Beszédcentrikus, intenzív nyelvvizsga-felkészítő azoknak, akik a papír mellé a tudást is akarják!

A Speak! Nyelviskola már megreformálta a nyelvtanulást
az egyedi, 100% beszéd, 0% könyv módszerrel.
Most a nyelvvizsga-felkészítőn van a sor.

Jelentkezz a 30 órás nyelvvizsga felkészítő kurzusok valamelyikére és pipáld ki lazán a nyelvvizsgát!
Start: várhatóan 2023. első felében
Létszám: minimum 4 fő, maximum 6 fő.

A felkészülés sikerét középhaladó tudásszintnél garantálhatjuk.

Kíváncsi vagy, hogy állsz most?

Töltsd ki az oldal alján az ingyenes online szintfelmérőnket!

Nyelvvizsgát akarsz? Most még nem késő belevágni a felkészülésbe.

Nem tudsz bármikor beugrani nyelvvizsgázni, amikor kedved tartja, csak a vizsgaidőszakokban. Jelentkezni pedig hetekkel korábban kell. Megalapozott tudás nélkül is felesleges próbálkozni, elhasalni könnyebb, mint gondolnád. Tehát még a tanulásra szánt idővel is számolnod kell.

A sikeres felvételihez, a diplomához, a jó álláshoz MOST kell elkezdened a nyelvvizsgára való felkészülést.

Ha részt veszel intenzív előkészítőnkön, idén ősszel letudhatod a nyelvvizsgát.

Mit választasz? Az utolsó percre halasztod a felkészülést és kockáztatsz, vagy megszerzed most a tudást, aztán kényelmesen, sikeresen vizsgázol tavasszal?

 

Mi lesz veled nyelvvizsga nélkül? 

Az államilag elismert nyelvvizsga megkerülhetetlen része a te életednek is.

Ha nincs nyelvvizsgád, nem kapsz plusz pontot a felvételinél.

Középfokú, komplex nyelvvizsga hiányában nem szerezhetsz diplomát a legtöbb egyetemi, főiskolai alapszakon.

A munkaerőpiacon is hátrányba kerülsz, ha nem tudod felmutatni a papírt. Főleg, ha állami cégnél, közszolgáltatásban helyezkednél el. A versenyszférában is hamar a másik jelentkező felé billen a mérleg, ha az a másik nyelvvizsgával is rendelkezik.

Ha nem készülsz fel időben, akkor év közben folyton halogatni fogod a vizsgát. Lecsúszol a fontos jelentkezési határidőkről. Aztán a nyelvvizsgáról is.

És ott állsz sikeres felvételi vizsga, diploma, jó állás nélkül.

Mi a helyedben megszereznénk azt a papírt.

Méghozzá úgy, hogy jól érezzük magunkat tanulás közben.

De ez a te döntésed.

Miért más a Speak! nyelvvizsga felkészítő?

Saját fejlesztésű a tananyag – egyedi módszerünk neked is segít.

Úgy gondoljuk, nem lehet csak könyvből megtanulni angolul. Évek óta eredményesen alkalmazott beszédközpontú módszerünket erre építettük. Most a nyelvvizsga-előkészítőt is erre az alapra helyeztük. Saját szövegekkel, feladatsorokkal, hanganyagokkal, házi feladatokkal dolgozunk. Eredményességüket a 100% beszéd, 0% könyv módszer népszerűsége is bizonyítja.

Miért más a Speak! nyelvvizsga felkészítő?

Saját fejlesztésű a tananyag – egyedi módszerünk neked is segít.

Úgy gondoljuk, nem lehet csak könyvből megtanulni angolul. Évek óta eredményesen alkalmazott beszédközpontú módszerünket erre építettük. Most a nyelvvizsga-előkészítőt is erre az alapra helyeztük. Saját szövegekkel, feladatsorokkal, hanganyagokkal, házi feladatokkal dolgozunk. Eredményességüket a 100% beszéd, 0% könyv módszer népszerűsége is bizonyítja.

Próbanyelvvizsgát tehetsz a kurzus végén – hogy az igazi gyerekjáték legyen.

Inkább mi izzasztunk meg, mint később a vizsgáztatók. Ha ezt túléled, nagyot nem hibázhatsz.

100%-os vizsgagaranciát vállalunk – ha buksz, mi is bukjuk a vizsgadíjat.

