szintfelmero-tipp

Tippelgetős szintfelmérő = nem oké

A hagyományos szintfelmérők 90%-a tippelgetős, vagy karikázós. Jelöld be, húzd alá, x-eld be, pipáld ki. Kérdés: szerinted oké egy olyan szintfelmérő, ahol komoly matematikai esélyed van 0 tudással is középhaladó szintet jelentő sormintát betippelned? Tényleg a szerencsére akarod bízni, hogy milyen szintről indulsz, amikor ezen múlhat, hogy megtanulsz angolul vagy sem?

szintfelmero-online

Miért hazudik az online szintfelmérő?

Nem csak a tippelgetés, vagy a karikázás vezethet tévútra a tudásszint meghatározásánál, hanem egy online szintfelmérő is.
Egy online teszt nem tudja felmérni a beszédkészségedet, nem tud mit kezdeni az előre programozott megoldókulcstól eltérő válaszokkal és nem adja meg az utólagos javítás lehetőségét, ami egy személyes értékelés során természetes.

icon-angol-szintfelmero

Lézerpontos szintfelmérő: az első lépés

Ahhoz, hogy se Te, se mi ne a sötétben tapogatózzunk, az első lépés a lézerpontos szintfelmérő kitöltése. Mitől lézerpontos? Nem tippelgetős, nem karikázós, felméri a beszédkészségedet és rávilágíthat azokra a rejtett hibákra, amik eddig megakadályozhattak abban, hogy elérd az angollal kapcsolatos célodat. És minél előbb kitöltöd, annál előbb fogsz célba érni.

Akik már kitöltötték és a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel tanulnak:

„My English level was a little bit lower when I started my very first session in Speak! school. Although I am a very bold speaker, but I know I made a few mistakes, my teacher has a very patient style and she has a great English and great experience in teaching. One of my favorite part was when we practiced the words in diferent ways, like UK/british, english/US english etc. The accents and dialects are very strange sometimes, but very useful to build our skills.” (Garami Gábor)

„A Speak! módszere és tanárai nagyon sokat segítettek abban, hogy egy rozsdás, sok szempontból bizonytalan nyelvtudás-alapra építve eljussak a felsőfokú nyelvvizsgáig és elsőre sikeresen teljesítsem! Nagyon szuper volt ide járni!!! HATALMAS NAGY KÖSZI A SPEAK! TEAM-nek!!!” (Kiss Péter Tamás)

„Nagyon élveztem minden órát (ismét). Nagyon kedvesek a csoporttársaim és könnyű velük együtt dolgozni, mivel közel egy szinten van mindenki. Más nyelviskolákban ezt még sohasem tapasztaltam. Éva nagyon jó tanár, szerintem gyorsan haladunk vele. Sok türelemmel van felénk. Szerintem mindent elárul az elégedettségünkről, hogy a csoport nagy részének ez már a 4., 5. kurzusa – én most kezdem az 5.-et. Köszönöm.” (Mák Bernadett)

„Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)

„Az összes lehetséges módszert kipróbáltam már, de eddig ettől nyertem a legtöbb tudást és bátorságot. Az A1-2-es szint után nem sokkal beszélnem kellett 5 percig egy cirka 20 fős csoportnak angolul. Mondanom sem kell, hogy nehezen ment az elején, de aztán belejöttem és a tudásszintemhez képest csodásan sikerült. Köszönöm!” (Fülöp Sándor)

„Gyarapodott a szókincsem, az új szószerkezeteket gyakrabban használom. A nyelvtan terén sok minden „megvilágosodott”. Úgy érzem, az alapok kezdenek stabillá válni, amire tudok majd építeni. Lendületet kaptam egy új tanfolyami lépcső megmászásához. Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam. Köszönöm a tanáromnak, hogy ilyen türelmes volt hozzám.” (Kuborczik Edit)

„Nagyon örülök, hogy túl vagyok az első tanfolyam szinten. Már várom a következőt! 🙂 Magabiztosabb lettem, életemben először NEM UTÁLOM AZ ANGOLT! Sőt! Szeretem azt amivé, akivé változtam! Eladóként dolgozom és a munkahelyemen is sikeresebb lettem, mivel sokkal jobban ki tudom szolgálni a vevőket. Fontos a helyes angol nyelvtudás az élet bármely területén! Jó helyen vagyok, jó időben! Köszönöm.” (Juhász Andrea)

„Hogy mit is éltem meg sikernek? Először is azt, hogy sikerült végigcsinálnom. Elég húzós időszak volt, de Szanditól s a csoporttársaimtól megkaptam a támogatást, amely továbbvitt. Sikerként élem meg a tanfolyamnak köszönhetően, hogy ha külföldiekkel találom szemben magam, már nem esek pánikba. Egyre több szót ismerek fel a mindennapokban és egyre jobban szeretem az angolt.” (Tóth Renáta)

„Már nem aggódom amiatt, hogy esetleg soha az életben nem fogok rendesen angolul beszélni. Sokat kellett gyakorolni a kurzuson, de szerintem van eredménye. Maga a gyakorlás is könnyebbé vált számomra. Tudom, hogy még nagyon sokat kell fejlődnöm a magam számára kitűzött cél érdekében, de el is fogom azt érni. Ebben Juli nagyon sokat segített nekem és remélem, hogy fog is, a következő tanfolyamon.” (Simon Péter)

Regisztrálj és töltsd le az ajándékodat

5+1 érv a lézerpontos szintfelmérő mellett

pencil-angol-szintfelmero

 A Speak!-ben a szintfelmérő ingyenes és nem jár elkötelezettséggel.

