Hallgass bele az új ListenEZ hanganyag csomagokba

Ízelítő az A-s csomagból:

A hanganyaghoz tartozó szöveges anyagba és átiratokba ide kattintva tudsz belenézni. (Ez a csomag tartalmazza az A1-1-es, A1-2-es, A2-1-es és A2-2-es szintek hanganyagait. Illetve minden hanganyag átiratát.)

 

Ízelítő az B1-es csomagból:

A hanganyaghoz tartozó szöveges anyagba és átiratokba ide kattintva tudsz belenézni. (Ez a csomag tartalmazza a B1-1-es, B1-2-es, és B1-3-mas szintek  hanganyagait. Illetve minden hanganyag átiratát.)

 

Ízelítő az B2/I-es csomagból:

A hanganyaghoz tartozó szöveges anyagba és átiratokba ide kattintva tudsz belenézni. (Ez a csomag tartalmazza a B2-1-es, B2-2-es, és B2-3-mas szintek  hanganyagait. Illetve minden hanganyag átiratát.)

 

Ízelítő az B2/II-es csomagból:

A hanganyaghoz tartozó szöveges anyagba és átiratokba ide kattintva tudsz belenézni. (Ez a csomag tartalmazza a B2-4-es, B2-5-ös, és B2-6-os szintek  hanganyagait. Illetve minden hanganyag átiratát.)

 

Ízelítő a C-s csomagból:

A hanganyaghoz tartozó szöveges anyagba és átiratokba ide kattintva tudsz belenézni. (Ez a csomag tartalmazza a C1-1-es, C1-2-es, C1-3-mas és C1-4-es szintek  hanganyagait. Illetve minden hanganyag átiratát.)

 

Ízelítő a NYELVVIZSGA csomagokból:

A hanganyaghoz tartozó szöveges anyagba és átiratokba ide kattintva tudsz belenézni. (Egy csomag 15 szövegértési vizsgafeladat hanganyagát tartalmazza és 9 kidolgozott szóbeli tétel hanganyagát. Illetve minden hanganyag átiratát.)

 

Tetszett az ízelítő?

Ha tetszett amit hallottál, akkor az új ListenEZ csomagokat is imádni fogod. A hanganyagok mellé mindenhol találsz átiratot is szószedetekkel, így igazán könnyű lesz velük a tanulás.

Share This