Tudod, hogy mennyit javítana az életeden, ha jól beszélnél angolul, de mégis halogatod a tanulást? Akkor itt az ideje egy kis önismeretnek, nézzük meg mi is a kifogások anatómiája.

Figyelem! Csak akkor görgess tovább, ha hajlandó vagy egy kicsit magadba nézni. Ugyanis egy gondolatébresztő és talán kissé megdöbbentő videót hoztunk neked. Ami segíteni fog megérteni hogyan hátráltatod magad (többnyire tudat alatt) az angol tanulásban és ezáltal álmaid megvalósításában.

Mert szembe kell nézni a ténnyel, hogy valamit rosszul csinálunk, ha tudjuk, hogy az angoltudás javítaná az életminőségünket, de mégsem vágunk bele a tanulásba. Halogatunk és kifogásokat keresünk. És hidd el, hogy szinte minden felnőtt ember küzd az időhiánnyal, és a pénzügyekkel. De mégis van aki megtanul angolul, és van akik nem.

Ha felkészültél szánj rá 6 percet a videóra és nézz szembe a kifogásaiddal:

Ugye érted már hogyan hátráltatod saját magad? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy legyőzd Béla2-t és elindulj céljaid felé!

Ebben segíteni fog az is, ha olyan angol tanulási módszert választasz, ahol nem engedik el a kezed, hanem folyamatosan motiválnak. Ez segíteni fog lecsitítani Béla2 kifogásait a fejedben. 🙂 És így sikerre juthatsz.

Péter úgy állította össze a 100% beszéd, 0% könyv módszert, – amivel a Speak! angol nyelviskolában tanítunk – hogy segítsen motiváltnak maradnod. Már önmagában a módszer beszédközpontúsága sokat fog segíteni, hiszen a folyamatos gyakorlás által folyamatos sikerélmények érnek, mert egyre több dolgot tudsz elmondani és kifejezni angolul.

Emellett még tanáraink és a minőségbiztosítási rendszerünk is egy amolyan védőhálóként áll majd mögötted. Fogjuk a kezed, motiválunk, és ha szükséges akár plusz segítséget is adunk, hogy elérd minden nyelvtanulási célodat.

Ha úgy érzed készen állsz arra, hogy legyőzd Béla2-t, akkor jelentkezz hozzánk egy ingyenes szintfelmérésre:

Jelentkezem

Nem állsz készen?

Ha pedig még nem állsz készen, akkor legalább iratkozz fel a Youtube csatornánkra. 🙂 Itt ugyanis minden héten új, motiváló angoltanulós videóval vár Péter. Ez is segíthet abban, hogy megerősödjön benned Béla1, és legyőzhesse Béla 2-t.

Kattints ide a feliratkozáshoz!

Share This