Nem mersz megszólalni angolul?

  • Hosszú évekig tanultad, de mégsem megy a beszéd?
  • Hiába a sok magolás és nyelvtani magyarázat, éles helyzetekben leblokkolsz? Egy épkézláb mondatot is alig sikerül összeraknod angolul?
  • Kezded azt érezni, hogy biztos a nyelvérzékeddel van gond?

Azért nem mersz megszólalni angolul,
mert nem gyakoroltad eleget a beszédet

Szerintem nem veled van gond és még csak nem is nyelvérzékeddel, hanem az elméleti módszerekkel, amikkel eddig tanultál.

Gondolj csak bele, hogyan tanulja egy kisgyermek az anyanyelvét: a beszéddel kezd és a beszédgyakorlás által sajátítja el a szókincset és a nyelvtant. Minden elmélet nélkül is pár év alatt eljut odáig, hogy már folyékonyan és helyesen beszéli a nyelvet. Te is így tanultál meg magyarul, szóval hidd el nem a nyelvérzékeddel van gond – hiszen tökéletesen meg tudtál tanulni egy nyelvet. 🙂

Ezzel ellentétben egy hagyományos, 45 perces angolórán jó ha 2 perc jut a beszédre. Általában 40 perc csak száraz elmélettel telik. Így aztán nem csoda, hogy a legtöbb magyarnak a beszéd az, ami gondot okoz.

A mi küldetésünk az, hogy megtanítsuk angolul beszélni Magyarországot. Mert tudjuk, hogy egy modern beszédközpontú módszerrel bárki képes eljutni a magabiztos nyelvhasználatig. Szenvedés és magolás nélkül.

Ma már mindenhez kell az angol

Valljuk be, napjainkban már szinte nélkülözhetetlen, hogy az ember jól beszéljen angolul. Hiszen nyelvtudás nélkül hátrányból indulsz.

Magabiztos angol nélkül:

  • esélyed sem lesz megszerezni álmaid állását, és az azzal járó magasabb fizetést. (2012-es magyarországi felmérések adatai alapján átlagosan havi bruttó 57.000 Ft-al keresnek többet azok, akik jól beszélik a nyelvet – és ez az összeg az elmúlt években csak tovább nőt.)
  • nem fogsz tudni igazán kényelmesen és biztonságosan utazni a nagyvilágban
  • gondjaid lesznek, ha szeretnél továbbtanulni, hiszen ma már ott is a nyelvvizsga jelent valódi előnyt
  • rengeteg élményből kimaradsz. Gondolj bele milyen könnyű új embereket és kultúrákat megismerni, ha van egy közös világnyelv, amiből kiindulhattok.
  • sokkal kevesebb dologhoz jutsz hozzá. Az angol világnyelv, így minden információ, film, könyv, zene, videó, cikk és játék elérhetővé válik a számodra, ha beszéled.

Egy szó, mint száz: az angol közelebb visz álmaid megvalósításához és egy magasabb életszínvonalhoz. Ezért nem éri meg sokáig halogatni a nyelvtanulást. Hidd el, hogy beszédközpontú módszerrel nem csak hatékony, de még szórakoztató is lesz.

A Dunay-féle 100% beszéd, 0% könyv módszer

Dunay Péter vagyok, és a nevemet adtam ahhoz a módszerhez, amellyel hitem szerint a leggyorsabban és leghatékonyabban lehet megtanulni angolul. Ez a módszer egy végtelenül egyszerű alapelvre épül: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni.

A túl sok elmélet megöli a gyakorlatot és csomót köt a nyelvedre.

A sok beszéd viszont feloldja benned a megszólalástól való félelmet, hiszen biztonságos, védett és támogató környezetben segít megtenni az “első lépéseket” és a tanulási folyamat során végig fogja a kezed.

A Speak! Nyelviskolát a Dunay-féle beszédközpontú módszerre építettük fel, és 2014 óta több mint 4000 embert tanítottunk meg angolul ezzel a módszerrel.

