Gratulálunk, jó döntést hoztál!

Köszönjük, hogy megvásároltad „Majdnem minden a nyelvvizsgáról” c. e-könyvünket.

A munkatársam a bankkártyás fizetés beérkezése után küldi az e-mail címedre a számlát. Ha a fizetés során véletlenül nem adtad meg az e-mail címedet és a telefonszámodat, akkor kérlek küldj egy üzenetet Erdélyi Alexandra kolléganőmnek a [email protected]viskola.hu címre, vagy hívd a +36 1 255 2222-es telefonszámot, hogy kapcsolatba tudjunk veled lépni.

Addig is, klikk a képre, töltsd le és kezdd el áttanulmányozni az e-book-ot. Remélem hasznosnak fogod találni, és egy lépéssel közelebb kerülsz a nyelvvizsga megszerzéséhez.

Jó olvasást, jó tanulást, jó angolozást!

SpeakMan

 

SpeakMan blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell a nyelvtanulásról

Gyakran összetévesztett szavak az angol nyelvben, és ezeknek a hibáknak az elkerülése

Gyakran összetévesztett szavak az angol nyelvben, és ezeknek a hibáknak az elkerülése

Az angol nyelv összetett és sokszínű, számos olyan szóval, amelyek hasonlónak tűnnek vagy hangzanak, de eltérő jelentéssel rendelkeznek. Még az anyanyelvi szintű beszélők számára is könnyű összezavarodni néhány esetben. A gyakran összetévesztett szavak közötti különbségek ismerete azonban elengedhetetlen a tiszta kommunikációhoz és a kínos hibák elkerüléséhez. Ebben a bejegyzésben az angol nyelv néhány leggyakrabban összetévesztett szavait vizsgáljuk meg, és tippeket adunk a helyes használatukhoz.

Amerikai és angol ételek nyomában – 2. rész

Amerikai és angol ételek nyomában – 2. rész

Az amerikai konyha a közhiedelemmel ellentétben változatos, ennek pedig megvan az oka. A világ minden részéről érkeztek ide emberek, és hozták a maguk jól bevált receptjeit. Utánajártunk az általunk is kedvelt amerikai ételeknek, hiszen az angoltanuláshoz az is hozzátartozik, hogy jobban megismerjük az amerikai és angol ételeket és a történetüket!

Share This