Ingyenes online angol szintfelmérő

Az angoltanulás csak úgy lehet könnyű és hatékony, ha a tudásszintedhez igazodó anyagokból tanulsz. Ehhez azonban pontosan látnod kell milyen szinten vagy. Ebben szeretnénk segíteni neked egy különleges szintfelméréssel. Az már csak hab a tortán, hogy eredményed alapján egy ingyenes és személyre szabott nyelvtanulási tanácsadást is kapsz telefonon.
Több infót kérek a szintfelmérőről

Hogyan segít neked a szintfelmérés az angol tanulásban?

 Megtervezheted az utat

Ha szeretnél eljutni valahova, akkor először a GPS-be azt is be kell ütnöd, hogy honnan indulsz. Csak így fogsz egy könnyen követhető útvonalat kapni. Ugyanez a helyzet az angoltanulásnál is!

Ahhoz, hogy lásd merre indulj, és milyen hosszú lesz a tanulási utad először azt kell látnod hol tartasz most pontosan.

 Elkerülheted a kudarcot

A nyelvtanulási kudarcok egyik leggyakoribb oka a rossz tudásszint. Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi ember bicskája törik bele az angolba pusztán azért, mert nem a tudásuknak megfelelő szinten kezdtek bele a tanulásba.

Ha nem jó tudásszinten vágsz bele az angolozásba, akkor a tanulás egy szenvedés lesz. Azt fogod érezni, hogy ez neked nem megy, és ez teljesen megölheti a motivációdat.

Szóval létfontosságú, hogy elvégezz egy PONTOS szintfelmérést, ami megmutatja hol kell kezdened.

 Nem kell többé a szerencsére bíznod magad

A Speak-es online szintfelmérő különlegessége, hogy a mondatalkotási képességeket nézi. Így a hagyományos felmérőknél sokkal pontosabban méri fel a tudásszinted.

A hagyományos szintfelmérőkön általában komoly szerepet játszik a szerencse, hiszen csak ki kell választani a helyes választ a felsoroltak közül. Így ha ügyesen tippelünk, akkor teljesen más eredményt kaphatunk, mintha a valódi tudásunkra hagyatkoztunk volna. Ez pedig nagyon félrevezető lehet.

Mi nem bíztuk a szerencsére a szintfelmérést. Így a mi tesztünk rá tud világítani azokra a rejtett hibákra, amik eddig megakadályozhattak abban, hogy elérd az angollal kapcsolatos célodat. Minél előbb kitöltöd, annál előbb fogsz célba érni.

Minden, amit a Speak! online szintfelmérőjéről tudnod kell

Mennyibe kerül a Speak!-ben az angol szintfelmérő?

A Speak! Nyelviskolában a szintfelmérő ingyenes és az is marad örökké.

Kiszámoltuk: nagyjából 2000 Ft-ba kerülne a szintfelmérés, ha itt is „tisztán piaci alapon” működnénk.

Nálunk a felmérőd eredménye alapján egy ingyenes nyelvtanulási tanácsadást is kapsz telefonon. Így attól a ponttól, hogy kitöltöd, egészen odáig, hogy meghatározzuk a szintedet és ajánlatot kapsz tőlünk a tanulásra, több munkatársunk foglalkozik veled, összesen kb. 1,5-2 órányi időtartamban.

Miért nem kell érte fizetned?

A Speak! Nyelviskola piacon alapon működő, üzleti vállalkozás, de mi nem csak a családjaink és a munkatársaink megélhetéséért dolgozunk. Az a célunk, hogy megtanítsuk angolul beszélni Magyarországot, ehhez pedig a 0. lépés mindig egy pontos szintfelmérés elkészítése.

Ha évente több száz vagy több ezer embernek tudunk segíteni azzal, hogy ingyenesen felmérjük a tudásszintjüket, akkor közelebb jutunk ehhez a célunkhoz, Magyarország pedig egy sikeres, a világra nyitott, nyelveket beszélő és magabiztos ország lesz. Olyan ország, amelyre mindannyian igazán büszkék lehetünk.

Hát ezért nem kerül egyetlen forintba sem a szintfelmérő.

Hogyan zajlik a Speak!-ben az angol szintfelmérő?

A szintfelmérés 2 részből áll:

1) Először kitöltöd a 30 perces online szintfelmérőt.
2) Miután kiértékeltük felhívunk, hogy átbeszélhessük eredményed. Illetve hogy személyre szabott tanulási tanácsokkal tudjunk ellátni el felmérőd alapján.

Milyen szolgáltatást kapsz pluszban az angol szintfelmérő mellé?

A szintfelmérés nem csak egy tesztből áll, amit előre gyártott megoldókulcs alapján, futószalagon értékelünk, hanem egy teljes körű tanácsadásból is.

Átbeszéljük az eredményed. És nem csak azt mondjuk meg, hogy melyik válasz volt jó, és melyik nem, hanem belemegyünk a nyelvtani szerkezetekbe, a kifejezések helyes használatába is. Valamint személyre szabott tippekkel és tanácsokkal látunk el a tanulásoddal, haladásoddal kapcsolatban.

