Nem megy a beszéd, de nincs időd az angolra?

Évek óta tanulsz angolul, mégsem mersz megszólalni? Lakatot tesz a szádra és valósággal lebénít a félelem, de hétköznaponként nincs időd tanfolyamra járni? Elfoglalt vagy, de szeretnél időt szakítani a nyelvtanulásra is? Lehet megoldás: 100% beszéd, 0% könyv, hétvégi angol nyelvtanfolyam.

Nem tökéletes, ezért inkább meg se szólalsz?

Ha nem vagy tökéletesen biztos a dolgodban, akkor inkább nem is mondod? Elméletben legalább 5-6 igeidőt ismersz, de nem boldogulsz egy éttermi rendeléssel, vagy online jegyfoglalással? Akadémiai tudás helyett a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel gyakorlati tudást szerezhetsz. Ez a tudás megér néhány szombat délelőttöt, nem igaz?

Hétköznap nem megy? Lehet megoldás!

Ha túl vagy már néhány próbálkozáson és sok pénzt költöttél hatástalan tanfolyamokra, költséges magánórákra, de mégsem érted el a célodat, akkor tanulj 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel. Alkalmazkodunk az időbeosztásodhoz: a Speak!-ben nem csak hétköznap, hanem hétvégén is tanulhatsz angolul.

Mikor válaszd a 100% beszéd, 0% könyv módszert és a hétvégi angol nyelvtanfolyamot?

 Ha szeretnél megtanulni angolul beszélni, de szoros az időbeosztásod.

 Ha szeretnél merni megszólalni angolul, de hétköznaponként nincs időd tanulni.

 Ha sokszor belevágtál, de nem érted el a célodat.

Ha nem újabb kudarcot, hanem valódi újrakezdést szeretnél az angollal és ezért nem akarod „felborítani” az időbeosztásodat.

Ha komolyan veszed a jövődet és rá tudod szánni a szombatjaidat arra, hogy építsd a karrieredet.

 Ha nem csak érezni, érteni is szeretnéd az angol nyelvű filmeket, könyveket, zenéket és ezért belefér, hogy hétvégenként dolgozol az angolodon.

Ha külföldön is szeretnéd otthon érezni magad, de csak hétvégente tudsz időt szakítani egy angol nyelvtanfolyam óráira.

Ha nem csak papírt szeretnél arról, hogy tudsz angolul, hanem alkalmazható, gyakorlati nyelvtudást is.

speakman-karrier

Milyen a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam diákszemmel?

„Élveztem a tanfolyamot, jó kis csapat voltunk élünkön Évával. Motiváltuk egymást és közben jól szórakoztunk. Kemény edzés volt, a hét közben igencsak megfáradt agytekervényeimnek, de a szombati alkalmak után mindig úgy jöttem el, hogy örülök, hogy itt voltam, végigcsináltam az egészet. Volt értelme, mert bátrabban használom azóta az angol nyelvet a munkám során és vadidegenekkel is, akik megállítanak az utcán. Automatikussá vált egy jó pár kifejezés, vagy ha bakizom, azonnal kijavítom, és nem érzem magam hülyének a tévedések miatt.” (Mészáros Zsuzsanna)

