Szeretnéd, ha jól beszélne angolul?

Aggódsz a gyereked jövője miatt? Felelős szülőként tudod, hogy az informatika mellett, a magabiztos nyelvtudásban rejlik a gyereked jövője, de azt látod, hogy az iskolában nem tanítják meg rendesen angolul?  Szeretnéd, ha az angolra nem tantárgyként, hanem hobbiként és lehetőségként tekintene? Mi tudunk segíteni: 100% beszéd, 0% könyv, nyári intenzív angol tanfolyam

Érzed, hogy a gyereked többre képes?

Látod a gyerekeden, hogy küszködik az angollal? Te tudod, hogy sokkal több van benne, mint amit a tanára lát benne, vagy amit magáról gondol? Szeretnéd, ha nem muszájból, hanem örömmel tanulna angolul, hogy később jobban boldoguljon az életben?
Hozd el nyári intenzív tanfolyamainkra, és mi nem csak a nyelvtudásának, de az önbizalmának is szárnyakat adunk.

Ezen a nyáron megalapozhatja a jövőjét

Szeretnéd, hogy szeptembertől minden nap, mosollyal az arcán jöjjön haza az iskolából a gyereked? Ha minden angol órán nagy dózisban kapná a sikerélményeket, és hétről-hétre egyre jobban megszeretné a nyelvet, amivel később megvalósíthatja az álmait, és megragadhatja az élet által feldobott lehetőségeket? A megoldás: 100% beszéd, 0% könyv, intenzív angol tanfolyam.

Mikor jó választás a 100% beszéd, 0% könyv módszerű intenzív angol tanfolyam?

Ha 14-18 éves gyereked van, és szeretnéd, ha jóban lenne az angollal, és magabiztosan tudna angolul beszélni.

Ha a lányod, fiad érettségi előtt áll, és szeretnél neki minden segítséget megadni a felkészüléshez.

Ha gondolsz a jövőjére, és szeretnéd, ha ezen a nyáron dolgozna is egy picit rajta. És mindezt egy szuper és motivált közösségben, ahol kapcsolatokat építhet, új barátokat, ismerősöket szerezhet.

Ha szeretnéd, hogy szeptembertől sok sikerélmény érje az iskolai angol órákon, mert itt egyetlen 60 órás kurzus alatt többet fog angolul beszélni, mint egy egész iskolai tanévben.

Ha szeretnél világlátott embert nevelni belőle, aki otthon érzi magát a világban, és képes megállni a helyét egy külföldi egyetemen, vagy munkahelyen is.

 Ha szeretnéd, hogy ne gyomorgörcsöt okozó stresszforrásként, hanem hobbiként és kikapcsolódásként tekintsen az angolra.

Ha szeretnéd a lehető legjobban akadálymentesíteni az életét, hogy meg tudja valósítani az álmait, és később olyan állást találjon, amiben nem csak jól érzi magát, de jól meg is fizetik érte.

Nem a levegőbe beszélünk: felelősséget vállalunk a tanulásáért

9 dolog, amire az intenzív tanfolyam elvégzése után a Te gyereked is képes lesz:

 Sokkal magabiztosabb és bátrabb lesz, amikor angolul kell megszólalnia.

Pár hét alatt nagy rutinra tesz szert, amivel az iskolában és mindennapi életben is egyre jobban tudja majd használni azokat a szavakat, kifejezéseket és nyelvtani szerkezeteket, amiket megtanult.

 Nyugodtan várhatja az érettségit, vagy a középfokú nyelvvizsgát.

 Külföldön is „otthon érzi majd magát”, és kinyílik a szeme a világra.

Már rövidtávon észre fogod venni rajta, hogy mennyivel jobban érti az angol nyelvű filmeket, zenéket, cikkeket.

 Bátran megpályázhat majd külföldi ösztöndíjakat, és félelem nélkül várhatja a külföldi cserediákokat.

 Könnyebben fog tudni kapcsolatot teremteni más emberekkel.

Ha most rákap az angolra, akkor nagyobb eséllyel fog bekerülni álmai egyetemére, és elindulhat az önmegvalósítás útján.

Többé nem a gyomorgörcs, hanem az öröm forrása lesz számára az angol.

Mit mond Petra, miért jó választás a 100% beszéd, 0% könyv módszerű intenzív tanfolyam?

„Azért jó választás a Speak! intenzív tanfolyama, mert az iskolára és a 100% beszéd, 0% könyv módszerre jellemző folyamatos beszéd és sok gyakorlás még jobban, még intenzívebben tud érvényesülni. Ezáltal az órákon megszerzett tudás még mélyebben beépül és a magabiztos kommunikációhoz elengedhetetlen rutinra is gyorsabban tudsz szert tenni. A cél továbbra is az, hogy a legváratlanabb helyzetben is meg merj szólalni angolul. És ehhez minden segítséget, támogatást meg fogsz kapni tőlünk.” (Margitay Petra, a Speak! Nyelviskola tanára)

Nézd meg mit írtak a diákjaink a tanfolyamról:

