Szeretnél folyékonyan angolul beszélni?

Jó lenne gondolkodás nélkül, magabiztosan és gördülékenyen beszélni angolul? Nem akarod keresgélni a megfelelő kifejezéseket, hanem szeretnéd, ha automatikusan jönnének a szádra a szavak? Vagy szeretnél angolul is olyan gyorsan, frappánsan és választékosan reagálni, mint magyarul?
A megoldás: 100% beszéd, 0% könyv, haladó angol nyelvtanfolyam.

Tankönyvízű tudás helyett magabiztos kommunikáció

Régóta tanulsz angolul, de még mindig úgy érzed, hogy a beszédben távol vagy a fluent English szinttől? Elcsépelt jelzők, unalmas kifejezések helyett szeretnél színesen, izgalmasan, kifejezően, mégis természetesen kommunikálni? Azt pedig tudod, hogy ehhez a tankönyv és a szótár már nem elég? Van megoldás: 100% beszéd, 0% könyv, haladó angol nyelvtanfolyam.

Külföldön is a saját szakmádban?

Külföldön vállalnál munkát, de a saját szakmádban szeretnél dolgozni? Már van egy viszonylag stabil nyelvtudásod, de ez kevés ahhoz, hogy ugyanolyan beosztásban dolgozz kint, mint itthon? Szeretnéd, ha az angolod nem korlátozná, hanem támogatná a karriered építését, az álmaid megvalósítását? A megoldás: 100% beszéd, 0% könyv, haladó angol nyelvtanfolyam.

Követő a Facebookon

Kitöltött szintfelmérő

Boldog bemutatóóra résztvevő

Angolul beszélő diák

5 + 1 érv a haladó angol nyelvtanfolyam mellett

 Ha szeretnél gyorsan, ösztönösen és jó stílusban beszélni angolul, akkor el kell engedned a tankönyveket, és a hagyományos nyelvtanulási módszereket.

 A beszédközpontú haladó angol nyelvtanfolyam óráin megszerzett tudással még a vájt fülűeket is átveri az angolod, és sokkal gyorsabban, könnyebben meg fogod érteni az élőbeszédet.

 A tanfolyamon meg fogod tanulni azokat a kifejezéseket, szófordulatokat, nyelvi finomságokat, amik a tankönyvekből kimaradtak, és anyanyelvieket meghazudtoló választékosságra és magabiztosságra fogsz szert tenni.

 A folyamatos beszéd miatt sokat fog fejlődni a kiejtésed, egyre több akcentust fogsz érteni, és a filmek, dalszövegek megértése sem fog gondot okozni. A sok gyakorlással a korábban megszerzett tudásod sem fog elkopni, és formában tudod tartani az angolod.

 Olyan gyakorlatias és alkalmazható tudást szerezhetsz, amellyel felgyorsítod a szakmai előmeneteledet és akár 7 számjegyű is lehet a fizetésed.

 A haladó angol nyelvtanfolyam elvégzése után külföldön is a saját szakmádban dolgozhatsz, a cégeddel betörhetsz külföldi piacokra, vagy lazán megpályázhatsz külföldi ösztöndíjakat is.

Hallgasd meg azokat, akik már a 100% beszéd, 0% könyv módszerű haladó tanfolyamokon tanulnak:

„Azzal a céllal érkeztem, hogy egy tervezett amerikai üzleti út előtt formába hozzam magam beszéd terén. Ez maximálisan megvalósult, már alig várom az indulást, hogy éjjel-nappal angolul társalogjak. Csupa szuperül hasznos, hétköznapi helyzetekben jól használható kifejezést tanultam, amivel a kintieket is meglepem néha, hogy ezt honnan tudom, mert a külföldiek nem ismerik ezeket a
kifejezéseket. Messze többet kaptam a vártnál, C2-2 szintig meg sem állok a Speak! Nyelviskolánál! :)”  (Molnár Péter)

„Napról-napra érzem, ahogy egyre több dolgot értek meg és tudok elmondani angolul. Egyre jobban kinyílik a világ. Ide a hatodik tanfolyamra is szívesen jön az ember. Aki igazán meg akar tanulni, itt  jó helyen van.” (Puskás Kata)

„Azért iratkoztam be a tanfolyamra, hogy aktívabb szóbeli nyelvtudást szerezzek a soron következő szakfordító és tolmács szakirányú továbbképzés felvételimhez. Úgy érzem, hogy ez jól sikerült és a nyelvtani részeket is kellő alapossággal sikerült átismételni.” (Bódi Emese)

„A legnagyobb siker, és amire igazán nem számítottam, hogy sikerülni fog bejárni az összes órára, lógás nélkül. Azt gondolom ebben szerepet játszott a tanfolyam légköre. Általában elmondható, hogy motiváló, biztató hangulat van, ahol senki sem marad szégyenben, ha valami nem megy elsőre. Véleményem szerint ez szerepet játszott abban, hogy a korábbinál gyorsabb ütemben fejlődtem és emellett élveztem is a tanfolyamot. Amiben sokat fejlődtem: nyelvtan, helyesírás, dinamika a beszédben. Jobb lett a hozzáállásom és az önbizalmam is. Szandi nagyon felkészült és segítőkész.” (Pintér Máté)

„Sok új nyelvtani szerkezetet tanultunk ezen a szinten. Úgy érzem, most már kifinomultabban tudom magam kifejezni. Jó érzés, hogy egy magyar szóra/kifejezésre több angol verziót is ismerek már. Szandi különösen érdekes órákat tart, örülök, hogy hozzá járhatok.” (Csillag Gabi)

Nem a levegőbe beszélünk: felelősséget vállalunk a tanulásodért

7 dolog, amit a haladó angol nyelvtanfolyam után tudni fogsz

 Nem tudnak zavarba hozni. Bármilyen éles helyzetben megállod a helyed.

