Ciki, hogy nem tudsz angolul?

Lehet, hogy még nem az. Lehet, hogy már érzed, hogy kellene, de még nem vetted rá magad a tanulásra, mert „még bőven van időd”. Lehet, hogy egyáltalán nem érdekel, nem köt le, nem mozgat meg, és nem is látod túl sok értelmét az angol tanulásnak. Lehet, hogy már teljesen ráparáztál az angolra, de nem tudod, hogy mit kellene csinálnod.

Bárhogy is legyen, nem most ciki, hogy nem tudsz angolul. Akkor lesz ciki, amikor elkezdesz gondolkodni a továbbtanuláson. Amikor rájössz, hogy jól jönne az a jó pár plusz pont a felvételin, amit egy nyelvvizsga után kapsz. Amikor leesik, hogy pár hét, hónap múlva ki kell állnod a vizsgabizottság elé, és 4-5 ember előtt kell majd angolul beszélned. Amikor 3-5 év tanulás után azért nem kapod meg a diplomádat, mert nem tanultál meg angolul. Vagy akkor, amikor elhasalsz az első állásinterjúdon a nyelvtudás hiánya miatt.

Akkor viszont nagyon ciki lesz. Valahogy így fog kinézni:

Nem a Te készülékedben van a hiba, ha nem megy az angol

Az a helyzet, hogy kevesen tudnak megtanulni angolul beszélni a hagyományos, tankönyvalapú, elméleti módszerekkel, amit az általános-, középiskolákban, és a hagyományos nyelviskolákban nyomnak.

A középiskola 6 éve alatt nekem is 7 tanárom volt, és mindegyik elölről kezdte a tananyagot – csak egy másik használhatatlan tankönyvből. Ismerős, ugye?


Velem is megtaníttattak rengeteg nyelvtani magyarázatot, szót, kifejezést, de amikor ki kellett volna nyitnom angolul a számat, akkor a „My name is Peter”-ön kívül semmit nem tudtam mondani. Ismerős, ugye?


Régen azt hittem, hogy azok, akik tudnak angolul ufók. Varázslatos lények, természetfeletti képességekkel, hihetetlen önbizalommal. Azt hittem, hogy én erre nem vagyok képes, mert nincs nyelvérzékem. Ismerős, ugye?

Aztán rájöttem, hogy a sikeres angoltanulás csak gyakorlás és jó módszer kérdése. Évek kemény munkájával, rengeteg gyakorlással jutottam el odáig, hogy ma már nem okoz gondot megszólalni angolul. Mert akkor még nem volt Speak! Nyelviskola, ahol sokkal gyorsabban megtanítottak volna rendesen beszélni.

De most már van. És tudom, hogy Neked is tudunk segíteni, ha Te is benne vagy.

Benne vagy?

Az angol nem varázslat. A sikeres nyelvtanulás receptje felháborítóan egyszerű:

100% beszéd

Egyszerű, mint az 1×1: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. A középiskolai angol órák, az online alkalmazások, vagy a hagyományos módszerű tanfolyamok legnagyobb hibája, hogy nem adnak elég időt és lehetőséget arra, hogy beszélj. Ha pedig nem tudod gyakorolni a beszédet, akkor nem fogsz tudni és merni megszólalni, amikor kellene. Elbújsz a turista elől, lefagysz a szóbeli nyelvvizsgán, és kukán állsz, amikor leszólít egy helyes srác, vagy lány a Szigeten.

0% könyv

Nem vagyunk könyvellenesek, de a Speak!-ben nem használunk tankönyveket a tanuláshoz. (Sőt, ha augusztus 18-ig elkezded a tanfolyamodat nálunk, akkor még 5 000 Ft kedvezményt is adunk a kurzus árából, ha behozol egy régi porfogót). A könyv nem helyettesíti a kommunikációt, viszont minden mást (tesztfeladatok, szövegalkotás, olvasás, listening stb.) egyedül, otthon is meg tudsz csinálni – több tízezres tanfolyam nélkül. Nálunk csak olyan dolgot fogsz tanulni és gyakorolni az órákon, amit máshol nem tudsz.

Akik azért követnek minket, mert tudják, hogy nem a levegőbe beszélünk:

Hogyan tanítunk meg angolul beszélni?

