Nyelvvizsga felkészítés 20.000 Ft kedvezménnyel
Csak február 6-8 között!

64 órás, beszédcentrikus, intenzív nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam
azoknak, akik a papír mellé a tudást is akarják!

Jelentkezz a most induló kurzusra és tedd le lazán a nyelvvizsgát tavasz végén!
Start: 2019. február 11. (hétfő) 17:00
Maximális létszám/kurzus: 16 fő
A felkészülés sikerét középhaladó (B2-3-mas) tudásszintnél garantálhatjuk.

̶ ̶̶̶1̶̶̶0̶̶̶4̶̶̶.̶̶̶9̶̶̶9̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶F̶t̶  helyett most csak 84.990 Ft!

Szeretnénk segíteni, hogy meglegyen a nyelvvizsgád ezért 3 napig óriási, 20.000 Ft-os kedvezményt kapsz tőlünk ajándékba.

Az akció végéig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nyelvvizsgát szeretnél nyárra? Most még nem késő belevágni a felkészülésbe.

Nem tudsz bármikor beugrani nyelvvizsgázni, amikor kedved tartja, csak a vizsgaidőszakokban. Jelentkezni pedig hetekkel korábban kell. Megalapozott tudás nélkül is felesleges próbálkozni, elhasalni könnyebb, mint gondolnád. Tehát még a tanulásra szánt idővel is számolnod kell. A sikeres felvételihez, a diplomához, a jó álláshoz MOST kell elkezdened a nyelvvizsgára való felkészülést. Ha részt veszel intenzív előkészítőnkön, idén tavasszal letudhatod a nyelvvizsgát.

Mit választasz? Az utolsó percre halasztod a felkészülést és kockáztatsz, vagy megszerzed most a tudást, aztán kényelmesen, sikeresen vizsgázol tavasszal?  

Mi lesz veled nyelvvizsga nélkül? 

Az államilag elismert nyelvvizsga megkerülhetetlen része a te életednek is. Ha nincs nyelvvizsgád, nem kapsz plusz pontot a felvételinél. (2020-tól felvételizni sem lehet nyelvvizsga nélkül.) Középfokú, komplex nyelvvizsga hiányában nem szerezhetsz diplomát a legtöbb egyetemi, főiskolai alapszakon.

A munkaerőpiacon is hátrányba kerülsz, ha nem tudod felmutatni a papírt. Főleg, ha állami cégnél, közszolgáltatásban helyezkednél el. A versenyszférában is hamar a másik jelentkező felé billen a mérleg, ha az a másik nyelvvizsgával is rendelkezik. Ha nem készülsz fel időben, akkor év közben folyton halogatni fogod a vizsgát. Lecsúszol a fontos jelentkezési határidőkről. Aztán a nyelvvizsgáról is.

És végül ott állsz sikeres felvételi vizsga, diploma, jó állás nélkül. Mi a helyedben megszereznénk azt a papírt. Méghozzá úgy, hogy jól érezzük magunkat tanulás közben. De ez a te döntésed.

Miért más a Speak! nyelvvizsga felkészítő?

Saját fejlesztésű a tananyag – egyedi módszerünk neked is segít.

Úgy gondoljuk, nem lehet csak könyvből megtanulni angolul. Évek óta eredményesen alkalmazott beszédközpontú módszerünket erre építettük. Most a nyelvvizsga-előkészítőt is erre az alapra helyeztük. Saját szövegekkel, feladatsorokkal, hanganyagokkal, házi feladatokkal dolgozunk. Eredményességüket a 100% beszéd, 0% könyv módszer népszerűsége is bizonyítja.

Használható tudás – nem csak papíron fog menni az angol

Szerintünk semmi értelme a nyelvvizsgának, ha közben nem mersz megszólalni angolul. És az is elég nagy pazarlás, ha csak bemagolod a nyelvtant és a szókincset. Mert akkor kis időn belül azon kaphatod magad, hogy ezekből alig emlékszel valamire és nem vagy biztos a tudásodban.

Ezért nálunk a nyelvvizsga felkészítés is egyedi, beszédközpontú módszerrel zajlik. Segíteni fog abban, hogy bátrabban szólalj meg és alkalmazni is tudd a vizsgára megtanultakat – hosszútávon is, ne csak addig, amíg megszerzed a papírt.

Így leszel a vizsgáztatók álma: a nyelvvizsgázó, aki beszél és ért angolul!

 • A 64 órán teljes képet kapsz a 30 leggyakoribb témáról.

  A felkészítő két, egyenként 32 órás modulból áll, amivel teljes élményt és átfogó tudást kapsz!  Az órákon a nyelvvizsgákon leggyakrabban előforduló 30 szóbeli témakört két részben vesszük át. A 32 óra alatt egyenként 15-15 témakör kerül terítékre.
 • Egyedülálló módon kidolgoztuk neked a szóbeli témaköröket és a gyakorlásban is segítünk.

