Hurrá, sikeres vásárlás 🙂

Gratulálunk a döntésedhez, hogy idén karácsonykor angoltudást ajándékozol a szerettednek. Szinte biztos, hogy neked és a megajándékozottnak is fordulópont lesz az idei szenteste, amire évek, évtizedek múlva is emlékezni fogtok. Büszke lehetsz a választásodra 🙂

Az ajándékkártyát (és a bónuszaidat) december 19-ig (kedd), 18:00-ig veheted át személyesen a Speak! Nyelviskola ügyfélszolgálaton (Klapka utca 11., földszint).

A suli nyitva tartásáról ezen az oldalon találsz további információkat. Ha kérdésed van, bátran fordulj hozzám a [email protected] címen, vagy a +361 255 2222-es telefonszámon.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok 🙂

Pelle Krisztina
ügyfélszolgálati vezető
Speak! Nyelviskola

SpeakMan blogja

Minden, amit valaha tudni akartál, vagy tudnod kell a nyelvtanulásról

Az online angol nyelvtanulás előnyei

Az online angol nyelvtanulás előnyei

A világ globalizálódásával az angol nyelvtanulás iránti igény rohamosan növekszik. A technológia megjelenésével az angol nyelvtanulás könnyebbé és elérhetőbbé vált, mint valaha. Cikkünkben az online angol nyelvtanulás előnyeit gyűjtöttük össze.

Angol kiejtés sorozat – a magic e

Angol kiejtés sorozat – a magic e

Az angol nyelv egyik legnehezebb aspektusa az angol kiejtés és az angol helyesírás. Ennek sok szabálya van, de meglehetősen sok a kivétel is. Ha ismerjük a szabályokat, ezek is könnyebben megragadnak az emlékezetünkben. Az egyik leghasznosabb ilyen szabály az úgynevezett magic e (mágikus vagy varázs-e). Erről írtunk a cikkünkben.

Share This