Gratulálunk, jó döntést hoztál!

Köszönjük, hogy megvásároltad „Majdnem minden a nyelvvizsgáról” c. e-könyvünket.

A munkatársam a bankkártyás fizetés beérkezése után küldi az e-mail címedre a számlát. Ha a fizetés során véletlenül nem adtad meg az e-mail címedet és a telefonszámodat, akkor kérlek küldj egy üzenetet Erdélyi Alexandra kolléganőmnek a speakman@speaknyelviskola.hu címre, vagy hívd a +36 1 255 2222-es telefonszámot, hogy kapcsolatba tudjunk veled lépni.

Addig is, klikk a képre, töltsd le és kezdd el áttanulmányozni az e-book-ot. Remélem hasznosnak fogod találni, és egy lépéssel közelebb kerülsz a nyelvvizsga megszerzéséhez.

Jó olvasást, jó tanulást, jó angolozást!

SpeakMan

 

SpeakMan blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell a nyelvtanulásról

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

A mai fiatalok számos ok miatt beszélnek jobban, mint a szüleik. Az oktatási rendszerek változása, a technológia fejlődése, a digitális tartalmak elterjedése és a nemzetközi lehetőségek megsokszorozódása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kialakuljon a fiatalabbak körül egy olyan környezet, ahol hatékonyabban és magabiztosabban használják az angol nyelvet.

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Kép forrása: canva – canva.com Az angol nyelv tele van olyan idiómákkal, amelyek különböző szavak köré épülnek, és az egyik ilyen szó vagy tematika a "summer" (nyár). Ezek az idiómák nemcsak színesítik a beszédet, hanem betekintést is nyújtanak az angolszász kultúrába...

Share This