Ha sikeresen elvégzed az előkészítőt, ha rendben ment a próbanyelvvizsga is, és mégsem sikerült az igazi, akkor megtérítjük neked a vizsga díját.

Így leszel a vizsgáztatók álma: a nyelvvizsgázó, aki beszél és ért angolul!

 • A 2 db 30 órás nyelvvizsga felkészítő kurzuson teljes képet kapsz a 30 leggyakoribb témáról.

  A felkészítő két különálló, egyenként 30 órás modulból áll, amivel teljes élményt és átfogó tudást kapsz! Az órákon a nyelvvizsgákon leggyakrabban előforduló 30 szóbeli témakört két részben vesszük át. 30 óra alatt egyenként 15-15 témakör kerül terítékre.

 • Egyedülálló módon kidolgoztuk neked a szóbeli témaköröket és a gyakorlásban is segítünk.

  A hangsúlyosabb, nehezebb témákat az órákon vesszük át – kurzusonként  6-6-ot. A némileg egyszerűbb témákat otthon kell feldolgoznod, amihez szuper segítséget is adunk saját jegyzetek formájában.
 • A mumusokra utazunk: beszédre és a hallás utáni szövegértésre.

  A négy alapkészséget, az olvasott szövegértést, a hallás utáni szövegértést, az íráskészséget és a beszédet egyformán erősítjük. Közel azonos arányban gyakoroljuk az olvasást és az írást, ám picit erősebben fókuszálunk a beszédre és a hallás utáni szövegértésre, mert ezekkel gyűlik meg a baja a legtöbb vizsgázónak.
 • Extra erőfeszítésre ösztönzünk, mert a félmunka itt nem játszik.

  Ismered a mondást: az egyetlen hely, ahol a siker megelőzi a munkát, az angolszótár. Szóval ne hidd, hogy csak úgy az öledbe hull a nyelvvizsga. A 2 db 30 órás tantermi tanulást 2 db 30 órás otthoni gyakorlásnak kell kiegészítenie ahhoz, hogy minden simán menjen. Megdolgoztatunk, de garantáljuk, hogy élvezni fogod a tanulást!

Miért élvezetes Speak! módszerrel felkészülni a nyelvvizsgára?

 • Mert ez nem a hagyományos, tankönyvalapú angol. Alkalmazkodunk a nyelvvizsgák sajátos elvárásaihoz, miközben a kommunikációra, a beszédre építünk.
 • Mert még a hanganyagok is egyediek. A nyelvvizsga témáit egyedi módon, beszédcentrikus módszerünknek megfelelően dolgoztuk át, ügyelve a hitelességre. A hanganyagokon például az egyik beszélő ’native speaker’, amerikai fiú.
 • Mert jegyzetdíj nélkül kézhez kapsz minden anyagot. Nálunk nincs tankönyv, nincs extra költség sem. Csak a hihetetlenül sok (ingyenes) segítség, amivel öröm a felkészülés. A hanganyagokat és az írott jegyzeteket digitális formában biztosítjuk.
 • Mert menő online nyelvgyakorlási lehetőséget biztosítunk. Az elismert online nyelvtanuló eszközön, a Quizleten saját felületet kapsz tőlünk a gyakorláshoz.

Milyen nyelvvizsgára készítünk fel?

Röviden: a sikeresre.

Bővebben: bármelyik egynyelvű és kétnyelvű vizsgát eredményesen leheted, a felkészítő univerzális. A típusfeladatoknál és az órák felépítésénél a BME kétnyelvű nyelvvizsgáját vettük alapul.

Hogyan lesz rá elég időd?

Megértjük, hogy elfoglalt vagy, hiszen tanulsz, dolgozol vagy mindkettőt egyszerre. A tanfolyamokat úgy időzítettük, hogy könnyűszerrel megtaláld a számodra ideális időpontot.

Hétköznapi tanfolyamok: 2×2 óra 17:00-18,30 vagy 18,45-20,15 közt.
Időtartam: kb. 2 hónap

Mennyibe kerül?

Egy darab 30 órás online felkészítő kurzus listaára: 84 990 Ft
Ha a bemutatóóra után 24 órán belül kifizeted a kurzust, akkor csak 74 990 Ft

 

Mit tartalmaz az ár?

 • A 30 órás online nyelvvizsga felkészítő kurzus teljes díját.
 • Minden tanulási segédanyagot – digitálisan formában.

