Szeretnéd fejleszteni az angolod, de arra nincs lehetőséged, hogy nyelvórákra járj?

 • Jobb angoltudásra lenne szükséged, de nem tudod otthonról mit tehetnél ezért?
 • Kevés az időd, így olyan megoldásra lenne szükséged, amit bele tudsz szorítani a sűrű időbeosztásodba?
 • Jó lenne, ha a tudásod fejlődni tudna, ahelyett, hogy egyre jobban elkopna?
 • Szeretnél drillezni, hogy könnyebben menjen a mondatalkotás és magabiztosab legyen angolod, de segítség nélkül nem megy?

Van megoldás!

  Nem kell, hogy az otthoni angoltanulás szenvedés legyen!

  Ha a fentiekben magadra ismertél, akkor van egy jó hírem: csapatommal összeállítottunk egy anyagot, ami segíteni fog, hogy könnyedén és hatékonyan fejleszd angoltudásodat OTTHONRÓL. Ez a HomeEZ munkafüzet csomag.

  Miben tud segíteni neked a HomeEZ?

  • Fejleszti az angol mondatalkotási és szövegértési készségeidet.
  • Még alaposabban be tudod vele gyakorolni a legnehezebben emészthető nyelvtanokat. Így már nem kell majd elgondolkodnod rajtuk, azonnal képes leszel összerakni mondataidat.
  • Megvéd a felejtéstől és megerősíti tudásod. Hiszen segít átismételni régen tanult, ritkán használt, és elfelejtett nyelvtanokat.
  • A nyelvtani szerkezeteket és a szavakat hétköznapi szituációkkal tudod írásban begyakorolni. Ezáltal könnyedén megérted, hogy mit mikor kell használnod, és jobban meg tudod jegyezni őket.
  • Segít beépíteni szókincsedbe azokat a szavakat, amelyeket az mostani szinteden, vagy a korábbi szinteken tanultál.
  • Egyszerű és gyors gyakorlási lehetőséget biztosít. Akkor is tudsz vele angolozni, ha csak 15 perced jut a tanulásra. És ha van gyermeked, akkor neki is könnyen segíthetsz az angolozásban a munkafüzetekkel.
  • Sok új, izgalmas feladatot tartalmaz, amikkel tanfolyamainkon soha nem találkozhattál. Például képleíró feladatokkal, nyelvvizsga feladatokkal, és állásinterjúra felkészítő feladatokkal.

  Szia, Dunay Péter vagyok. Több mint 25 éve tanítok angolt és 6 éve megalapítottam a Speak! Nyelviskolát is, ahol az általam megalkotott módszerrel dolgozunk. Módszerem egyik alapköve, hogy mindig egy pontos szintfelméréssel kezdünk, és nálunk mindenki a tudásszintjének megfelelően tanulhat – ami könnyebbé és élvezetesebbé teszi az angolt.

  Kitűztem küldetésnek, hogy megtanítsuk angolul beszélni egész Magyarországot. Mára közel 5000 embernek tudtunk személyesen segíteni abban, hogy elinduljon a magabiztos angol beszéd felé vezető úton.

  Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor nem tud tanfolyamra járni. Az angoltudásodat ilyenkor is szinten kell tartani. Ezért kifejlesztettük a HomeEZ munkafüzeteket, amik az otthoni angolozásban segítenek. A név a „home” azaz otthon és az „easy” azaz könnyű szó szlenges rövidítéséből jön.

  Továbbra is azt vallom, hogy az angoltanulás leghatékonyabb módja a beszédközpontú angol tanfolyamon való tanulás. De ha időhiány, anyagi okok, vagy egyebek miatt nincs erre lehetőséged, akkor a tanfolyamaink legjobb alternatívája a HomeEZ munkafüzetcsomag.

  Hiszen ahhoz, hogy jól tudj angolul 4 készséget kell kipipálnod:

  1) Speak, azaz beszéd: erre tanfolyamaink adnak megoldást
  2) Listen, azaz hallgatás – szövegértés: erre hanganyagaink adnak megoldást
  3) Write, azaz írás: erre a HomeEZ munkafüzetek adnak megoldást
  4) Read, azaz olvasás: erre szintén a HomeEZ munkafüzetek adnak megoldást.

  Tehát a HomeEZ csomagokkal két pontot kipipálhatsz, és fejlesztheted mondatalkotási képességeid is, amik még a beszédhez is jó alapot adnak.

  Miért különleges a HomeEZ munkafüzet és hogyan segít a hatékonyabb tanulásban?

  A HomeEz nem egy hagyományos munkafüzet, annál ugyanis sokkal hatékonyabb.

  Azért olyan különlegesek, mert pontosan igazodik a jelenlegi tudásszintedhez. Ezáltal pedig könnyebben és hatékonyabban fogsz tudni fejlődni belőle.

  De az igazi ereje abban rejlik, hogy a mondatalkotási képességeidet fejleszti! Semmi érthetetlen magyarázattal, vagy száraz elmélettel nem fogunk untatni. Mégis érthetőbbé válik a nyelvtan a mondatok által, és még a szókincsed is észrevétlenül bővül.

  Egy csomaggal nagyjából 80 órát gyakorolhatsz. Tömve vannak olyan feladatokkal, amik a mondatalkotási képességeid erősítik. Így rengeteget angolozhatsz és fejlődhetsz velük.

  Melyik munkafüzetet válaszd és mennyibe fog kerülni?

  Az előző szintek anyagát érdemes átismételned, azt javasoljuk, hogy ez alapján válassz munkafüzeteket. Ha segítség kellene, akkor keress bennünket bátran.

  A füzeteket csomagban áruljuk, egy csomagban kettő munkafüzetet találsz. A két füzet lehetőséget biztosít arra, hogy kicsit először elmélyítsd, amit már tanultál. Majd könnyedén fejleszd tovább a tudásodat.

  Egy HomeEz csomag (2 db munkafüzet) ára 30.000 Ft helyett most mindössze 20.000 Ft. Így kb 4 magánóra áráért kapsz egy olyan csomagot, amivel nagyjából 80 órányit angolozhatsz otthonod kényelméből.

  Hogyan kapod meg csomagodat?

  A HomeEZ munkafüzeteket ekönyvként, pdf formátumban küldjük el neked emailben, miután megvásároltad.

  Vedd meg most a HomeEZ csomagodat, hogy mindössze
  20.000 Ft-ért közel 80 órányi otthoni angoltanulást kapj:

  Online bankkártyás vásárlás

  Ide kattintva online megvásárolhatod a csomagodat.

  Átutalásos vásárlás

  Csomagod árát banki átutalással is kifizetheted.
  Bankszámlaszámunk:

  JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
  10700392-25429703-51100005 CIB bank

  Giga csomag

  Különleges ajánlat a legelszántabb tanulóknak, óriási kedvezménnyel!

  Ha az összes különböző tudásszintű munkafüzetet megvásárolod egy giga csomagban, akkor több mint 50% kedvezményt kapsz. Így a 17 munkafüzet (8,5 csomag) 255.000 Ft helyett mindössze 120.000 Ft.

  Ezt írták azok akik már kipróbálták
  módszerünkkel az angoltanulást:

  Share This