Speak!

ÁLMAID MUNKAHELYÉHEZ
MAGABIZTOS NYELVTUDÁSRA
VAN SZÜKSÉGED
MI MINDKETTŐT
SEGÍTÜNK MEGSZEREZNI

Ha nem mersz megszólalni angolul, akkor ez a módszer segíthet

100% beszéd, 0% könyv

Évek óta tanulsz, de nem mersz megszólalni angolul?

Évek, évtizedek óta tanulod az angolt, de nem megy a beszéd? Görcsbe rándul a gyomrod és lever a víz, ha csak arra gondolsz, hogy meg kell szólalnod angolul? Legszívesebben elbújnál a legközelebbi bokorban, ha leszólít egy turista a Deák téren? A 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam segíthet.

Sokszor belevágtál már, de nem jutottál egyről a kettőre?

Sok pénzt elköltöttél és sok módszert kipróbáltál már, de nem érted el az angollal kapcsolatos célodat? Hatástalan iskolai órák, hagyományos tanfolyamok, unalmas egyéni tanulás és költséges magánórák helyett tanulj 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel. Sok gyakorlással megoldhatod ezt a problémát.

Nem tökéletes, ezért inkább nem is mondod?

Úgy érzed, hogy ha nem tökéletes a mondatod, jobb meg se szólalni? Papíron legalább 5-6 igeidőt ismersz, de nem tudsz kérni egy pohár vizet, vagy elintézni egy egyszerű szobafoglalást a neten? Elméleti tudás helyett a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel használható tudást szerezhetsz, ha hajlandó vagy megdolgozni érte.

Mikor jó választás a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam?

 • Ha egy külföldi nyaralás, vagy munka alatt is szeretnéd otthon érezni magad.
 • Ha nem újabb kudarcot, hanem sikerélményt szeretnél az angollal.
 • Ha még mindig Google fordítóval írsz hivatalos leveleket, pedig tudod, hogy rettenetes a végeredmény.
 • Ha nem akarod a céges meetingeket és tréningeket leszegett fejjel végigülni, abban reménykedve, hogy senki nem szólít meg.
 • Ha nem akarod a céges meetingeket és tréningeket leszegett fejjel végigülni, abban reménykedve, hogy senki nem szólít meg.
 • Ha nem akarod a céges meetingeket és tréningeket leszegett fejjel végigülni, abban reménykedve, hogy senki nem szólít meg.
 • Ha meg akarod szerezni álmaid állását és ehhez fel kell turbóznod az angolod.
 • Ha nem újabb kudarcot, hanem sikerélményt szeretnél az angollal.
 • Ha sokszor belevágtál már az angoltanulásba, de elakadtál a hagyományos módszerekkel.
 • Ha előre akarsz lépni a munkahelyeden és nem szeretnél lecsúszni az előléptetésről csak azért, mert nem tudsz angolul.
 • Ha nem csak érezni, hanem érteni is szeretnéd az angol nyelvű filmeket, könyveket, zenéket.
 • Ha le szeretnéd győzni a megszólalástól való félelmedet és nagyobb magabiztosságra vágysz.
 • Ha nem csak papírt szeretnél arról, hogy tudsz angolul, hanem valódi, alkalmazható tudást is.

