időd van kihasználni a kedvezményt:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Így tudod megszerezni a tanfolyamot 33.000 Ft kedvezménnyel

Online vásárlás

Ha ide kattintasz most rögtön megveheted az akciós tanfolyamot. 

Banki átutalás

A tanfolyam árát átutalhatod bankszámlánkra:
JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
CIB bank
10700392-25429703-51100005

Amint megérkezett az utalásod keresni fogunk, hogy megbeszéljük mikor kezded a tanulást. 

Share This