  A hangsúlyosabb, nehezebb témákat az órákon vesszük át – kurzusonként  6-6-ot. A némileg egyszerűbb témákat otthon kell feldolgoznod, amihez szuper segítséget is adunk saját jegyzetek formájában.
 • A mumusokra utazunk: beszédre és a hallás utáni szövegértésre.

  A négy alapkészséget, az olvasott szövegértést, a hallás utáni szövegértést, az íráskészséget és a beszédet egyformán erősítjük. Közel azonos arányban gyakoroljuk az olvasást és az írást, ám picit erősebben fókuszálunk a beszédre és a hallás utáni szövegértésre, mert ezekkel gyűlik meg a baja a legtöbb vizsgázónak.
 • Extra erőfeszítésre ösztönzünk, mert a félmunka itt nem játszik.

  Ismered a mondást: az egyetlen hely, ahol a siker megelőzi a munkát, az angolszótár. Szóval ne hidd, hogy csak úgy az öledbe hull a nyelvvizsga. A 64 órás tantermi tanulást 64 órás otthoni gyakorlásnak kell kiegészítenie ahhoz, hogy minden simán menjen. Megdolgoztatunk, de garantáljuk, hogy élvezni fogod a tanulást!

Miért élvezetes Speak! módszerrel felkészülni a nyelvvizsgára?

 • Mert ez nem a hagyományos, tankönyvalapú angol. Alkalmazkodunk a nyelvvizsgák sajátos elvárásaihoz, miközben a kommunikációra, a beszédre építünk.
 • Mert még a hanganyagok is egyediek. A nyelvvizsga témáit egyedi módon, beszédcentrikus módszerünknek megfelelően dolgoztuk át, ügyelve a hitelességre. A hanganyagokon például az egyik beszélő ’native speaker’, amerikai fiú.
 • Mert jegyzetdíj nélkül kézhez kapsz minden anyagot. Nálunk nincs tankönyv, nincs extra költség sem. Csak a hihetetlenül sok (ingyenes) segítség, amivel öröm a felkészülés. A hanganyagokat és az írott jegyzeteket digitális és papíralapú formában is biztosítjuk.
 • Mert menő online nyelvgyakorlási lehetőséget biztosítunk. Az elismert online nyelvtanuló eszközön, a Quizleten saját felületet kapsz tőlünk a gyakorláshoz.

Milyen nyelvvizsgára készítünk fel?

Röviden: a sikeresre.

Bővebben: bármelyik egynyelvű és kétnyelvű vizsgát eredményesen leheted, a felkészítő univerzális. A típusfeladatoknál és az órák felépítésénél a BME kétnyelvű nyelvvizsgáját vettük alapul.

Hol és mikor lesz? Hogyan lesz rá elég időd?

Megértjük, hogy elfoglalt vagy, hiszen tanulsz, dolgozol vagy mindkettőt egyszerre. A tanfolyamokat úgy időzítettük, hogy el tudj jönni délután, amikor végzel:

A tanfolyam időbeosztása:  2×4 óra. Minden hétfőn és szerdán 17:00 és 20:15 között
Indulási időpont: 2019. február 11. (hétfő) 17:00
Időtartam: 8 hét

A tanfolyam helyszíne: Speak! Nyelviskola, 1134 Budapest, Klapka u. 11. (Az M3-as metró Dózsa György úti megállójától pár perc sétára.)

Mennyibe kerül?

A 64 órás felkészítő listaára:  ̶̶̶1̶̶̶0̶̶̶4̶̶̶.̶̶̶9̶̶̶9̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶F̶t̶ ̶  helyett  most csak 84 990 Ft.

Ez a 20.000 Ft-os kedvezmény csak február 8-án, éjfélig érvényes. Szóval érdemes gyorsan döntened!

Mit tartalmaz az ár?

 • A 64 órás tanfolyam teljes díját.
 • Minden tanulási segédanyagot – digitálisan és nyomtatott formában is.

Gyere, mert ebben a félévben már biztosan nem lesz nálunk több ilyen jó lehetőség. Gyere, mert nem csak a nyelvvizsgára készülhetsz fel, hanem beszédalapú tudást szerezhetsz. Gyere, mert óráinkon mindenki jól érzi magát és nem stresszel, ha meg kell szólalni.

Az akció végéig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Online vásárlás

Ha ide kattintasz most rögtön megveheted az akciós Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamot. 

Személyes fizetés

Bejöhetsz iskolánkba (1134 Budapest, Klapka utca 11.) személyesen megvenni a tanfolyamot, amit készpénzzel és bankkártyával is ki tudsz fizetni. 

Banki átutalás

A tanfolyam árát átutalhatod bankszámlánkra:
JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
CIB bank
10700392-25429703-51100005

Ha megérkezett az utalásod keresni fogunk, hogy megbeszéljük mikor kezded a tanulást. 

Miért olyan nagy élmény a diákoknak a Speak! beszédcentrikus nyelvtanfolyam? Ismerd meg, mert ugyanezt az érzést kapod a nyelvvizsga-felkészítőn is!