Az első lépés: minden, amit tudnod kell a szintfelmérőről

beszed-3-ikon-1-min
Ha nincs, hiányos, vagy rossz a szintfelmérő, akkor a nyelvtanulók 80%-a újabb kudarcokat szerez és nem fejezi be sikeresen a tanfolyamot.
beszed-3-ikon-2-min
A tippelgetős, karikázós szintfelmérők pontatlan eredményre vezetnek. A Speak!-ben a szintfelmérő nem csak ingyenes, hanem lézerpontos is, így nem a szerencsére bízzuk a tudásszinted meghatározását.
beszed-3-ikon-3-min
A szintfelmérőnk 95%-os pontossággal állapítja meg a tudásszintedet. Azzal, hogy ekkora hangsúlyt fektetünk a felmérésre, a diákjaink 98%-a sikeresen fejezi be a tanfolyamát.
beszed-3-ikon-4-min
A szintfelmérő értékelését képzett tanulási tanácsadóink, személyesen végzik. A teszt kitöltését követően négyszemközt átbeszélik veled a válaszaidat, majd egy rövid beszélgetést követően javaslatot tesznek a tanfolyami szintre.
beszed-3-ikon-5-min
A szintfelmérő időtartama kb. 1 óra. Az írásbeli és szóbeli felmérést követően pedig oktatásszervezőinktől konkrét ajánlatot fogsz kapni a tudásszinteden induló tanfolyamokról.

Mutatom milyen út vár Rád a Speak!-ben, és hogyan fogod érezni magad közben

5 kérdés és 5 válasz, amiből el tudod dönteni, hogy Neked való a 100% beszéd, 0% könyv módszer, vagy sem:

1. Miért jobb a 100% beszéd, 0% könyv módszer a hagyományos nyelvoktatásnál?

Teszteket írni, nyelvvizsga feladatokat gyakorolni, vagy nyelvkönyveket olvasni otthon, egyedül is lehet. Fölöslegesen ne dobj ki egy csomó pénzt az ablakon olyan dolgokra, amihez nincs szükséged egy tanfolyamra. Nálunk elméleti magyarázatok helyett életszerű, a valódi élet, valódi helyzeteire felkészítő gyakorlatok, könyvek és tesztek helyett pedig valódi emberek és igazi párbeszédek várnak rád.

2. Könyv, vagy nem könyv? Ez itt a kérdés.

Szeretjük a könyveket. Szeretünk olvasni. Szeretjük érezni az új könyv jellegzetes, semmihez sem hasonlítható illatát. Szeretünk a könyvre olyan útitársként gondolni, ami végigkíséri az életünket. A 100% beszéd, 0% könyv mottó, tehát nem a könyvek ellen szól. Csak azt mondjuk, hogy könyvből nem lehet megtanulni angolul beszélni. Mert a kommunikációhoz mindig legalább két ember kell és egyetlen nyelvkönyv sem helyettesítheti az embert.

3. Miért fontos a beszéd folyamatos gyakorlása?

Azért kell folyamatosan, megállás nélkül, állandóan beszélned egy angol nyelvtanfolyam alatt, hogy a valódi élet, valódi helyzeteiben is megálld a helyed. Emlékszel még gyerekként hogyan tanultad meg a saját anyanyelved? A magyar helyesírás szabályainak aktuális kiadásából? Nyelvtani kisokosokból? Esetleg szótárfüzetből? Nem inkább hallás után, a környezeteddel beszélgetve? A cél az, hogy bármilyen helyzetről is legyen szó, meg merj és tudj szólalni angolul. Ehhez pedig beszélned kell.

4. Nyelvész akarsz lenni, vagy meg akarsz tanulni angolul beszélni?

Talán Te is úgy vagy vele, hogy amíg nem tökéletes a mondatod, addig inkább meg sem szólalsz. Jó, ha tudod: csak az hibázik, aki csinál is valamit. Azért kell gyakorlás közben hibáznod, hogy ne éles helyzetben (a boltban, a bankban, szállodában, reptéren, vagy egy egyszerű telefonhívás során) jöjjenek elő a bizonytalanságok.

5. Nyelvvizsgázni, vagy angolul beszélni szeretnél megtanulni?

Tapasztalataink szerint ma az emberek többsége nem angolul, hanem nyelvvizsgázni akar megtanulni. Mert a papír kell a diplomához, jól mutat az önéletrajzban, ezen múlik az előléptetés. Emiatt viszont eljutottunk ahhoz az abszurd helyzethez, hogy fontosabb lett a tudást igazoló papír, mint maga a tudás. Nem jó ez így. A nyelvvizsga egy fontos állomás a magabiztos nyelvtudáshoz vezető úton, de nem végállomás. Ha nem csak papíron jó az angolod, akkor nem csak az éles helyzetek megoldása, de a nyelvvizsga sem fog gondot okozni.

