A Speak! angol nyelviskola 3. alkalommal indítja el jótékonysági gyűjtését, a Nagy Tankönyvgyűjtési Akciót. Segíts egy régi nyelvkönyvvel a rászoruló gyerekeknek, és értékes ajándékkal háláljuk meg.

„A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.” (Nelson Mandela)

Mélyen egyetértek ezzel az idézettel. És úgy gondolom nincs csodásabb annál, mint amikor a tanulásban segíthetünk. Ez a Speak! Nyelviskola egyik mozgatórugója. Emiatt döntöttünk úgy, hogy 2019 nyarán újra tankönyvgyűjtést hirdetünk.

A Baptista Szeretetszolgálat számára gyűjtünk használt nyelvkönyveket. Ők rászoruló gyerekekhez fogják eljuttatni az adományt.

Mélyen tisztelünk minden olyan jótékony szervezetet, akik munkájukkal segítenek. Azért esett a választásunk pont a Szeretetszolgálatra, mert az általuk üzemeltetett 47 iskolában összesen 17.000 gyermek tanul (akik közül sokan hátrányos helyzetűek). Így igazán jó kezekbe fog kerülni minden adomány.

Könyvadományodat 7.990 Ft értékű ajándékkal köszönjük meg

Szeretnénk rengeteg embert bevonni ebbe az akcióba, ezért kitaláltunk nektek egy ajándékot. Ha behozod a gyűjtésre régi nyelvkönyvedet, egy 7.990 Ft értékű csomaggal háláljuk meg!

Tapasztalatból tudjuk, hogy könyvekből nem lehet megtanulni beszélni egy nyelvet. Emiatt nem csoda, hogy rengeteg embernek csak porosodnak a polcán azok a kiadványok, amiket azért vettek meg, hogy megtanulják belőlük magabiztosan használni a nyelvet.

De ettől még a könyveid értékesek! A rászorulóknak sokat segíthetnek a nyelv elméletének elsajátításában.

Ezért most a régi, porfogónak használt könyvedért cserébe 2 dolgot adunk:

  1. 2.990 Ft értékű belépőjegy a Kick start nyelvtanulási előadásraItt 120 perc alatt megtanulod, hogy milyen módszerekkel érdemes angoloznod, ha a magabiztos beszéd a célod.
  2.  5.000 Ft értékű kupon, amit a Speak! Nyelviskola bármelyik beszédközpontú angol tanfolyamára vagy szemináriumára beválthatsz 2019. július 1-je és 2019. augusztus 19-e között.

A könyvadományokat 2019. augusztus 19-ig tudjuk fogadni. Augusztus 30-án pedig eljuttatunk mindent a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak.

Jótékonykodj velünk! Hozd be régi nyelvkönyvedet a Klapka utca 11-be, és megkapod az értékes ajándékokat! Nézd meg a részleteket ide kattintva:

Share This