 Lazán megpályázhatsz külföldi ösztöndíjakat, vagy járhatsz álmaid brit, vagy amerikai egyetemére.

 Egy angol nyelvű állásinterjú gyerekjáték lesz neked.

 Külföldön is a saját szakmádban tudsz majd elhelyezkedni, de akkor sem fogsz pánikba esni, ha a céged olyan projektet bíz rád, ami sok utazással és külföldiekkel való folyamatos kommunikációval jár.

 Ha elvégzed a tanfolyamot, nagyobb eséllyel léptetnek elő, mint a kollégádat, aki csak „konyhanyelven” tud.

 Bonyolult, akár szakmai szövegeket is játszi könnyedséggel fogsz elolvasni.

 Folyékonyabban és ösztönösebben fogsz tudni angolul beszélni, mert nem tankönyvízű tudásod lesz, hanem ismerni fogod az élő, beszélt nyelvet.

Mit mond Samír, miért érdemes a Speak!-ben belevágni egy haladó angol nyelvtanfolyam elvégzésébe?

„Azért jó dolog a Speak!-ben belevágni egy haladó tanfolyamba, mert a sok órai gyakorlással nem csak tudást, hanem rutint is szerzel. A rutin pedig elengedhetetlen ahhoz a magabiztossághoz, ami nélkül nem tudsz ösztönösen és akadálymentesen kommunikálni angolul. Ezt pedig egy „hagyományos nyelviskolában” nem nagyon tudod megszerezni. Ráadásul sok olyan hasznos, életszerű kifejezéssel találkozhatsz, amit bármilyen témában hasznosítani tudsz.” (Sallam Samír, a Speak! Nyelviskola tanára)

Hallgasd meg azokat, akik már a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel tanulnak:

„A tanfolyam számomra igazi „success story” volt. Az itt tanultak miatt már nem izzadok le egyből, ha meg kell szólalnom angolul. 🙂 Nem biztos, hogy a leghelyesebben fejezem ki magam MÉG, és nem is a leggyorsabban MÉG, de nagyon sokat fejlődtem. Köszönet ezért elsősorban Julinak az órákért és a lelkesedésért, és köszönet Péternek és Józsinak a körülményekért és a módszerért.” (Tomor Tamás)
„A kurzus hozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Az új kifejezések mellett tovább szilárdította ezt a fajta gyakorlatot és tudást, ami az élő beszédhez szükséges. Hála a jó tanárunknak, az út közben alábbhagyott lelkesedésem is hamar visszatért a házi készítés iránt. 🙂 Az órákról mindig tudással és jókedvvel gazdagabban távoztam.” (Sümegi János)
„Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel, de leginkább azzal a tudásnövekedéssel, amit az elmúlt hónapban elértem. Sokkal bátrabban beszélek és igazodom el a nyelvtanban. Nagy reményekkel fogom folytatni a tanulást.” (Varga Csaba)
„Nagyon sokat segít az iskola az angol nyelvhasználatom fejlesztésében. Több visszajelzést kapok partnerektől, hogy jól, érthetően fejezem ki magam. Petra nagyon jó tanár, be is iratkozom a következő kurzusra.” (Kiss Zsolt)

„Úgy érzem, hogy sikerült átszakítani a gátjaimat, meg merek szólalni angolul anélkül, hogy zavarba jönnék. Ez önbizalmat ad a munkahelyemen is. Talán hamarosan pályázni is fogok olyan pozíciókra, ahol rendszeresen kell szóban használni a nyelvet és bízom benne, hogy ezáltal az itt tanultakat „élesben” is tudom hasznosítani. Nagyon motiváló volt a csapat is és Évi is. Sokat tanultunk egymástól. Van még mit fejleszteni, de úgy érzem ebben abszolút partner a SPEAK!” (Makkos Katalin)

A következő tanfolyam indulásáig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot ingyenes és lézerpontos szintfelmérőnkre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy a hagyományos módszerekkel miért nem érheted el a magabiztos, aktív és kommunikációképes nyelvtudást, és mit kell tenned azért, hogy színesen, izgalmasan és kifejezően kommunikálhass angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Tudj meg többet, kövesd Speakman blogját!

Angol világörökségi helyszínek – 3. rész

Angol világörökségi helyszínek – 3. rész

Nagy-Britannia számos angol, skót, ír és walesi lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Blogbejegyzésünk harmadik részében újabb csodás világörökségi helyszíneket látogatunk meg virtuálisan.

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Ahogy az angol kultúrában az ötórai tea hagyománya szorosan összefonódik a társasági élet és az élvezetek kultúrájával, úgy Amerikában is megfigyelhető hasonló szokások kialakulása, bár más formában. Itt az összejövetelek gyakran párosulnak a brunch, azaz késő reggeli és korai ebéd kombinációjával, valamint az Americano kávé jelenségével, amelyek mind a közösségépítést és a kikapcsolódást szolgálják.

Angol világörökségi helyszínek – 2. rész

Angol világörökségi helyszínek – 2. rész

Nagy-Britannia számos lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Blogbejegyzésünk második részében angol, skót és walesi világörökségi helyszíneket látogatunk meg.

Angol világörökségi helyszínek – 1. rész

Angol világörökségi helyszínek – 1. rész

Anglia számos lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Ebben a blogbejegyzésben elbarangolunk azokra az angol világörökségi helyszínekre, amiket mindenképpen érdemes felfedezni, ha a szigetországban járunk.

Share This