Mégis mi oka lehet egy tanárnak arra, hogy száműzze a tankönyveket?! Péter, a Speak! angol nyelviskola alapítója most elmeséli.

Szia! Itt Dunay Péter, a Speak! szakmai vezetője és alapítója. Tartozom neked egy vallomással. Én büszkén hirdetem angoltanárként a 100% beszéd, 0% könyv szlogenünket, ami sokakat meg szokott lepni. És talán nem is tudjátok pontosan mi áll a szlogen hátterében…

Hiszen miért szónokolna egy pedagógus a tankönyvmentesség ellen? Most egy videóvallomásban elmesélem neked, hogy miért döntöttem így.

Elárulom, hogy mi vezetett el odáig, hogy ki mertem jelenteni: ahhoz, hogy megtanulj magabiztosan beszélni angolul nincs szükség a könyvekre. Hidd el, nem a levegőbe beszélek: 25 éve foglalkozom nyelvtanítással.

Több tízezer angolóra tapasztalatával, és több ezer elégedett tanítvánnyal a hátam mögött merem kijelenteni, hogy nem kell a beszédhez semmilyen könyv.

Ebből a 2 perces videóüzenetből meg fogod érteni miért nem hiszünk a könyvekben, itt a Speak! Nyelviskolában:

 

 

Ugye már érted? Nem arról van szó, hogy a tankönyvek értéktelenek. De a beszédben nem fognak segíteni. Ahhoz ugyanis nem elméletre, hanem gyakorlatra van szükség. Azt is teljes meggyőződéssel ki merem jelenteni, hogy 10-ből 8 ember azért nem tud megszólalni angolul, mert soha nem beszélt eleget.

Szeretnéd a polcon porosodó könyveidet beszédre cserélni?

Mit szólnál, ha a régi nyelvkönyveidet gyakorlatias angoltanulásra cserélhetnéd? Ha a porosodó elméletet felváltaná a beszédgyakorlás? Ebben segít a Nagy Tankönyvgyűjtési Jótékonysági Akciónk!

Rászoruló gyerekeknek gyűjtünk tankönyvadományt. Hidd el, nekik óriási segítség minden tankönyv, hiszen ha a beszédet nem is, de legalább a nyelv elméletét lehetőségük lesz így megtanulni. Hozz be az augusztus 19-ig tartó adománygyűjtésre egy régi angolkönyvet és 7.990 Ft értékű ajándékcsomagot kapsz érte!

Mit tartalmaz a 7.990 Ft-os ajándékcsomag, amit használt könyvedért kapsz?

1. ajándék: 2.990 Ft értékű belépőjegy a Kick start nyelvtanulási előadásra.

2. ajándék: 5.000 Ft értékű kupon, amit a Speak! Nyelviskola bármelyik beszédközpontú angol tanfolyamára vagy szemináriumára beválthatsz 2019.08.19.-ig.

Cseréld beszédgyakorlásra a polcon porosodó tudást! Hozd be egy régi nyelvkönyvedet a Klapka u. 11-be, augusztus 19-ig! Jó célt segítesz vele, és még a 7.990 Ft értékű ajándékcsomagot is megkapod. Kattints ide a részletekért:

Share This