Hurrá, sikeres fizetés! A megvásárolt csomag anyagait ide kattintva letöltheted:

Köszönjük a vásárlást!

Használati útmutató a csomaghoz

Nagy örömmel vettük, hogy amíg nincs lehetőséged az angol nyelvet nálunk szóban gyakorolni, addig is írásban foglalkozol vele.

Olyan nyelvtani szerkezeteket gyűjtöttünk össze a tréning anyagban, amelyekkel megítélésünk szerint az életben sokszor találkozhatsz. A tréning anyag használata nagyon egyszerű, mégis úgy terveztük meg, hogy a szerkezeteket alaposan be tudd gyakorolni.

Tréning anyag: ez tartalmazza a nyelvtani szerkezetek mintáit, és azokat a szókincseket, amelyeket javaslunk egy-egy nyelvtani szerkezethez

Gyakorló munkafüzet: ezt azért készítettük, hogy legyen helyed és lehetőséged legyártani a sok-sok mondatodat, ezzel fejleszteni a mondatalkotási képességedet a tréning anyag alapján

1. A tréning anyag mindvégig legyen előtted, miközben dolgozol a munkafüzetben.

2. Nem elvárás, hogy fejből dolgozz, inkább az, hogy sok mondatot gyárts – ne gondolkodással menjen el az idő, hanem azzal, hogy öntöd a mondatokat a minták alapján – csak így tud beégni egy-egy nyelvtani minta.

3. Mindig fordítsd le magyarra az angol mondataidat, hogy lásd, egy-egy magyar gondolat vagy megfogalmazás hogyan jelenik meg angolul – így az angol nyelvtant a jelentésével együtt tudod begyakorolni, ami később csökkenti a gondolkodási időt.

4. A munkafüzetben a gyakorlás előtt látni fogsz egy példát, amivel be tudod azonosítani a megfelelő részt a tréning anyagban.

5. Javasoljuk, hogy lépésről lépésre haladj, oldalról oldalra, ne cikázz.

6. A tréning anyagban található szólistákon haladhatsz egyenként lefelé mondatról mondatra, ez is ad egyfajta stabilitást a gyakorláshoz.

7. Amennyiben úgy gondolod, hogy egy-két mintához gyártanál még mondatokat, nyugodtan megteheted, és tedd is meg – minden mondattal előrébb vagy, de ne csinálj kevesebbet, mint amennyit a munkafüzet „kér” tőled.

Nagyon jó munkát kívánunk, és várunk a suliban, ha már van lehetőséged az angolt szóban is jó alaposan begyakorolni!

Ha további kérdésed van, bátran fordulj hozzám a speakman@speaknyelviskola.hu címen, vagy a +361 255 2222-es telefonszámon.

Kellemes angoltanulást!

Erdélyi Alexandra
ügyfélszolgálati vezető
Speak! Nyelviskola

Komolyan gondolod az otthoni angolozást?

Akkor érdemes lehet megvásárolnod SMS szótárunkat is! 🙂

Kattints ide a szótérért!

Share This