17 tudásszintünk van, ez garantálja a fejlődésed

Ha voltál már hagyományos, nagycsoportos iskolai angolórán, akkor biztosan megtapasztaltad mekkora szenvedés olyan emberekkel együtt tanulni, akik teljesen máshol járnak mint te. Ha magasabb tudásszintűekkel kerülsz össze, akkor butának fogod érezni magad és egyszerűen túl magas lesz az anyag. Ha viszont nálad alacsonyabb szintűekkel raknak egy csoportba, akkor bele fogsz halni az unalomba.

Mindkét esetben az lesz a dolog vége, hogy nem fogsz tudni megfelelő tempóban fejlődni, és ez megöli a motivációd.

Mi emiatt 17 különböző tudásszinten indítunk tanfolyamokat. Így mindenki a képességeihez tökéletesen illő csapatba kerül, ahol kibontakozhat és érteni fogja az anyagot.

Minden a lézerpontos szintfelméréssel kezdődik

Szerintem te is érzed mekkora jelentősége van annak, hogy a megfelelő tudásszinten kezdj bele az angoltanulásba. Mégis a hagyományos szintfelmérők 90%-a tippelgetős, vagy karikázós. Jelöld be, húzd alá, x-eld be, pipáld ki. Így pedig pusztán jó tippelgetéssel elérhetsz egy középhaladó szintet, még akkor is ha egyébként kezdő vagy.

Mi nem szeretjük ezt a szerencsére bízni, ezért lézerpontosan mérjük fel hol tartasz az angollal. A szintfelmérőnk nem tippelgetős, és nem karikázós. Felméri a beszédkészségedet és rávilágíthat azokra a rejtett hibákra, amik eddig megakadályozhattak abban, hogy elérd az angollal kapcsolatos célodat. És minél előbb kitöltöd, annál előbb fogsz célba érni.

Azok akik már kipróbálták nálunk a beszédközpontú angoltanulást ezt írták:

Minden fontos infó beszédközpontú angol tanfolyamainkról

Milyen tudásszinteken és mikor indulnak tanfolyamok?

17 tudásszintünk van és minden szinten folyamatosan indulnak csoportok. Ha teljesen kezdő vagy (A1-1), ha éppen a középfokú nyelvvizsga kapujában állsz (B2-2, B2-3), vagy akár már tárgyalóképes az angolod (C1-1), nálunk olyan képzést kapsz, amivel szintet ugorhat a kommunikációd.

Milyen időpontokban vannak az órák és meddig tart egy tanfolyam?

Vannak hétköznap délelőtti, hétköznap esti, és szombati csoportjaink is. Így biztosan megtalálod azt, ami számodra a leginkább megfelelő. A pontos időbeosztás azon múlik, hogy délelőtti, délutáni vagy szombati tanfolyamot választasz. Nézd meg a részleteket a nevükre kattintva:

A hétköznap délelőtti tanfolyamaink 60 órásak (60×45 percesek), és kb. 2 hónapig tartanak. Az oktatás hétfő/szerda, vagy kedd/csütörtök ritmusban zajlik, vagyis hetente 2 alkalommal találkozunk egymással. Az órák 9:00-kor kezdődnek és 12:15-kor érnek véget, egy 15 perces szünetet tartunk közben.

A hétköznap délutáni / esti tanfolyamaink 60 órásak (60×45 percesek), és kb. 2 hónapig tartanak. Az oktatás hétfő/szerda, vagy kedd/csütörtök ritmusban zajlik, vagyis hetente 2 alkalommal találkozunk egymással. Az órák 17:00-kor kezdődnek és 20:15-kor érnek véget, egy 15 perces szünetet tartunk közben.

A szombati tanfolyamaink 60 órásak (60×45 percesek), és kereken 10 hétig tartanak. Az oktatás értelemszerűen szombaton, 1×6 órában zajlik. Az órák 9:00-kor kezdődnek és 14:00-ig tartanak, két 15 perces szünetet tartunk közben.

Próbáld ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert!

Gyere el egy ingyenes szintfelmérésre és ismerkedj meg a módszerünkkel!

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Share This