Miért szeretnek nálunk dolgozni a munkatársaink?

Mert jófejek vagyunk. Profik. Vidámak. Elszántak. Vállaljuk a kihívásokat. És a diákjainkért a falon is átmegyünk. (Nem a tulajdonosok diktálták ezt a szöveget: csekkold a videót.)

Te is ilyen „mosolygósan-világmegváltós” típus vagy?

 

Akkor csatlakozz hozzánk tanárként, és együtt megtanítjuk angolul beszélni Magyarországot!

Mi vár Rád, ha a Speak! Nyelviskola tanára leszel?

Egy olyan módszer, amivel tanári végzettség nélkül is meg tudod tanítani angolul beszélni a diákjaidat. Az elmúlt több, mint 8 évben közel 5000 diákot indítottunk el a magabiztos és kommunikációképes nyelvtudás felé vezető úton, és még csak most lendülünk bele 🙂

100% beszéd, 0% könyv: ez nem csupán szlogen, hanem az oktatási programunk szíve és motorja. Azt valljuk, hogy angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni, ezért a tanáraink nem könyveket, teszteket, hanem a saját hangjukat használják a tanításhoz.

Folyamatos munka, mivel nálunk szinte az év minden napján elkezd valaki tanulni vagy indul egy csoport ONLINE. Ez a rendszer folyamatos, rendszeres és kiszámítható munkát ad a tanárainknak.

Azonos tudásszintű csoportok. A sikeres nyelvtanuláshoz nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy a csoportot alkotó diákok azonos tudásszinten legyenek. Ez nem csak az ő fejlődésük, hanem a Te munkád megkönnyítése miatt is kulcsfontosságú.

Versenyképes fizetés és stabil háttér. Iskolánk 8 éves, és több száz aktív diákunk van, így biztosítva van a stabil háttér.

Dinamikus fejlődés. A Speak! Nyelviskola Budapest 1. sz. beszédközpontú nyelviskolája. Több, mint 8 évvel ezelőtt 2 tanárral és 30 diákkal vágtunk bele a tanításba offline. Ma több száz diák tanul nálunk ONLINE, akiket körülbelül 30 munkatárs segít az angollal kapcsolatos céljai elérésben.

Erős szakmai háttér. A Speak!-ben nem csak diákként, hanem tanárként sem engedjük el a kezed. Rendszeres visszajelzéseket, és valós, használható szakmai támogatást fogsz kapni a munkádhoz, amitől egyre profibb és sikeresebb tanár leszel.

Szuper csapat. Az alapítás óta eltelt több, mint 8 évben sokat változtunk, de a Speak! Nyelviskola csapata mindig legendásan jó és erős volt. Tűzbe mennénk a tanárainkért, az oktatásszervezőink pedig profik és imádnivalóak. Büszkék vagyunk rá, hogy ennyire jó emberek dolgoznak nálunk.

Élő, lüktető közösség. Nem csak a közel 5.000 volt és jelenlegi diákunk, hanem a több mint 25.000 Facebook követőnk is a Speak! családjának tagja. Rendszeresen tartunk tréningeket, szemináriumokat a diákjainkat, és minden nap tanítjuk, szórakoztatjuk az embereket a közösségi média felületeinken.

Nyugodt álmok és büszkeség. Ha nálunk fogsz tanítani, akkor minden este azzal az érzéssel mehetsz haza, hogy „ma is tettem valami fontosat, amivel hatással voltam egy másik ember sorsára”. Ez nem túlzás: Speak!-es tanárként tényleg meg tudod változtatni az emberek életét.

Ilyen érzés nálunk tanárként dolgozni:

