Augusztus 19-ig tart a Speak! angol nyelviskola Nagy Tankönyvgyűjtési Jótékonysági Akciója, ahol Te is csodát tehetsz egy régi könyved felajánlásával.

Valljuk, be hogy a világ a rossz hírek körül forog. 🙁 Elég bekapcsolni a tévét, vagy netezni pár percet és szinte biztosan belebotlunk valami szörnyűségbe, valami tragédiába. Ettől aztán igazán elkeseredettnek és jelentéktelennek tudja érezni magát az ember.

Pedig rengeteg jó dolog is történik! És rengeteg jót tehetsz te is pusztán apróságokkal! Ne gondold, hogy Te aztán úgysem tehetsz semmit, és csak egy jelentéktelen porszem vagy. Hiszen kis tettekkel is rengeteget segíthetsz.

Például csatlakozhatsz a Nagy Tankönyvgyűjtési Akciónkhoz, amivel 2.000 hátrányos helyzetű gyermeknek szeretnénk segíteni az angoltanulásban.

Így egy használt, régi könyveddel tehetsz csodát!

Neked csak egy tankönyv, de nekik egy esély a jobb életre

Rengeteg gyermek számára igazi luxus már maga a tanulás is. Az ő családjuknak ételre is alig telik, nem hogy nyelvkönyvekre. Így számukra óriási érték a te használt könyved, hiszen ez indíthatja el őket az angoltanulás útján.

Ez fekteti majd le nekik azokat az elméleti alapokat, amikkel nekivághatnak a komolyabb tanulásnak. (Tehát a könyv igenis hasznos, annak ellenére, hogy a beszédkészség fejlesztésében nem tud segíteni.)

Ezért arra kérünk, hogy hozd be egy vagy több régi tankönyvedet a jótékonysági gyűjtésünkre 2019. augusztus 19-ig!

Az adományokat a Baptista Szeretetszolgálatnak juttatjuk el augusztus végén. Ők 17.000 gyermeknek segítenek iskoláikban, melyeket hátrányos helyzetű térségekben működtetnek.

Segítségedet egy ajándékkal háláljuk meg

Jótett helyében jót várj! Célunk 2.000 könyv összegyűjtése, ha segítesz azt értékes ajándékokkal háláljuk meg. Használt tankönyvedért 7.990 Ft értékű angoltanulási csomagot kapsz tőlük, ami az alábbiakat tartalmazza:

1) Egy 5.000 Ft értékű kedvezménykupon, ami beváltható beszédközpontú angol tanfolyamainkra 2019. augusztus 19-ig.

2) Egy 2.990 Ft értékű belépőjegy a Kick start nyelvtanulás módszertani előadásra.

Ugye, hogy megéri jót cselekedni? 🙂

Csatlakozz te is akciónkhoz és segíts régi tankönyveddel! Hozd be adománygyűjtésünkre a Klapka u. 11-be, augusztus 19-ig!

 

U.i.: Ha szeretnéd, hogy a pozitív hírek és a segítség ereje több emberhez eljusson, akkor szólj pár barátodnak is a Nagy Tankönyvgyűjtési Jótékonysági Akcióról. Hidd el, rengeteget jelent az összefogás. A segítségetekkel 2017-ben közel 1,5 millió forint értékű tankönyvadományt tudtunk átadni a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Share This