„Nagy várakozással jöttem ebbe a nyelviskolába. Amiket a honlapon ígértek, nagyon szép dolgok, de én meg szkeptikus vagyok. Jelentem, hogy MINDEN megvalósult az ígéretekből. El se hiszem! Szeretnék kiemelni néhány dolgot: a módszer működik! A vizsgát (írásbeli) gondolkodás nélkül írtam meg, mert valóban beégtek ezek a dolgok. De ez csak úgy történhetett meg, hogy KIVÁLÓ tanárom van. Timi, amellett, hogy nagyon jól tanít, kiválóan bánik az emberekkel, ami igen fontos dolog. A csoportommal, úgy érzem, nagy szerencsém van. Igen jó hangulat és érdekes emberek a csoporttársaim. Szeretek ide járni és mindenképp folytatom a tanulást Timinél.

Ui: Nagyon pozitív, hogy figyeltek az emberre, érezzük a törődést. Köszi :)” (Homolya Márton)

„Elértem azt, a kurzusnak köszönhetően, hogy SZERETEM az angol nyelvet! Ez nekem hatalmas dolog, mert jó pár tanár utáltatta meg velem korábban. Szívesen angolozok szabadidőmben is, és ha valamit nem értek, akkor kíváncsian nézek utána, régebben inkább hagytam. Nagyon sokat bővült a szókincsem, és a nyelvtan is jobban megy. Azt veszem észre, hogy sokszor egy magyar gondolatot direkt elgondolok angolul is, s ha nem megy, utánanézek, de sokszor megy a sok új szónak köszönhetően.” (Mammou Sarah)
„Szuper tanár! Szuper csapat! Jó hangulat! Tökéletesen alkalmazkodott mindenki mindenkihez, jó hangulatban telnek az órák, jól haladunk az anyaggal. Örülök, hogy itt lehettem.” (Balatoni Balázs)
„Sok inspirációt kaptam az itt eltöltött órák alatt. A szótanulás és a különböző angol olvasmányok, hírek megértése sikerélményt ad. Nagy öröm volt, amikor a legújabb kifejezések feltűntek a sorozatok párbeszédeiben. Majd, amikor visszapörgettem, nyugtáztam, hogy igen, ezt felismertem és tudtam is. A csoportos tanulás e formája nagyon tetszett, ahogy témák és a tanárok hozzáállása, segítőkészsége is.” (László Tibor)
„Közel 2 évig tanultam magántanárnál és azt éreztem, nem haladok. Úgy érzem, hogy az elmúlt 15 alkalommal többet tanultam, mint a két év alatt. Sokkal jobban kitisztultak a nyelvtani szerkezetek. Nagyon gátlásos vagyok és tudatosan jöttem azért is ide, hogy levetkőzzem és fejlődjek ebben is. Úgy gondolom, jó úton vagyok. Az iskolában mindenki nagyon kedves! Úgy érzem, hogy jobban értem a filmeket angolul. Köszönöm Eszternek, aki szerintem nagyon jó tanár! Azt kaptam, amit ígértek!” (Békefi Katalin)
„Nagyon jól érzetem magam az órákon, jófejek a csoporttársak. Sokat tanultam és bízom benne, hogy a következő szinten is sok nyelvi szerkezetet tudok majd elsajátítani. Tetszik az oktatási módszer, szívesen készülök az órákra.” (Masa Klaudia)
„Remek tanár, remek csoporttársak. A külföldi utazásom során mertem használni a nyelvet. Jobban megértettem, amit mondtak. Nagyon hasznos az oktatás.” (Balogh Bettina)
„Kedves Speak! Mióta ide járok, úgy érzem, hogy van remény arra, hogy egyszer középfokon lenyelvvizsgázzak. Minden érthetően van elmondva. Köszönöm!!! :)” (Malik Petra)
„Továbbra is úgy érzem, hogy a Speak! volt az eddigi legjobb választás! Ez a szint megmutatta nekem, hogy tényleg csak teljes erőbedobással lehet csinálni, ami most nem valósult meg teljesen, viszont a lelkesedésem továbbra sem hanyatlik, Gergő egyszerűen nem engedi!! 🙂 Sokkal többet kaptam ezen a szinten, mint amennyit vártam, szóval biztos vagyok benne, hogy ez továbbra is így marad! :)” (Gerlang Tamás)
„Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem. Külön köszönöm a Niki munkáját. Sok tanárom volt már, de ő a legjobb! Elérte, hogy örömmel járjak, s hogy ne féljek megszólalni!” (Dudics Julianna)
„Nagyon szerettem ide járni. Az órák pörgősek, lendületesek, gyorsan és hatékonyan lehet új dolgokat tanulni. A két szinten két különböző tanárom volt, de mindkettőjükről csak jókat tudok mondani. Ez a nyelviskola klasszisokkal jobb és hatékonyabb, mint az eddigiek, amiket próbáltam. Jah, és a lényeg: ilyen magabiztos még soha nem voltam az angoltudásomban!! A mindennapi használata során már szinte alig kell gondolkodnom azon, hogy mit és hogyan akarok mondani. Köszönöm, Speak!” (Berényi-Tóth Ingrid)
Share This