Gyere, mert legközelebb talán csak hónapok múlva vághatsz bele – és elvesztegettél egy csomó időt.

Gyere, mert nem csak a nyelvvizsgára készülhetsz fel, hanem beszédalapú tudást szerezhetsz.

Gyere, mert óráinkon mindenki jól érzi magát és nem stresszel, ha meg kell szólalni.

Ha jelentkezni szeretnél, előbb egy szintfelmérő vár rád, mert a felkészülés csak akkor lehet sikeres, ha legalább B2-3 (középhaladó) szintű a jelenlegi tudásod. Az ingyenes szintfelmérő más szempontból is felbecsülhetetlen: segítségével korrekt képet kapsz nyelvtudásodról.

A szintfelmérőt követő bemutatóórán pedig megismered a módszert, amivel sikeres nyelvvizsgát fogsz tenni.

Ha most jelentkezel, akkor megajándékozunk a „Majdnem minden a nyelvvizsgáról” című e-könyvünkkel!

Sikerbiztos tippeket és trükköket tudhatsz meg arról, hogyan készülj fel a nyelvvizsgára.

✔ Részletesen kifejtjük, mi az a 4 alapkészség, amire gyúrnod kell, és gyakorlati tippeket adunk, hogyan teheted meg mindezt.

✔ A könyvvel még egy nyelvvizsga túlélőcsomagot is kapsz, amiben a sikeres vizsgához szükséges életmentő praktikus infók és fontos határidők találhatóak.

Érdekel a szintfelmérés? Szerintünk a tippelgetős, karikázós online felmérőkkel becsapnád magad. Csak személyesen mérhetjük fel beszédkészségedet, értékelhetjük a megoldókulcstól eltérő válaszaidat. Találkozzunk, beszélgessünk!

Jó, ha tudod: az ingyenes szintfelmérés után sem kell elkötelezned magad. Előbb részt vehetsz egy bemutató órán, hogy eldöntsd, csatlakozol-e.

Érdemes jelentkezni, aztán mielőbb lecsapni az első időpontokra, mert kurzusonként legfeljebb 15 főnek tudjuk biztosítani az eredményes felkészülés lehetőségét!

Mit kell tennem, ha Nálatok szeretnék tanulni?

Két út áll előtted:

Ha csoportos órákon szeretnél tanulni

Ha van most nyugodt fél órád

Ha előbb szeretnéd tudni, hogy most milyen az angolod

Ha a lassúbb ismerkedés közelebb áll hozzád

Akkor első lépésként töltsd ki ingyenes online szintfelmérőnket! Miután kijavítottuk, telefonon megkeresünk, és átbeszéljük az eredményed, majd egyeztetünk egy időpontot az online angol bemutatóórára. Az online angol bemutatóórára pedig ennek az értékelésnek az élményével és tudásával fogsz megérkezni.

Ha magánórákon szeretnél tanulni

Ha jobban érdekel a módszer, mint a saját tudásszinted

Ha azonnal kipróbálnád

Ha teljesen kezdő vagy

Ha nem félsz az ismeretlenektől

Akkor első lépésként jelentkezz be a lenti gombra kattintva valamelyik ingyenes online angol bemutatóóránkra. Amennyiben a bemutatóóra urán úgy döntesz, hogy Nálunk szeretnél tanulni, akkor tanulás megkezdése előtt még szükséges lesz a szintedet felmérni, hogy a számodra megfelelő tudásszinten tanulhass.

Miért olyan nagy élmény a diákoknak a Speak! beszédcentrikus nyelvtanfolyam? Ismerd meg, mert ugyanezt az érzést kapod a nyelvvizsga-felkészítőn is!

„Nagy várakozással jöttem ebbe a nyelviskolába. Amiket a honlapon ígértek, nagyon szép dolgok, de én meg szkeptikus vagyok. Jelentem, hogy MINDEN megvalósult az ígéretekből. El se hiszem! Szeretnék kiemelni néhány dolgot: a módszer működik! A vizsgát (írásbeli) gondolkodás nélkül írtam meg, mert valóban beégtek ezek a dolgok. De ez csak úgy történhetett meg, hogy KIVÁLÓ tanárom van. Timi, amellett, hogy nagyon jól tanít, kiválóan bánik az emberekkel, ami igen fontos dolog. A csoportommal, úgy érzem, nagy szerencsém van. Igen jó hangulat és érdekes emberek a csoporttársaim. Szeretek ide járni és mindenképp folytatom a tanulást Timinél.

