[new_royalslider id=”22″]

Nem megy a beszéd, de nem érsz rá tanulni?

Évek óta tanulsz, mégsem mersz megszólalni angolul? Izzad a tenyered és görcsbe rándul a gyomrod, ha kommunikálnod kell, de délutánonként nincs időd angol tanfolyamra járni?
Az estéid és a hétvégéid foglaltak, de időt akarsz szakítani a nyelvtanulásra is?
Megtaláltad a megoldást: 100% beszéd, 0% könyv, délelőtti angol nyelvtanfolyam.

A család mellett nehéz időt találni a tanulásra?

Szeretnél dolgozni a nyelvtudásodon, de a gyerekek és a családi kötelezettségek miatt eddig nem jutott időd rá? Szeretnél úgy visszatérni a munkahelyedre, hogy magabiztosan kommunikálsz, beszélsz angolul? Vagy egyszerűen csak ki akarsz szabadulni egy kicsit a négy fal közül és közben fejlesztenéd is magad? Akkor a Speak! délelőtti tanfolyamait Neked találtuk ki.

Külföldre készülsz, de nem megy a beszéd?

Fontolgatod, hogy külföldön próbálsz szerencsét, de a magabiztos nyelvtudás hiánya visszatart? Szeretnél ösztöndíjjal külföldön tanulni, de nem mersz megszólalni angolul?
Vagy eleve külföldön kezdenéd el a tanulmányaidat és csak az angolod miatt nem mersz, vagy tudsz belevágni? Lehet megoldás: 100% beszéd, 0% könyv, délelőtti angol nyelvtanfolyam.

Honnan tudhatod, hogy a 100% beszéd, 0% könyv módszer és a délelőtti angol nyelvtanfolyam a megfelelő választás?

 Ha szeretnél megtanulni angolul beszélni, de szoros az időbeosztásod és nincs időd délután tanulni.

 Ha szeretnél merni megszólalni angolul, de a délutánjaid és az estéid foglaltak.

 Ha sokszor belevágtál, de nem érted el a célodat.

Ha nem újabb kudarcot, hanem valódi újrakezdést szeretnél az angollal és ezért nem akarod „felborítani” az időbeosztásodat.

Ha a gyerekek, vagy a családi kötelezettségek miatt csak a délelőttöket tudod felszabadítani a nyelvtanulásra.

Ha külföldön képzeled el a jövődet és rá tudod szánni a délelőttjeidet arra, hogy építsd a karrieredet.

 Ha szeretnél külföldön tanulni, de a magabiztos nyelvtudás hiánya visszatart.

Ha aktív, kommunikációképes nyelvtudással akarsz visszatérni a munkahelyedre, amit rutinosan tudsz használni.

Ha külföldön is otthon szeretnéd érezni magad, de csak hétköznap délelőtt tudsz időt szakítani egy angol nyelvtanfolyam óráira.

Ha a magabiztos nyelvtudás segítene abban, hogy új, vagy jobban fizető munkát találj.

speakman-karrier

Milyen a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam diákszemmel?

„Egyszer volt, hol nem volt, talán igaz sem volt… 🙂 Volt egyszer egy ember, aki sokat tanult már angolul, mégsem tudott semmit, mert minden más jobban foglalkoztatta, mint az angol nyelv és az azt oktató tanárok tudása. Történt egyszer, hogy fejébe vette az emberünk, kivándorol külföldre, hátha kolbászból találja kint a kerítéseket, és talán neki is jut ott egy falat. Ehhez elő kellett vennie nem létező angol tudását, és döbbenten tapasztalta, hogy érteni nagyjából érti a beszédet (főleg a filmeket), de kommunikálni, hát azt végképp nem tud. Elhatározta hát, hogy újra nekiáll tanulni. Ám a régi módszerrel továbbra sem működtek nála, így nekiállt új módszert keresni. A véletlen (melyben ő abszolút nem hitt) úgy hozta, hogy feltévedt egy honlapra, kitöltött egy regisztrációs űrlapot, és máris egy szokatlan módszerrel tanító iskolában találta magát. Ez az iskola annyira megfelelő módszerrel tanította emberünknek az angol nyelvet, hogy saját magán is meglepődött, mennyire sokat fejlődött az első két hónap után a nyelvtudása. Úgy érezte, egyre közelebb kerül céljához, hogy külföldre költözhessen, és neki is kolbászból álló kerítése legyen. Nos, emberünk izgatottan várta az oktatás folytatását. :)” (Tóth András)

„Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Speak nyelviskolát 🙂 Nagyon tetszik ez az új módszer, és eddig ezt érzem a leghatékonyabb angol tanulásomnak. Külföldi utazásom során sok itt tanult dolgot tudtam hasznosítani, és a legjobb az volt, amikor megdicsértek, mert érezhetően jobb lett az angolom. 🙂 Élveztem az angolórákat és mindig jól indult a szombatom, még a „hajnali” kelés ellenére is, mert itt mindig mosolyogva, jó kedvvel várt mindenki! Köszönöm!” (Németh Noémi)

„Azt érzem, hogy teljes gőzzel menetelek a célom felé, amit, a legnagyobb részt a Speak-nek köszönhetek. Bevallom, függővé váltam. Az órák igazán jó hangulatban telnek, rengeteg hasznos kifejezést tanultunk szinte észrevétlenül. 3 tanfolyam után nyugodt szívvel el merek indulni egyedül egy külföldi üzleti útra. Samirnek külön piros pont.” (Fráterné Weisz Gabriella)

„Magabiztosabban szólalok meg, bővült a szókincsem, aktivizálódtak a rég elfelejtett szavak és kifejezések a sok gyakorlás hatására, amit a pozitív órai légkör, az odaadó tanári támogatás és odafigyelés is erősít. Ezért folytatom a tanfolyamot.” (Jászter Rózsa)

„Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, szuper a csapat és a legjobb tanárnőt kaptuk! :)” (Schmidt Bettina)

Mit mond Samír, miért jó döntés a Speak! délelőtti tanfolyamain folytatni az angoltanulást?