Nem csak beszélünk róla:
felelősséget is vállalunk a tanulásodért

%

beszéd garancia

%

tanulói elégedettség

Budapest 1. sz. beszédközpontú nyelviskolája

%

tankönyv guaranteed

Milyen a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam diákszemmel?

„A tanfolyam előtt 9 éve tanultam utoljára angolul. Ezen a tanfolyamon átismételtük a nyelvtant, és tanultam nagyon sok új és hasznos kifejezést, ami nagyon jól fog jönni, ha kiköltözök külföldre. Sajnos mióta elkezdtem ide járni, egy turista sem kért tőlem útbaigazítást, pedig már nem futnék el előlük. :)”

(Burai Andrea)

„Sokkal bátrabban beszélgetek a külföldi kollégákkal már szóban is, nem csak írásban. A megértés már nem okoz gondot, és egyre többször kezdeményezem én a beszélgetéseket.”

(Gazda Beatrix)

„Részt vettem egy háromórás angol tréningen a héten. A tréninget egy brit felettesem tartotta, aki különböző személyiségjegyekről beszélt. Mivel a tréning nagyon interaktív volt, így nekem is többször hozzá kellett szólnom. A megbeszélés végeztével a csoportvezetőm (aki szintén részt vett a tréningen) megkérdeztem, hogy melyik nyelviskolában tanulok, mert nagyon sokat fejlődött az angolom – illetve 2 szó jelentését meg is kérdezte…”

(Abronits Veronika)

„Mielőtt ebbe a nyelviskolába jöttem, úgy éreztem, túl nagy a zavar a fejemben. Bizonyos időközönként tanultam angolul, különböző formákban: középiskola, nyelvtanfolyam, magántanár. Azonban a Speak! adta az első olyan élményt, ami a zavart csökkentette és a magabiztosságomat növelte. Nagyon fontosnak tartom, hogy nemcsak írásban, de szóban is sokkal bátrabban kommunikálok. Most már nem jövök zavarba, ha valaki angolul szólít meg az utcán, vagy a munkahelyemen, sőt, előfordult, hogy magamtól vonódtam be egy angol nyelvű társalgásba. Ilyen korábban sosem volt! Ez számomra az igazi sikerélmény.”

(Márkus Marianna)

„Mindenképpen sikerként könyveltem el, hogy egy nemzetközi kiállításon könnyebben megértettem az angol beszédet és könnyebben, bátrabban kommunikáltam a dél-amerikai vagy skót kiállítókkal.”

(Sinkó Mihály)

„Bátrabb lettem, már nem menekülök a helyzetek elől. Ma például az angolajkú (nem közvetlen) főnökömmel társalogtam el hosszabban – és mindent értettem, amit mondott. Amit viszont a legjobban bírok a Speak!-ben, az az, hogy mindig tanulok, nem vagyok kedvtelen. Ez korábban probléma volt. Szeretek pörögve tanulni, s azt itt maximálisan megkapom. Ez nem csak a módszernek, hanem a tanáromnak is köszönhetem: Timi óráin lehet nevetni, nem lassú. Ez a két dolog (a nevetés és a pörgés) nagyon fontos számomra.”

(Szalai Judit)

„A Speak! segítségével eljutottam arra a szintre, hogy élvezzem az angol nyelvű beszélgetéseket a külföldi kollégáimmal. Az angol nyelvű irodalmat is gyorsabban dolgozom fel és a szavakat könnyebben kikövetkeztetem a szövegkörnyezetből, így az olvasás szuperebb.”

(Hrabovszki György)

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Share This