Lézerpontos szintmeghatározás, hogy pontosan tudd milyen szinten van a tudásod és a számodra legmegfelelőbb csoportba kerülhess.

Az értékelést képzett tanulási tanácsadók és nem megoldókulcsok vagy sablonok végzik.

A szintfelmérő kijavítását követően az eredményeket a Speak! tanáraival, négyszemközt is meg tudod beszélni, ahol hasznos tippeket és tanácsokat is kapsz a nyelvtanulással kapcsolatban.

 Hallottál már telefonos látásvizsgálatról? És vizsgálat nélkül javasolt műtétekről? A Speak!-ben a szintfelmérő lézerpontos diagnózist ad arról, hogy hol kell erősítened és mit kell tenned, ha szeretnél magabiztosan kommunikálni angolul.

Az ingyenes szintfelmérő és oktatási tanácsadás mellé most ajándékba adjuk „5 nyelvtanulási mítosz” c. tanulmányunkat is, amiből megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos célodat.

Tudni szeretnéd hol tartasz az angollal?

Hallgasd meg azokat, akik már meghozták ezt a döntést:

„Az egyetlen hely, ahol el tudták hitetni velem, hogy meg tudom tanulni az angol nyelvet. Ehhez minden segítséget megkapok, mind a tanáromtól, mint a társaimtól. Amint belép ide az ember, egy másik világba csöppen. Közvetlen, baráti lesz a légkör, ami sajnos egyre ritkább jelenség. Szeretek ide járni, nem sajnálom a szombatjaimat rááldozni erre, mert ez nem áldozat és csak profitálni tudok belőle! Minden héten van sikerélményem és ez már valami! :)” (Arany Katalin)

„A tanfolyam során nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot tanultam és sok már ismert anyagot mélyítettem el. Bátrabban használom az angolt, kezdem érezni, hogy a beszéd is egyre jobban, gyorsabban megy. Írásban is egyre gyorsabban tudom kifejezni magam. Úgy érzem, hogy egy szinttel közelebb kerültem az egyik célomhoz, a felsőfokú nyelvvizsgához, bár tudom, hogy még sok mindent kell elsajátítanom. Nagyon jó a tanítási módszer, szeretek idejárni, tök jó tanár vagy Samír! 🙂 Örülök, hogy rátaláltam erre a nyelvsulira, mert itt élvezet a nyelvtanulás.” (Tóth Patrícia)

„A kurzus hozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Az új kifejezések mellett tovább szilárdította ezt a fajta gyakorlatot és tudást, ami az élő beszédhez szükséges. Hála a jó tanárunknak, az út közben alábbhagyott lelkesedésem is hamar visszatért a házi készítés iránt. 🙂 Az órákról mindig tudással és jókedvvel gazdagabban távoztam.” (Sümegi János)

„Az iskola és a módszertan még mindig nagyon tetszik. Sokat beszéltünk, sokat ismételtünk. Egyre magabiztosabban használom a nyelvet a munkám során, aminek nagyon örülök, mert érzem, hogy haladok a célom felé. Természetesen folytatom a szeptemberben kezdődő B1-2-vel.” (Fülöp Krisztina)

„Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel, de leginkább azzal a tudásnövekedéssel, amit az elmúlt hónapban elértem. Sokkal bátrabban beszélek és igazodom el a nyelvtanban. Nagy reményekkel fogom folytatni a tanulást.” (Varga Csaba)

„Az eddigi legjobb nyelviskola, amit ismerek a beszédkészség elsajátítása szempontjából. A kérdezz-felelek- szerű nyelvtani megközelítés segít abban, hogy a kérdések és a válaszok ösztönösen jöjjenek elő éles helyzetben. Szóval a módszer nagyon jó, a tanárok, s az ügyfélszolgálaton dolgozó kollegák is jól felkészültek. Az kellemes és megnyugtató, hogy a módszert szigorúan betartják, így a helyettesítés vagy a tanárváltás nem eredményez akkora váltást a tanulmányokban. A való életben határozottabban, jobban boldogulok az angol nyelvvel, mint azelőtt, sokkal könnyebben jönnek a mondatok a különböző igeidőkben.” (Pálinkásné Németh Katalin)

„Nagyon sokat segít az iskola az angol nyelvhasználatom fejlesztésében. Több visszajelzést kapok partnerektől, hogy jól, érthetően fejezem ki magam. Petra nagyon jó tanár, be is iratkozom a következő kurzusra.” (Kiss Zsolt)

„A tanfolyam számomra igazi „success story” volt. Az itt tanultak miatt már nem izzadok le egyből, ha meg kell szólalnom angolul. 🙂 Nem biztos, hogy a leghelyesebben fejezem ki magam MÉG, és nem is a leggyorsabban MÉG, de nagyon sokat fejlődtem. Köszönet ezért elsősorban Julinak az órákért és a lelkesedésért, és köszönet Péternek és Józsinak a körülményekért és a módszerért.” (Tomor Tamás)

„Úgy érzem, hogy sikerült átszakítani a gátjaimat, meg merek szólalni angolul anélkül, hogy zavarba jönnék. Ez önbizalmat ad a munkahelyemen is. Talán hamarosan pályázni is fogok olyan pozíciókra, ahol rendszeresen kell szóban használni a nyelvet és bízom benne, hogy ezáltal az itt tanultakat „élesben” is tudom hasznosítani. Nagyon motiváló volt a csapat is és Évi is. Sokat tanultunk egymástól. Van még mit fejleszteni, de úgy érzem ebben abszolút partner a SPEAK!” (Makkos Katalin)

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Share This