„Azért jó dolog a Speak!-ben folytatni a nyelvtanulást, mert a diákok a sok órai gyakorlással nem csak tudást, hanem rutint is szereznek. A rutin pedig elengedhetetlen ahhoz a magabiztossághoz, ami nélkül nem lehet megszólalni angolul. A 100% beszéd, 0% könyv módszer megmutatja a magabiztos, aktív és kommunikációképes nyelvtudás felé vezető utat. Ráadásul nem csak délutánonként és hétvégenként, hanem délelőtt is van lehetőséged foglalkozni az angollal, ha szoros az időbeosztásod. Mert a cél változatlanul az, hogy meg merj szólalni angolul: a többi már jönni fog magától.” (Sallam Samír, a Speak! Nyelviskola tanára)

A tanfolyamról mondták

„A tanfolyamot főleg azért kezdtem el, hogy a munkahelyi felvételik angol részénél megfeleljek, el tudjak valahol helyezkedni és munkát kapjak. Több angol nyelvű interjún is részt vettem és végül elnyertem egy pályázatot. Szeptember 1-től lehetőséget kaptam a T-System-nél dolgozni. Köszönöm a Speak! Nyelviskolának a segítséget.” (Marinka Zoltán Péter)

„6 évnyi angol kihagyás után ideje volt felelevenítenem a dolgokat. Leginkább a beszéddel volt problémám, ha értettem is, hogy mit kérdezett valaki angolul és fejben össze is raktam a választ, akkor is megvártam, hogy már válaszoljon, ha többen voltunk. Mostanra ez sokat változott, ha valaki angolul kér segítséget, útbaigazítást, nem problémázok rajta, odamegyek és automatikusan/automatikusabban beszélek. Nem félek megszólalni, ha nem is jut minden eszembe, körbeírom és valahogy úgyis megértjük egymást. A tanfolyamon rá voltam kényszerítve, hogy beszéljek és ez meg is tette a hatását :)” (Kropok Alexandra)

„Az eddigi legjobb nyelviskola, amit ismerek a beszédkészség elsajátítása szempontjából. A kérdezz-felelek- szerű nyelvtani megközelítés segít abban, hogy a kérdések és a válaszok ösztönösen jöjjenek elő éles helyzetben. Szóval a módszer nagyon jó, a tanárok, s az ügyfélszolgálaton dolgozó kollegák is jól felkészültek. Az kellemes és megnyugtató, hogy a módszert szigorúan betartják, így a helyettesítés vagy a tanárváltás nem eredményez akkora váltást a tanulmányokban. A való életben határozottabban, jobban boldogulok az angol nyelvvel, mint azelőtt, sokkal könnyebben jönnek a mondatok a különböző igeidőkben.” (Pálinkásné Németh Katalin)

„Az első órán fel kellett írnunk egy mondatot, egy célkitűzést. A modul végére sikerült elérnem azt, amit kitűztem magam elé. Persze még most is izgulok, ha angolul kell megszólalnom, de messze nem olyan a helyzet, mint a kurzus elején. Tetszett az egész csapat, a tanár. Nagyon örültem a társaim „szintjének”: szerintem sikerült nagyon jól összeválogatni az embereket, hasonló szinten vagyunk érzésem szerint mégis a kis különbségek (szókincs, kiejtés, nyelvtan…) segítették a fejlődést. A fordításos feladatok a kedvenceim voltak, ilyen jó szövegekkel én még nem találkoztam az eddigi angol tanulásom alatt.” (Finta Dorottya)

„Kezdetben voltak kétségeim, de nagyon pozitív élményekkel zárom ezt a tanfolyamot. Úgy érzem, hogy sikerült fejlődnöm, nagyon sok hasznos kifejezést és gyakorlatot tanultam. Játszva sajátíthattam el sok új ismeretet, több nyelvtani szerkezet letisztázódott. A tanárommal maximálisan meg vagyok elégedve, nagyon segítőkész, érdeklődő. Köszönöm a lehetőséget és az új ismereteket.” (Szügyi Tímea)

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Tudj meg többet, kövesd Speakman blogját!

Angol világörökségi helyszínek – 3. rész

Angol világörökségi helyszínek – 3. rész

Nagy-Britannia számos angol, skót, ír és walesi lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Blogbejegyzésünk harmadik részében újabb csodás világörökségi helyszíneket látogatunk meg virtuálisan.

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Ahogy az angol kultúrában az ötórai tea hagyománya szorosan összefonódik a társasági élet és az élvezetek kultúrájával, úgy Amerikában is megfigyelhető hasonló szokások kialakulása, bár más formában. Itt az összejövetelek gyakran párosulnak a brunch, azaz késő reggeli és korai ebéd kombinációjával, valamint az Americano kávé jelenségével, amelyek mind a közösségépítést és a kikapcsolódást szolgálják.

Angol világörökségi helyszínek – 2. rész

Angol világörökségi helyszínek – 2. rész

Nagy-Britannia számos lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Blogbejegyzésünk második részében angol, skót és walesi világörökségi helyszíneket látogatunk meg.

Angol világörökségi helyszínek – 1. rész

Angol világörökségi helyszínek – 1. rész

Anglia számos lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Ebben a blogbejegyzésben elbarangolunk azokra az angol világörökségi helyszínekre, amiket mindenképpen érdemes felfedezni, ha a szigetországban járunk.

Share This