„A találkozó le lett mondva.” „Az email el lett küldve.” „Alá lett írva a szerződés?” – Hétköznapi, egyszerű mondatok. Mégis gondban vagyunk, ha angolra kell fordítani őket, mert ehhez a szenvedő szerkezetet kellene használni.

Az angoltanulók egyik legnagyobb mumusa a szenvedő szerkezet. Szinte minden magyar diák megküzd vele. Mi egy felmérést is készítettünk a nyelviskolánkba járók körében, hogy felkutassuk melyik nyelvtani szerkezet megy a legnehezebben. Toronymagasan nyert a szenvedő!

Pedig ha jól megtanulod az segít abban, hogy magabiztosabb legyen angolod és ezáltal Te is!

Összeállítottunk egy tanulási csomagot, ami ebben segít!

 

Hogyan tudod megtanulni a szenvedő szerkezetet? Mit tudsz tenni, ha fejleszteni szeretnéd nyelvtudásod, de nincs időd tanfolyamokra járni?

A legjobb amit ilyenkor tehetsz az, hogyha otthonról tanulsz szabadidődben. Ez nyilván neked sem újdonság. De nagyon fontos az is, hogy otthon milyen módszerrel tanulsz!

Ugyanis ahhoz, hogy angol beszélgetésekben is bátran használhasd a szenvedő szerkezetet gyakorlatias módszert kell választanod.

Nem elég feladatokat töltögetned és olvasmányokat szótároznod. Ez ugyanis nem fog segíteni abban, hogy magabiztosan használd a nyelvet.

Ezért most összeállítottunk Neked egy különleges, gyakorlatra épülő tréning anyag + munkafüzet csomagot. Segít, hogy a szerkezet alapjait megértsd, majd otthon addig gyakorold, amíg gördülékenyen nem megy.

Segít, hogy angolod ne kopjon el

Biztos vagyok benne, hogy már rengeteg időt és pénzt beleöltél a nyelvtanulásba. És nem szeretnéd, hogy a komoly munkával megszerzett nyelvtudásod megkopjon.

De a szomorú valóság az, hogyha az időhiány miatt nem foglalkozol rendszeresen az angollal, akkor az is ki fog esni, amit már megtanultál.

Ezért fontos, hogy ne hagyd abba a tanulást akkor sem, ha nincs időd tanfolyamra járni.

Ilyenkor is folytatnod kell, még ha kevésbé intenzívebben is. Így ugyanis nem fogod elfelejteni az eddigieket és még fejlesztheted is a tudásod. Például azzal, hogy begyakorlod a szenvedő szerkezetet. 😉

Ez az ünnepek közeledtével különösen aktuális. Hiszen ha egész decemberben pihenteted az angolod, akkor erősen visszaeshetsz.

A csomag segít hogy angolod a szinten tartás mellett még fejleszd is. Ráadásul bármikor haladhatsz rajta, amikor időd engedi, otthonod kényelméből.

Mennyibe kerül a csomag?

Szenvedő szerkezet Bebetonozó tréning anyag + gyakorló munkafüzet

(Mindegyik anyag ekönyvként letölthető, PDF formátumú.)

6.990 Ft


Szenvedő szerkezet Bebetonozó tréning anyag + gyakorló munkafüzet + Műveltető szerkezet Bebetonozó tréning anyag + gyakorló munkafüzet

(Mindegyik anyag ekönyvként letölthető, PDF formátumú.)

Együtt 13.980 Ft helyett
csak 9.990 Ft

Online vásárlás

Ide kattintva most rögtön megveheted a csomagokat. 

Személyes fizetés

Bejöhetsz iskolánkba (1134 Budapest, Klapka utca 11.) személyesen megvenni a csomagot, amit készpénzzel és bankkártyával is ki tudsz fizetni. 

Banki átutalás

A választott csomag árát átutalhatod nekünk:
JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
CIB bank: 10700392-25429703-51100005
Ha megérkezett az utalásod elküldjük
neked a csomagot emailben. 

Mit mondanak azok, akik már átvették a csomag anyagát?

Nagyon jó volt, pedig előzetesen kicsit aggódtam, hogy túl sok lesz majd a tananyag. Nagyon hasznos volt. Sok szempontból adódott lehetőség a szenvedő szerkezet gyakorlására.” (Filoméla) 

„Hasznos volt, több olyan hiányosságok felfedeztem a tudásomban, amiről nem tudtam. Nagyon értékes volt. Úgy érzem sokat fejlődtem a befektetett energiához képest.” (Norbert) 

„Nagyon élveztem és nem is szenvedtem. Rájöttem, hogy imádom a szenvedő szerkezetet! Sokat tanultam!” (Sarolta)

„Állati jó volt. Szinte minden letisztult a fejemben.” (Liliána)

„Hasznos feladatok. Nyelvvizsga előtti kis agytornának tökéletes volt. :)” (Anikó) 

Hallgasd meg a Dunay Pétertől (a Speak! alapítója és szakmai vezetője) kapott instant segítséget a szenvedő szerkezethez: 

Share This