Miért fontos a szintfelmérő egyáltalán?

 Az elmúlt 20 évben szerzett, több tízezer órányi tapasztalatunk azt mutatja, hogy a nyelvtanulással kapcsolatos kudarcélmények kb. 80%-ának hátterében a rossz, vagy hiányzó szintmeghatározás áll.

Sem a közoktatás, sem a hagyományos szintfelmérők nem tudják kezelni ezt a problémát. A mi online angol szintfelmérő viszont pontosan lövi be a tudásszintedet, amivel téged, a motivációdat és a haladásodat is védjük.

Mikor jó választás az online angol szintfelmérő?

Akkor ha reális képet szeretnél kapni arról, hogy hol tartasz az angollal, miben kell erősködnöd, illetve hány órányi gyakorlásra van még szükséged ahhoz, hogy elérd a célodat.

Az angol szintfelmérés olyan, mint egy tükör. Szembenézhetsz azzal, hogy 800-1000-1500 órányi tanulás után mennyire tudod alkalmazni a megtanultakat, és a szintfelmérő segítségével megtervezheted az útvonalat is, amit be kell járnod a kitűzött végcélodig.

Ha másért nem, már csak ezért is megéri egy nagy levegőt venni és próbára tenni a tudásodat.

Három érv online szintfelmérőnk mellett

Vak tyúk is talál szemet? Máshol igen, nálunk nem

Nem beszélek spanyolul, az iskolában sem tanultam soha, de kitöltöttem több internetes és több papíralapú spanyol szintfelmérő tesztet is. Nagyon jól szórakoztam közben, de nem hiszed el, hogy mi történt ezután…

Én, aki soha nem tanultam spanyolul, átlagosan 30–35%-os eredményt értem el. Egyszer kipróbáltam, hogy mi történik, ha kizárólag az „a” válaszokat jelölöm be. Pusztán ezzel képes voltam elérni 30 %-ot! Pont úgy, mint egy pókerjátékos, aki úgy licitál, hogy nem nézi meg a lapjait. Vakon, abszolút nem létező spanyol nyelvtudással értem el egy újrakezdő szintjét. Nem jó ez így.

Egy szintfelmérőnek -legyen az angol, vagy spanyol- reális képet kell mutatnia a tudásodról. Miért? Mert, ha nem tudjuk honnan indulunk, milyen problémákat kell kezelnünk, vagy hiányosságokat kell pótolnunk, akkor vakon tapogatózunk a sötétben és egy lépéssel sem kerülünk közelebb a céljaid eléréshez.

Az angol szintfelmérő egy tükör: bele mersz nézni?

Sokszor hallottam már, hogy valaki azért nem szeretne vagy merne nyelviskolába járni, mert attól tart, hogy nem a számára megfelelő csoportba kerül. Nap, mint nap találkozom olyan emberrel egy angol szintfelmérő kitöltése során, aki emiatt aggódik, és lássuk be, jogosan. Hiszen ha valaki nem a megfelelő helyre kerül, vagy nem fogja tudni tartani a lépést a többiekkel, vagy végig unatkozni fog. Ennek okán vagy otthagyja az iskolát, vagy  rengeteg rossz élménye lesz, és többé nem akar majd hasonló közegben tanulni. Ezért a jó angol szintfelmérő nem csak pontos,  de az “igazság pillanata is”.

A szintfelmérő az a pont, amikor mindenki teríti a kártyáit: ahol nem csak neked nincs lehetőséged blöffölni, de nekünk sem. Megismersz minket, és mivel a javítást és az értékelést is profi, felkészült tanárok végzik, ezért lesz egy előzetes képed arról, hogy mit várhatsz tőlünk egy órán.

Angol szintfelmérő = próbavásárlás

A szintfelmérő egy lehetőség arra, hogy felmérd a terepet. Körbejárd a „házat”, felpróbáld a „cipőt” és tegyél benne pár lépést, vagy lecsekkold, hogy milyen szép képeket tudsz készíteni a „telefonnal” mielőtt döntenél.

Ha a puding próbája az evés, akkor az angoltanulással kapcsolatos megfontolt, felelős döntés előfeltétele az angol szintfelmérő kitöltése. Ha egy szolgáltatónak nincs mitől tartania és hisz a termékében, akkor nem ijed meg egy tesztvásárlótól.

Ha nem kerül pénzbe – és nálunk nem – akkor pedig neked is megéri. Nem csak azt tudod meg, hogy hol tartasz most az angollal, mik az erősségeid és hol vannak a gyenge pontjaid, hanem azt is, hogy egy adott nyelviskola mennyire szavatartó. Ez egy hitelességi-teszt is, hiszen a szintfelmérő előtt általában csak a hirdetésekben találkozol a leendő szolgáltatóddal.

Share This