Ui: Nagyon pozitív, hogy figyeltek az emberre, érezzük a törődést. Köszi :)” (Homolya Márton)

„Elértem azt, a kurzusnak köszönhetően, hogy SZERETEM az angol nyelvet! Ez nekem hatalmas dolog, mert jó pár tanár utáltatta meg velem korábban. Szívesen angolozok szabadidőmben is, és ha valamit nem értek, akkor kíváncsian nézek utána, régebben inkább hagytam. Nagyon sokat bővült a szókincsem, és a nyelvtan is jobban megy. Azt veszem észre, hogy sokszor egy magyar gondolatot direkt elgondolok angolul is, s ha nem megy, utánanézek, de sokszor megy a sok új szónak köszönhetően.” (Mammou Sarah)
„Szuper tanár! Szuper csapat! Jó hangulat! Tökéletesen alkalmazkodott mindenki mindenkihez, jó hangulatban telnek az órák, jól haladunk az anyaggal. Örülök, hogy itt lehettem.” (Balatoni Balázs)
„Sok inspirációt kaptam az itt eltöltött órák alatt. A szótanulás és a különböző angol olvasmányok, hírek megértése sikerélményt ad. Nagy öröm volt, amikor a legújabb kifejezések feltűntek a sorozatok párbeszédeiben. Majd, amikor visszapörgettem, nyugtáztam, hogy igen, ezt felismertem és tudtam is. A csoportos tanulás e formája nagyon tetszett, ahogy témák és a tanárok hozzáállása, segítőkészsége is.” (László Tibor)
„Közel 2 évig tanultam magántanárnál és azt éreztem, nem haladok. Úgy érzem, hogy az elmúlt 15 alkalommal többet tanultam, mint a két év alatt. Sokkal jobban kitisztultak a nyelvtani szerkezetek. Nagyon gátlásos vagyok és tudatosan jöttem azért is ide, hogy levetkőzzem és fejlődjek ebben is. Úgy gondolom, jó úton vagyok. Az iskolában mindenki nagyon kedves! Úgy érzem, hogy jobban értem a filmeket angolul. Köszönöm Eszternek, aki szerintem nagyon jó tanár! Azt kaptam, amit ígértek!” (Békefi Katalin)
„Nagyon jól érzetem magam az órákon, jófejek a csoporttársak. Sokat tanultam és bízom benne, hogy a következő szinten is sok nyelvi szerkezetet tudok majd elsajátítani. Tetszik az oktatási módszer, szívesen készülök az órákra.” (Masa Klaudia)
„Remek tanár, remek csoporttársak. A külföldi utazásom során mertem használni a nyelvet. Jobban megértettem, amit mondtak. Nagyon hasznos az oktatás.” (Balogh Bettina)
„Kedves Speak! Mióta ide járok, úgy érzem, hogy van remény arra, hogy egyszer középfokon lenyelvvizsgázzak. Minden érthetően van elmondva. Köszönöm!!! :)” (Malik Petra)
„Továbbra is úgy érzem, hogy a Speak! volt az eddigi legjobb választás! Ez a szint megmutatta nekem, hogy tényleg csak teljes erőbedobással lehet csinálni, ami most nem valósult meg teljesen, viszont a lelkesedésem továbbra sem hanyatlik, Gergő egyszerűen nem engedi!! 🙂 Sokkal többet kaptam ezen a szinten, mint amennyit vártam, szóval biztos vagyok benne, hogy ez továbbra is így marad! :)” (Gerlang Tamás)
„Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem. Külön köszönöm a Niki munkáját. Sok tanárom volt már, de ő a legjobb! Elérte, hogy örömmel járjak, s hogy ne féljek megszólalni!” (Dudics Julianna)
„Nagyon szerettem ide járni. Az órák pörgősek, lendületesek, gyorsan és hatékonyan lehet új dolgokat tanulni. A két szinten két különböző tanárom volt, de mindkettőjükről csak jókat tudok mondani. Ez a nyelviskola klasszisokkal jobb és hatékonyabb, mint az eddigiek, amiket próbáltam. Jah, és a lényeg: ilyen magabiztos még soha nem voltam az angoltudásomban!! A mindennapi használata során már szinte alig kell gondolkodnom azon, hogy mit és hogyan akarok mondani. Köszönöm, Speak!” (Berényi-Tóth Ingrid)
Share This