100% BESZÉD, 0% KÖNYV
ÉS VÉGRE KINYÍLIK A VILÁG

ONLINE ANGOL TANULÁS MAGÁNÓRÁK KERETÉBEN AZOK SZÁMÁRA, AKIK MAGABIZTOS NYELVHASZNÁLÓVÁ SZERETNÉNEK VÁLNI

MIBEN SEGÍTÜNK AZ ANGOLTANULÁSBAN

Abban segítünk az embereknek, hogy a beszédrutinjuk erősítése mellett bátrabban tudjanak külföldre utazni (vagy akár bemerészkedni Budapest belvárosába), könnyebben tudjanak barátkozni, más kultúrákat megismerni és magabiztosabban tudjanak olyan munkát vállalni, ahol az angol alapvető elvárás.

Több, mint ötezer tanulóval dolgoztunk együtt az elmúlt 10 évben, ezért nagy magabiztossággal kijelenthetjük, hogy a cél adott: bátran megszólalni angolul bővebb szókinccsel, pontosabb nyelvtannal, minél kevesebb gondolkodással minden olyan élethelyzetben, ahol ez a közös nyelv vagy ez az elvárás.

Mégis sokan azzal szembesülnek, hogy nem jön ki egy szó sem a torkukon, később jut eszükbe, hogy mit kellett volna mondani, vagy a mondatalkotás helyett fejben a nyelvtani elméleteken pörögnek, és egész egyszerűen leblokkolnak vagy lefagynak, amikor meg kellene szólalniuk.

MIK A PROBLÉMÁK?

Ha egy ember nem tudja elérni az angol kommunikációval kapcsolatos céljait, akkor el fogja veszíteni a kedvét és érdeklődését a tanulás és a fejlődés iránt. Nem lesz ereje és motivációja, hogy elérje a kívánt beszédkészséget és beszédrutint. Végül arra a hamis következtetésre jut, hogy neki nincs nyelvérzéke.

Sokakat már szinte a sírás kerülget, hogy mennyire bénák, mennyire ciki, hogy egy társaságban ők az egyetlenek, akik nem szólalnak meg angolul, és emiatt végtelenül szégyellik magukat. Valójában így egy nyaralást sem tudnak teljes mértékben kiélvezni, mert nem tudnak ismerkedni, nem tudnak barátkozni és azért imádkoznak, nehogy oda menjen hozzájuk egy külföldi. Van, aki a munkahelyén inkább a lépcsőt használja, hogy a liftben ne kelljen összefutnia egy külföldi kollégával. Az életüket úgy rendezik, hogy még véletlenül se kelljen angolul megszólalniuk, pedig amikor hallanak valakit angolul beszélni, szentül meg vannak róla győződve, hogy ez akár nekik is menne, DE NEM MEGY!

Sokan arra panaszkodnak, hogy bár fektettek időt, pénzt és energiát a tanulásba, jelenleg még az önéletrajzukat sem merik elküldeni olyan helyekre (akár cégen belül), ahol tárgyalóképes angol nyelvtudást várnak el. Úgy érzik, hogy szinte minden, amit eddigi életükben tanultak, a feledés homályába veszett. Ez eléggé frusztráló, mert pontosan látják, hogy milyen lehetőségektől és fizetéstől esnek el. A tehetetlenség nem egy irigylésre méltó érzés.

SOKAT TANULTAK ÉS DOLGOZTAK AZÉRT, HOGY A VÉGÉN NE MERJENEK VAGY NE TUDJANAK MEGSZÓLALNI ANGOLUL

Ezekből a helyzetekből jelenleg nagyon sokan nem látják a kiutat.

 MI A CÉL AZ ANGOLTANULÁSBAN?

Van remény, hogy változás legyen. Ebben szeretnénk segíteni azoknak az embereknek, akik nem hajlandóak beletörődni ebbe a helyzetbe, nyitottak a változásra, hogy a boldogulásukat ne akadályozza az angol beszédrutin hiánya, és a lehető legtöbb ajtó kinyíljon a világra és a lehetőségekre.

EZZEL A CÉLLAL HOZTUK LÉTRE A 100% BESZÉD 0% KÖNYV MÓDSZERÜNKET,

hisz micsoda fantasztikus érzés az, amikor valaki végre meg tud szólalni angolul, értelmes mondatokkal fejezi ki a gondolatait és megérti azt, amit neki mondanak.
Sokakat ilyenkor elönt a szabadság érzése, mert nem függenek senkitől és semmitől bárhol is legyenek a világban. Legyen szó egy éttermi rendelésről, egy állásinterjúról vagy egy kellemes csevejről egy külföldi kollégával.

A JUTALOM PEDIG A KOMMUNIKÁCIÓ, AZ ÚJ BARÁTOK, AZ ÚJ LEHETŐSÉGEK ÉS MINDAZ A RENGETEG TUDÁS, AMIT CSAK ANGOLUL LEHET ELÉRNI.

KINEK TUDUNK SEGÍTENI?

Csak azoknak, akik:

– fejlődni akarnak, és készek kihozni magukból a maximumot

– hajlandóak pénzt, időt és energiát fektetni abba, hogy az angol beszédrutinjuk végre szintet lépjen, és nem csak arra várnak, hogy valahol valami biztosan majd rájuk ragad

– bevállalják a heti rendszeres munkát, nem keresik a kifogásokat és a fókuszuk a célon van

– nem gondolják azt, hogy az eredmény, a siker pusztán pár alkalom után már adott

– úgy gondolják, hogy sokkal több rejlik bennük, és feltett szándékuk, hogy maradéktalanul kihozzák magukból a lehető legtöbbet

velünk egyetemben abban hisznek, hogy a tanulás nem sprint, hanem maraton

Az alábbi ajánlatok közül tudsz választani:

BASIC

10 ÓRA: 79.900 Ft

(7.990/ 45 perc)   

PREMIUM

30 ÓRA: 227.700 Ft
(7.590/ 45 perc)

+ 1 db HomeEZ munkafüzet

+ 1 db ListenEZ hanganyag

+ Nem mersz megszólalni angolul ekönyv

HOGYAN JUTOK HOZZÁ A KÉPZÉSETEKHEZ?

Ahhoz, hogy valós eredményeket és áttörést tudjunk elérni a beszédkészség fejlesztésében, a következő lépésed Nálunk az online angol bemutatóóránkon való részvétel. Míért?

Sokan szeretnének biztosak lenni abban, hogy megtalálják azt a tanárt és/vagy módszertant, ami abban segít, hogy elérjék a beszéddel kapcsolatos céljaikat.
Azonban nem tudják, hogyan fussanak neki. Bizonytalanok és bizalmatlanok is egyben.
Ez teljesen érthető, hisz nagyon sok a szolgáltató, és nagy kínálatból lehet választani.
Ezért vegyél részt az online bemutatóóránkon, ami nagyjából 45-60 perc.

A bemutatóóra segít, hogy:
1. megismerd a módszertant
2. ki tudjuk választani közösen azt a csomagot, amire a leginkább szükséged van
3. a tanulásoddal kapcsolatosan megalapozott döntést tudj hozni – a bemutatóórán való részvétel kötelezettség mentes

Az online angol bemutatóóránk díja 7990 forint, AZONBAN, HA KITÖLTÖD AZ ONLINE SZINTFELMÉRŐNKET, AKKOR SZÁMODRA A BEMUTATÓÓRA DÍJMENTES!

Share This