„A tanfolyam számomra igazi „success story” volt. Az itt tanultak miatt már nem izzadok le egyből, ha meg kell szólalnom angolul. 🙂 Nem biztos, hogy a leghelyesebben fejezem ki magam MÉG, és nem is a leggyorsabban MÉG, de nagyon sokat fejlődtem. Köszönet ezért elsősorban Julinak az órákért és a lelkesedésért, és köszönet Péternek és Józsinak a körülményekért és a módszerért.” (Tomor Tamás)
„A kurzus hozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Az új kifejezések mellett tovább szilárdította ezt a fajta gyakorlatot és tudást, ami az élő beszédhez szükséges. Hála a jó tanárunknak, az út közben alábbhagyott lelkesedésem is hamar visszatért a házi készítés iránt. 🙂 Az órákról mindig tudással és jókedvvel gazdagabban távoztam.” (Sümegi János)
„Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel, de leginkább azzal a tudásnövekedéssel, amit az elmúlt hónapban elértem. Sokkal bátrabban beszélek és igazodom el a nyelvtanban. Nagy reményekkel fogom folytatni a tanulást.” (Varga Csaba)
„Nagyon sokat segít az iskola az angol nyelvhasználatom fejlesztésében. Több visszajelzést kapok partnerektől, hogy jól, érthetően fejezem ki magam. Petra nagyon jó tanár, be is iratkozom a következő kurzusra.” (Kiss Zsolt)

„Úgy érzem, hogy sikerült átszakítani a gátjaimat, meg merek szólalni angolul anélkül, hogy zavarba jönnék. Ez önbizalmat ad a munkahelyemen is. Talán hamarosan pályázni is fogok olyan pozíciókra, ahol rendszeresen kell szóban használni a nyelvet és bízom benne, hogy ezáltal az itt tanultakat „élesben” is tudom hasznosítani. Nagyon motiváló volt a csapat is és Évi is. Sokat tanultunk egymástól. Van még mit fejleszteni, de úgy érzem ebben abszolút partner a SPEAK!” (Makkos Katalin)

„Nagyon élveztem minden órát (ismét). Nagyon kedvesek a csoporttársaim és könnyű velük együtt dolgozni, mivel közel egy szinten van mindenki. Más nyelviskolákban ezt még sohasem tapasztaltam. Éva nagyon jó tanár, szerintem gyorsan haladunk vele. Sok türelemmel van felénk. Szerintem mindent elárul az elégedettségünkről, hogy a csoport nagy részének ez már a 4., 5. kurzusa – én most kezdem az 5.-et. Köszönöm.” (Mák Bernadett)

„A tanfolyamot főleg azért kezdtem el, hogy a munkahelyi felvételik angol részénél megfeleljek, el tudjak valahol helyezkedni és munkát kapjak. Több angol nyelvű interjún is részt vettem és végül elnyertem egy pályázatot. Szeptember 1-től lehetőséget kaptam a T-System-nél dolgozni. Köszönöm a Speak! Nyelviskolának a segítséget.” (Marinka Zoltán Péter)

„Az első órán fel kellett írnunk egy mondatot, egy célkitűzést. A modul végére sikerült elérnem azt, amit kitűztem magam elé. Persze még most is izgulok, ha angolul kell megszólalnom, de messze nem olyan a helyzet, mint a kurzus elején. Tetszett az egész csapat, a tanár. Nagyon örültem a társaim „szintjének”: szerintem sikerült nagyon jól összeválogatni az embereket, hasonló szinten vagyunk érzésem szerint mégis a kis különbségek (szókincs, kiejtés, nyelvtan…) segítették a fejlődést. A fordításos feladatok a kedvenceim voltak, ilyen jó szövegekkel én még nem találkoztam az eddigi angol tanulásom alatt.” (Finta Dorottya)

„Pozitív véleményem van magáról az iskoláról, a tanárról és a csoporttársaimról is, úgy gondolom, a jó légkör fontos a sikeres tanuláshoz. Hasznos volt az itt eltöltött idő, sokkal jobban letisztultak azok a témák, amiket már egyébként régebben tanultunk pl. gimnáziumban vagy főiskolán. Többször fáradtan érkeztem órára és kedvtelenül, de közben mindig felpörögtem. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. :)” (Fészki Szilvia)

Mi történik, ha regisztráltok az oldalon?

Az első lépés: fontos tudnivalók a regisztrációról

Az űrlap kitöltésével jelentkeztek ingyenes szintfelmérőnkre és személyre szabott oktatási tanácsadásunkra. Az űrlapon csak a gyermeked nevét és az elérhetőségeiteket (e-mail, telefon) kell megadnotok. A regisztrációt követően a munkatársaink maximum 3-5 munkanapon belül felveszik veletek a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek.

A második lépés: ingyenes szintfelmérő + oktatási tanácsadás

A regisztrációt követő második lépés az ingyenes szintfelmérés, ahol megnézzük, hogy milyen szinten van a gyermeked nyelvtudása. A szintfelmérők kiértékelését a Speak! tanárai végzik, akik a javítást követően négyszemközt, személyesen is átbeszélik vele a felmérő eredményét, és ellátják a nyelvtanulással kapcsolatos jó tanácsokkal, tippekkel.