Azért köteleztem el magamat a Speak! mellett annak idején, mert hatékonynak, hasznosnak éreztem és érzem a módszert, amit használunk, és látom a diákok fejlődését napról napra. Itt már a kezdetektől emberszámba veszik a tanárokat, segítik a fejlődésüket, a saját helyük megtalálását. A kollegiális viszony is példaértékű: mindenki a közös cél felé halad egymást segítve, támogatva. Minden egyes olyan alkalom, amikor a diákjaim azt mesélik, hogy mennyire ügyesek voltak, hála az angolnak, igaz sikersztori számomra, érje ez őket akár a munkájukban, akár külföldi nyaralásuk közben, akár turistákat segítve Budapesten. Itt otthonra találtam.
Margitay Petra

szolgáltatási vezető, Speak! Nyelviskola

2,5 éve kezdtem el tanítani a Speak!-ben. Ez az időszak nagyon jó volt, mert nemcsak az iskola fejlődött sokat, hanem én is. Minden egyes órán, amin oktatóként részt veszek, sokat tanulok, ezért tanárként és „angolul beszélő” emberként is folyamatosan fejlődök. Talán ezzel a fejlődés szóval tudnám a legjobban leírni, hogy milyen volt az elmúlt 2,5 év.  Jó a légkör, fiatalos a csapat, a vezetőség pedig nagyon korrekt és támogató. Itt minden színes: az emberek, a környezet, a csoportok. Nincs az a máshol megszokott, „természetes” szürkeség. Az egész sulinak jó a „hozzáállása”. Nálunk nincs az, mint más nyelviskolákban, ahol diákként, vagy tanárként jártam, hogy„ha nem jön, a diák akkor nem jön, úgyis csak a pénz kell.” A Speak!-ben a diákok megkapnak minden törődést, utánuk nyúlunk, ha azt látjuk, hogy kezdenek letérni az útról, és simogatjuk a buksijukat 🙂 És nagyon jó módszert talált ki a főnök, „az öreg”. 🙂
Bognár Gergő

tanár, Speak! Nyelviskola

Az angol nyelv egyszerre szenvedély és hivatás az életemben: a gimnázium nyelvi osztályától kezdve az egyetemi, amerikanisztika szakos tanulmányaimon át, egészen a külföldi nyelvoktatásig, minden évem az angolról szólt. Hamar megtanultam, hogy diákjaimnak mindig megszólalni a legnehezebb, így elszántam magam, hogy megtaláljam azt a módszert, amivel a legsikeresebben lehet megtanítani embereket beszélni a nyelvet. A Speak!-ben végül nem csak a módszert, hanem egy nagyon jó csapatot és lelkes diákokat is találtam.
Lévay Péter

tanár, Speak! Nyelviskola

Aktuális állásajánlatunk: angoltanár

Te vagy a mi emberünk, ha:

– Szeretnéd kipróbálni a tanítást, mert szívvel-lélekkel a diákjaidért vagy.

– Szenvedélyesen segíteni szeretnél az embereknek abban, hogy legyőzzék a nyelvtanulással kapcsolatos félelmeiket, szorongásaikat.

– Nem ijedsz meg a kihívásoktól és szeretnél fejlődni. Mert itt bőven lesz kihívás és folyamatosan fejlődnöd kell.

– Olyan munkát szeretnél, amiről tudod, hogy fontos, és aminek azonnal látod az eredményét.

– Szeretnél munkahelyet, vagy szakmát váltani, és olyan állást keresel, ami büszkévé és elégedetté tesz.

– Meg akarsz felelni magas szakmai elvárásoknak, és be tudsz vállalni hétköznap esti (17,00-20,30 közt) és szombati tanítást is.

– Felsőfokon beszéled az angolt és/vagy van felsőfokú nyelvvizsgád.

– Előny: CELTA tanári végzettség

Nem téged keresünk, ha:

– Nem tudod felsőfokon az angol nyelvet.

– Elégedett vagy a jelenlegi munkahelyeddel.

– Nem akarsz fejlődni és szerinted nincs is szükséged rá.

– Jól érzed magad a munkahelyeden, a szakmádban, és nem akarsz váltani.

– Nem akarsz csapatban dolgozni.

Amire mindenképpen szükséged lesz a jelentkezéshez:

1. Felsőfokú nyelvtudás.
2. Magyar nyelvű, fényképes önéletrajz, amit az oldal alján található űrlapon keresztül tudsz beküldeni.
3. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.

Munkavégzés helye: Budapest

Munkába állás kezdete: sok a diák, sok a csoport, szóval amint lehet 🙂

Jelentkezési határidő: folyamatosan növekszünk, így a HR-esünk is folyamatosan várja a jelentkezőket

  • Max. file size: 128 MB.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Share This