„Amikor először eljöttem a nyelviskolába akkor, nagyon nehezen ment az angol, szinte a semmiből indultam. 3 szintet végeztem el, és úgy érzem, hogy sokat fejlődtem, most már jobban ki tudom fejezni magam, mielőtt elkezdtem az iskolát. Előtte meg sem tudtam szólalni. Nagyon jól éreztem magam az órák alatt és nagyon jó tanároktól tanultam.” (Zsuzsanna)
„Nagyon tetszett a tanfolyam. Az órák jó hangulatban teltek. Az új szavakat és az új nyelvtani anyagot is betudtuk gyakorolni. Hasznosnak tartottam az extra házikat is, mert ha óra után esetleg maradtak bizonytalanságok, az extra házikkal helyére kerültek azok is. Összességében nagyon hatékonynak tartom ezt a nyelvtanulási módszert, mert óráról órára észrevehető a fejlődés anélkül, hogy magolni kellene, illetve sokkal használhatóbb nyelvtudást ad, mint más nyelvtanulási módszerek, amiket eddig próbáltam.” (Gabi)
„Nagyon jól éreztem magam az angol tanfolyam alatt. Mindig jó hangulatban teltek az órák és a társaság is kiváló volt. Úgy érzem ez a tanfolyam „rendet tett a fejemben”. Az iskolában tanultakat sokkal életszerűbben használtuk fel. Sokat segített az is, hogy a szavakat egy-egy témakörben dolgoztuk fel. A sok gyakorlat nagyon hasznos volt. Sokkal könnyebben tudtam megtanulni egy-egy nyelvtani szerkezetet vagy a szavakat. A jövőben is fogom alkalmazni ezt a módszert. Köszönjük, hogy ennyit tanulhattunk tőletek. :)” (Bernadett)
„Voltak fenntartásaim, de kellemesen csalódtam. Nagyon sokat tanultam és hasznos volt a tanfolyam, a tanárunk Gergő is nagyon precízen, jól tanított minket. Ezért is döntöttem úgy, hogy maradok, és itt folytatom tovább a tanulást.” (Helga)
„Örülök, hogy jelentkeztem erre a kurzusra. Azt kaptam, amit vártam, sokat fejlődött a beszédem. Bátrabban meg merek szólalni és könnyebben megfogalmazom angolul a gondolataimat. Nyelvtanilag is helyre tett néhány dolgot és tanultam új kifejezéseket is. A megtanult szavakat, kifejezéseket nem csak ismerem, hanem használni is tudom, köszönhetően sok gyakorlásnak. Az órák hangulata is nagyon jó volt!” (Právicsné Máyer Krisztina)
„Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)

Mit mond Samír, miért jó döntés a Speak! hétvégi tanfolyamain folytatni az angoltanulást?

„Azért jó dolog a Speak!-ben folytatni a nyelvtanulást, mert a diákok a sok órai gyakorlással nem csak tudást, hanem rutint is szereznek. A rutin pedig elengedhetetlen ahhoz a magabiztossághoz, ami nélkül nem lehet megszólalni angolul. A 100% beszéd, 0% könyv módszer megmutatja a magabiztos, aktív és kommunikációképes nyelvtudás felé vezető utat. Ráadásul nem csak hétköznaponként, hanem hétvégén is van lehetőséged foglalkozni az angollal, ha szoros az időbeosztásod. Mert a cél az, hogy meg merj szólalni angolul: a többi már jönni fog magától.” (Sallam Samír, a Speak! Nyelviskola tanára)

Meggyőztetek: belevágok!

Minden, amit tudnod kell a hétvégi angol nyelvtanfolyamokról

hasznos_info_angol_nyelvtanfolyam_weekend

 Szombat délelőttönként, heti 1×6 órában tanulunk

 Egy csoportban átlagosan 10-12 diák tanul

 A hétvégi angol nyelvtanfolyam is 60 órás (60×45 perces)