Mi a harmadik lépés? A nagy „aha” pillanat a bemutatóórán

Ha regisztráltatok, kitöltötte ingyenes szintfelmérőjét, és a kiértékelés során személyre szabott oktatási tanácsokkal láttuk el, jön a bemutatóóra. A bemutatóórán lehetősége lesz testközelből, a saját szemével, működés közben megfigyelni, hogyan működik a 100% beszéd, 0% könyv módszer. De nem csak “néző” lesz: a 1,5 óra alatt valószínűleg többet fog beszélni, mint az iskolai órákon összesen, ráadásul úgy, hogy nem kell nyilvánosan, mások előtt szerepelnie. A bemutatóóra egyszeri díja 1 500 Ft.

A 100% beszéd, 0% könyv módszerű intenzív angol tanfolyam

A bemutatóórát követően kell meghoznotok a döntést, hogy csatlakoztok-e a Speak! valamelyik intenzív tanfolyamához. Miért válasszátok a Speak! tanfolyamait? Beszéljünk őszintén, lássunk világosan:

  • Papírízű tudás és száraz, elméleti magyarázatok helyett tőlünk praktikus tudást kap, amivel meg fog tudni szólalni angolul;
  • Korrekt árakon (1100-1450 Ft/óra), minőségi szolgáltatást nyújtunk;
  • Nincs jegyzetköltség, apró betűs részletek, vagy rejtett kiadások;
  • Nem csak beszélünk a beszédközpontúságról: az órák 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni;
  • A tanfolyam során egy percre sem engedjük el a kezét, és végig érezni fogja, hogy egy egész csapat dolgozik a háttérben a sikeréért;
  • Több mint 2000 diákot indítottunk már el ezzel a módszerrel a magabiztos kommunikációhoz vezető úton.

Folyamatos beszéd

Ez a módszerünk egyetlen „súlyos mellékhatása”: folyamatosan, gördülékenyen, magabiztosan és nagy rutinnal fog tudni angolul kommunikálni. Nézd csak mit írnak erről az érzésről azok, akik már belevágtak:

„Ezalatt a tíz hét alatt úgy érzem, sokkal többet tanultam, mint bármelyik nyelviskolában. A kifejezésekkel bővült a szókincsem, amit a munkám során alkalmazni is tudok, és ennek nagyon örülök. A csoportszellem is kellemes volt. Jó volt olyan emberekkel együtt dolgozni, akik szintén szeretnének előrébb haladni, hogy elérjük a kitűzött célt. Dorina is rendkívül segítőkész és lelkes, mindig segít, ha valamit nem értünk. Különösen azt szeretem benne, ha valaki úgy érzi, nem megy, biztatja, nem engedi, hogy feladja. Remélem, a továbbiakban is ilyen jól tudunk együtt haladni és Dorina segítségével elérjük a célt, amit kitűztünk. Örülök, hogy ide járhatok, mert végre nem az a fontos, hogy minél több pénzt legomboljanak, hanem megértsük, amit tanultunk.” (Nagy Mária Dorottya)

Az első intenzív tanfolyamok indulásáig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Tudj meg többet, kövesd Speakman blogját!

A technológia szerepe az angol nyelvtanulásban: A legjobb alkalmazások és social media felületek

A technológia szerepe az angol nyelvtanulásban: A legjobb alkalmazások és social media felületek

Az angol nyelvtanulás és -oktatás fejlődése a történelem során jelentős fejlődésen ment keresztül, és a technológia egyre fontosabb szerepet játszik ebben az átalakulásban. Ebben a részben beleássuk magunkat a történelmi kontextusba, és megvizsgáljuk, hogyan fejlődött a technológia a nyelvtanulásban az évek során.

Hogyan ejtsem? – Angol helynevek az Egyesült Királyságban

Hogyan ejtsem? – Angol helynevek az Egyesült Királyságban

Aki egy kicsit is tanult angolul, megszokhatta, hogy az angol kiejtés nem mindig követi az írott változatot. Ha az angol helynevekkel akarunk közelebbről megismerkedni, még jobban meglepődhetünk, hiszen ezeknek a kiejtése sokkal jobban el tud térni a várttól. Összegyűjtöttünk nektek 10 + 1 videót az angol helynevek kiejtéséről.

Eligazodás az (angol) nyelvvizsgák világában: Választás, felkészülés, időzítés és döntés

Eligazodás az (angol) nyelvvizsgák világában: Választás, felkészülés, időzítés és döntés

A nyelvvizsgák értékes eszközt jelentenek a nyelvtudás felmérésére és igazolására. A lehetőségek sokasága miatt a megfelelő angol nyelvvizsga kiválasztása, a hatékony felkészülés, a vizsgák időpontjának eldöntése és jelentőségének értelmezése komoly feladatot jelenthet. Ez az útmutató segít eligazodni a nyelvvizsgák világában, és biztosítja, hogy megalapozott döntéseket hozva elősegítse a választást.

Share This