Az első lépés: minden, amit tudnod kell a regisztrációról

Ha a weboldal különböző pontjain a regisztrálok, vagy jelentkezem gomba kattintasz, akkor ingyenes szintfelmérőnkre és személyre szabott oktatási tanácsadásunkra tudsz jelentkezni. A lézerpontos szintfelmérőn kötelezettségek nélkül tudhatod meg, hogy milyen szinten beszélsz, értesz, kommunikálsz angolul. Az űrlapon csak a nevedet és az elérhetőségeidet (e-mail, telefon) kell megadnod. A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot, hogy egyeztessenek veled egy időpontot.

A második lépés: ingyenes szintfelmérő + oktatási tanácsadás

A regisztrációt követő második lépés az ingyenes szintfelmérés, ahol nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen szinten van most a nyelvtudásod, de személyre szabott oktatási tanácsokat is kapsz, hogy milyen lépéseket kell még tenned a magabiztos kommunikációhoz vezető úton. A szintfelmérők kiértékelését a Speak! tanárai végzik, akik a javítást követően négyszemközt, személyesen is átbeszélik veled a felmérő eredményét, és ellátnak a nyelvtanulással kapcsolatos jó tanácsokkal, tippekkel.

Mi a harmadik lépés? A zsákbamacska-gyilkos bemutatóóra

Ha regisztráltál, kitöltötted ingyenes szintfelmérőnket, és a kiértékelés során személyre szabott oktatási tanácsokkal láttunk el, jön a bemutatóóra. A bemutatóórán lehetőséged lesz testközelből, a saját szemeddel, működésben közben megfigyelni, hogyan működik a 100% beszéd, 0% könyv módszer. De nem csak „néző” leszel: a 1,5 óra alatt valószínűleg többet fogsz beszélni, mint a korábbi tanulmányaid során összesen, méghozzá úgy, hogy nem kell nyilvánosan, mások előtt szerepelned. A bemutatóóra egyszeri díja 1 500 Ft.

A 100% beszéd, 0% könyv módszerű tanfolyam

A bemutatóórát követően kell meghoznod a döntést, hogy csatlakozol-e a Speak! valamelyik tanfolyamához. Miért válaszd a Speak! Angol Nyelviskola tanfolyamait? Beszéljünk őszintén, lássunk világosan:

  • Papírízű tudás és száraz, elméleti magyarázatok helyett tőlünk praktikus tudást kapsz, amivel meg fogsz tudni szólalni angolul;
  • Korrekt árakon (1100-1450 Ft/óra) minőségi szolgáltatást nyújtunk;
  • Nincs jegyzetköltség vagy rejtett kiadások;
  • A beszédközpontú nyelvoktatás a Speak!-ben nem csak duma: az órák 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni;
  • A tanfolyam során egy percre sem engedjük el a kezed, és érezni fogod, hogy egy egész csapat dolgozik a háttérben a Te sikeredért;
  • Több mint 2000 hozzád hasonló diákot indítottunk már el ezzel a módszerrel a magabiztos kommunikációhoz vezető úton.

9 dolog, amire az intenzív tanfolyam elvégzése után képes lehetsz

 Sokkal magabiztosabb leszel, ha meg kell szólalnod angolul, ami jót fog tenni az önbizalmadnak.

 Szeptembertől Te leszel a legjobb angolos az osztályban, és nyugodtan várhatod az angol érettségit.

 Nagy lépést teszel álmaid egyeteme felé, mert egy nyelvvizsga, vagy emelt szintű angol érettségi sok pontot érhet a felvételin.

 Már rövidtávon észre fogod venni, hogy mennyivel jobban érted az angol nyelvű filmeket, sorozatokat, zenéket, játékokat.

 Külföldön is otthon érezheted magad. Nyelvtudással a zsebedben szabadon és félelem nélkül vághatsz bele a világ felfedezésébe.

Megpályázhatsz külföldi ösztöndíjakat, Erasmus helyeket, vagy akár angol, vagy amerikai egyetemekre is felvételizhetsz.

Néhány hét múlva már nem fogod kényelmetlenül érezni magad, ha leszólít egy turista az utcán.

 Könnyebben fogsz tudni kapcsolatot teremteni külföldiekkel egy fesztiválon, cserediák programban, vagy buliban.

 A családi nyaraláson téged fognak előre tolni a többiek, ha rendelni kell egy étteremben, vagy be kell csekkolni a szállodában. Az pedig állati jó érzés lesz.

 

speakman-karrier

Nem csak a szánkat tépjük: garanciát vállalunk a tanulásodért

A következő intenzív tanfolyam indulásáig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Share This