 1150 és 1450 Ft közötti óradíjakkal tudsz kalkulálni

 100% beszéd garancia

 Tankönyvmentes-övezet

 98%-os tanulói elégedettség

A tanfolyamról mondták

„A tanfolyam számomra igazi „success story” volt. Az itt tanultak miatt már nem izzadok le egyből, ha meg kell szólalnom angolul. 🙂 Nem biztos, hogy a leghelyesebben fejezem ki magam MÉG, és nem is a leggyorsabban MÉG, de nagyon sokat fejlődtem. Köszönet ezért elsősorban Julinak az órákért és a lelkesedésért, és köszönet Péternek és Józsinak a körülményekért és a módszerért.” (Tomor Tamás)
„A kurzus hozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Az új kifejezések mellett tovább szilárdította ezt a fajta gyakorlatot és tudást, ami az élő beszédhez szükséges. Hála a jó tanárunknak, az út közben alábbhagyott lelkesedésem is hamar visszatért a házi készítés iránt. 🙂 Az órákról mindig tudással és jókedvvel gazdagabban távoztam.” (Sümegi János)
„Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel, de leginkább azzal a tudásnövekedéssel, amit az elmúlt hónapban elértem. Sokkal bátrabban beszélek és igazodom el a nyelvtanban. Nagy reményekkel fogom folytatni a tanulást.” (Varga Csaba)
„Az egyetlen hely, ahol el tudták hitetni velem, hogy meg tudom tanulni az angol nyelvet. Ehhez minden segítséget megkapok, mind a tanáromtól, mint a társaimtól. Amint belép ide az ember, egy másik világba csöppen. Közvetlen, baráti lesz a légkör, ami sajnos egyre ritkább jelenség. Szeretek ide járni, nem sajnálom a szombatjaimat rááldozni erre, mert ez nem áldozat és csak profitálni tudok belőle! Minden héten van sikerélményem és ez már valami! :)” (Arany Katalin)
„Nagyon sokat segít az iskola az angol nyelvhasználatom fejlesztésében. Több visszajelzést kapok partnerektől, hogy jól, érthetően fejezem ki magam. Petra nagyon jó tanár, be is iratkozom a következő kurzusra.” (Kiss Zsolt)

„Úgy érzem, hogy sikerült átszakítani a gátjaimat, meg merek szólalni angolul anélkül, hogy zavarba jönnék. Ez önbizalmat ad a munkahelyemen is. Talán hamarosan pályázni is fogok olyan pozíciókra, ahol rendszeresen kell szóban használni a nyelvet és bízom benne, hogy ezáltal az itt tanultakat „élesben” is tudom hasznosítani. Nagyon motiváló volt a csapat is és Évi is. Sokat tanultunk egymástól. Van még mit fejleszteni, de úgy érzem ebben abszolút partner a SPEAK!” (Makkos Katalin)

„Az összes lehetséges módszert kipróbáltam már, de eddig ettől nyertem a legtöbb tudást és bátorságot. Az A1-2-es szint után nem sokkal beszélnem kellett 5 percig egy cirka 20 fős csoportnak angolul. Mondanom sem kell, hogy nehezen ment az elején, de aztán belejöttem és a tudásszintemhez képest csodásan sikerült. Köszönöm!” (Fülöp Sándor)

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Tudj meg többet, kövesd Speakman blogját!

Angol világörökségi helyszínek – 3. rész

Angol világörökségi helyszínek – 3. rész

Nagy-Britannia számos angol, skót, ír és walesi lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Blogbejegyzésünk harmadik részében újabb csodás világörökségi helyszíneket látogatunk meg virtuálisan.

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Ahogy az angol kultúrában az ötórai tea hagyománya szorosan összefonódik a társasági élet és az élvezetek kultúrájával, úgy Amerikában is megfigyelhető hasonló szokások kialakulása, bár más formában. Itt az összejövetelek gyakran párosulnak a brunch, azaz késő reggeli és korai ebéd kombinációjával, valamint az Americano kávé jelenségével, amelyek mind a közösségépítést és a kikapcsolódást szolgálják.

Angol világörökségi helyszínek – 2. rész

Angol világörökségi helyszínek – 2. rész

Nagy-Britannia számos lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Blogbejegyzésünk második részében angol, skót és walesi világörökségi helyszíneket látogatunk meg.

Angol világörökségi helyszínek – 1. rész

Angol világörökségi helyszínek – 1. rész

Anglia számos lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Ebben a blogbejegyzésben elbarangolunk azokra az angol világörökségi helyszínekre, amiket mindenképpen érdemes felfedezni, ha a szigetországban járunk.

Share This