Hurrá, sikeres vásárlás 🙂

Gratulálunk a döntésedhez, hogy idén karácsonykor angoltudást ajándékozol a szerettednek. Szinte biztos, hogy neked és a megajándékozottnak is fordulópont lesz az idei szenteste, amire évek, évtizedek múlva is emlékezni fogtok. Büszke lehetsz a választásodra 🙂

Az ajándékkártyát (és a bónuszaidat) december 19-ig (kedd), 18:00-ig veheted át személyesen a Speak! Nyelviskola ügyfélszolgálaton (Klapka utca 11., földszint).

A suli nyitva tartásáról ezen az oldalon találsz további információkat. Ha kérdésed van, bátran fordulj hozzám a speakman@speaknyelviskola.hu címen, vagy a +361 255 2222-es telefonszámon.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok 🙂

Pelle Krisztina
ügyfélszolgálati vezető
Speak! Nyelviskola

SpeakMan blogja

Minden, amit valaha tudni akartál, vagy tudnod kell a nyelvtanulásról

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

Miért beszélnek jobban angolul a mai fiatalok, mint a szüleik?

A mai fiatalok számos ok miatt beszélnek jobban, mint a szüleik. Az oktatási rendszerek változása, a technológia fejlődése, a digitális tartalmak elterjedése és a nemzetközi lehetőségek megsokszorozódása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kialakuljon a fiatalabbak körül egy olyan környezet, ahol hatékonyabban és magabiztosabban használják az angol nyelvet.

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Kép forrása: canva – canva.com Az angol nyelv tele van olyan idiómákkal, amelyek különböző szavak köré épülnek, és az egyik ilyen szó vagy tematika a "summer" (nyár). Ezek az idiómák nemcsak színesítik a beszédet, hanem betekintést is nyújtanak az angolszász kultúrába...

Share This